FX American Horror Story - Dizi Yorumları

Atacan olmak varmış aslında hemen başladın diziye.
hhaha farklı tarife uygulamadım bee yarın 1.bölüme bakarım diyorum dizi öenrenlere beğenirsem izliyorum mistide sen dedin diye başladım

hem @mrt-06 ın şöyle bir avantajı var süpernaturala başlayacak vampir günlüklerine başladı cw dizilerini izlettiriyorum

N'apim n'apim anlamadım? Bi daha gel şöyle

Ben izledim 5 sezon tek başıma
Sen iğrenç sezondan başlamişsin

N'apim n'apim anlamadım? Bi daha gel şöyle

Ben izledim 5 sezon tek başıma
Sen iğrenç sezondan başlamişsin
Hangi sezondan baslayacaktımkı @mrt-06 1.sezonu izlemesende olur 2 den baslayablrsin dedi

@Harunnn60 ne gözlük atıyorsun ayoll
ben desterenin dedğine gülmedimki hak vermişsin çocuğa sende

Hangi sezondan baslayacaktımkı @mrt-06 1.sezonu izlemesende olur 2 den baslayablrsin dedi

@Harunnn60 ne gözlük atıyorsun ayoll
ben desterenin dedğine gülmedimki hak vermişsin çocuğa sende
Yok doğru yönlendirmiş seni de. Sonuçta her sezonu farklı bir dizi 2'den değilde 4'ten başlasaydın keşke
Lady Gaga da vardı hem @Harunnn60 çok sevinirdi gözlük atmazdı
(niye gözlük atmiş
)

Lady Gaga 5.sezonmuş pardon
şaka şaka duzenini bozma. Bana göre sezonların en iyisi
3.sezon=100 puan
5.sezon 80 puan
4.sezon 70 puan
2.sezon 60 puan
1.sezon 30 puan 1 çok sıkıcıydı başrol herif yüzünden
2 den devam edeyim o halde supernaturalın ilk 2 sezonunu andırdı bana tabi diğer bölümler ne olur bilmiyorum

Beğeneceğini biliyordum.
Dizi birde çok ters köşeli, devamında şaşıracağın bayağı olay olacak.

Lady Gaga 5.sezonmuş pardon
şaka şaka duzenini bozma. Bana göre sezonların en iyisi
3.sezon=100 puan
5.sezon 80 puan
4.sezon 70 puan
2.sezon 60 puan
1.sezon 30 puan 1 çok sıkıcıydı başrol herif yüzünden
2 den devam edeyim o halde supernaturalın ilk 2 sezonunu andırdı bana tabi diğer bölümler ne olur bilmiyorum
@Forumdash tüm sezonlarını izlemiş biri olarak 5. sezona iyi demene şaşırdım tamam 1'den iyidir belki ama kesinlikle diğer sezonların gerisindeydi bence.

@Çiğdem- 3. sezona da devam edersin zaten dün demiştim 3. sezon Cadılar Okulu'nda geçiyor bayağı eğlenceli ama 2. sezon heyecanı yok.

2 den başladık kalan sezonları izleriz işte @Harunnn60 da bana eşlik eder ayoll bu sezonları oda izlesin

aa the mist de çok iyi dizi olmuş onada sen başla @mrt-06

bir başlasam 2-3 günde bitiririm birlikte hareket edersek vakit kaybederiz
köye gitmeden önce 20 sinden önce bitirmeye çalısıcam sende başla yavastan cnm
Ben yeni sezonun ilk bölümünü izlemiştim zaten sen gerimdesin benden 1 bölüm önce başlaman lazım ablacım.

5.sezon otelli olan değil mi? Lady Gaga vardı. 3'ten sonra severek izlediğimdi ki zaten 90 vermedim 80 verdim