FX American Horror Story - Dizi Yorumları

Dizinin fragmanına dahi bakıldığında dizi korku tarzını aslında baya belirtiyor.farklı tarzda bir dizi
bunu izleyeceksen bu diziden önce ash i izle sonra buna geç hem karşılaştırma imkanı bulursun bence ash her türlü bundan daha iyi gibi , yalnız sadece tahminim bu daha bu diziye bakmadım

bunu izleyeceksen bu diziden önce ash i izle sonra buna geç hem karşılaştırma imkanı bulursun bence ash her türlü bundan daha iyi gibi , yalnız sadece tahminim bu daha bu diziye bakmadım
İzlenilebilir çok dizi var aslında bunu daha izlemedim ama bir ara izlemeyi düşünüyorum..dediğin ash sanırım oda korku tarzında bir dizi olmalı..bu aralar korku tarzında baya dizi çıktı ama bir ara izlerim artık

ash de komedi var ekstradan ama eminim korku sahnelerinde inandırıcılığı çok daha fazla
Ash'ın dediğni gibi korku-komedi unsurunu iyi yansıtmışlar bazen korku-gerilim sahneleri oluyor diyorum bu dizi komedi dizisi değil gibi ama sonra bir komiklik oluyor yok diyorum korku dizisi değil bu.
O yüzden yapımı kutlamak lazım 2 unsuru çok güzel diziye yedirmişler.

ash korku komedi , aslında bu tarzla aram yok ama bu dizi hem çok hareketli hem kaliteli çekilmiş hemde 25 dakika gibi kısa bir zaman diliminde tüketiliyor yani bir saatlik bir dizi olsa eminim izleyemezdim

benim tarzım gerilim korkudur kaliteli bir gerilim korku diziside bulamadım

Bu diziye bu gece bir bak bakalım ilk bölüm korku-gerilim üzerine.

Ash& dead sanırım o dizi şimdiden sezon onayı aldı izlenilebilir bir dizi haklısın kaliteli bir korku tarzında kendini daima izleticek bir dizi yok

Son düzenleme:
AHS Hotel 5x2

Bölüm çok uzundu.
70 dakika nedir.

Dün gece 50 dakikasını izledim bugünde kalan 20 dakikayı izledim.

Bölüm çok güzeldi bence olayları yavaş yavaş anladım. Allah'tan flashback olayları varda daha net anlayabiliyorum.

Bu otelin sahibi önceden baya baya katilmiş çok kötü öldürüyordu kadınları ve erkekleri neyse işte intihar etmiş ama geri nasıl canlandı hizmetçi ile orayı daha sonra anlatırlar sanırım.
Vampirler belki tekrardan canlanmış olabilirler.

Ayrıca karısı da Lady Gaga'ydı bence. O ihbar etmiş olabilir.

Lady Gaga diğer çocuğu sepetledi hemen yanına yeni çocuğu aldı.
Onu da vampir yaptı.

O çocuk eski sevgilisi mi yoksa arkadaşı mıydı unuttum şimdi ama son sahnede iyi intikam aldı süperdi o sahne.

Polis adamın çocuğu otelde kalıyor. Kız kardeşi gitti buldu çocuğu hatta fotosunu çekti amam görüntü bulanık çıktı. Polis adam da inanmadı zaten ama olayı araştırmaya başladı.

8.3

@Titanium Ses soluk yok senden.

@Ahmad Valla dizi sana göre mi bilemedim ama ilgi çekici şeylerde var yani sen az dizi izliyorsun o yüzden hangi dizi türü sevdiğin bilmiyorum ama ilk bölüme bak bence de.

AHS Hotel 5x3

Güzeldi bu bölüm hele 50 dakika olunca çok zevkli oldu. Açıkçası dizi sıkıcı olur diyordum ama hiç sıkıcı değil.

Cortez'in eski zenci sevgilisi varmış. Cortez sevgilisinin sevdiği admaı öldürmüş zamanında. Şimdi bu kadında Lady Gaga (Cortez) den intikam alacak diğer çocuğu kullanıp.

Katy Bathes intihar etmek istedi neyse ki oğlu yetişti de kurtardı onu. Oda Vampir olacak sanırım.

Polis adamının karısı hotel'de çocuğunu gördü bakalım neler olacak.

8.5

AHS Hotel 5x4

Çok absürt bir bölümdü bence.
Yer yer zorlandım anlamakta. Dizide bazı boşluklar var bu boşlukları izleyicilere bırakıyorlar onlar kendi kafasında tamamlasın diye.

Lady Gaga az gözüktü bu bölüm.

Efsane seri katilleri aynı çatıda toplamak iyi fikir.

7.7

5x5

Çok güzel bir bölümdü.

Bu bölümde bazı sahnelerde The Walking Dead'a özenmişler gibiydi.

O küçük hastaneden çıktıktan sonra önce ailesini sonra okulda ki hocaları öldürdü.
Sonra sınıftakileri vampir yaptı. Çocuk doğuştan psikopat çıktı.ss

O yaşlı kadınının da iki genci öldürmesine sevindim.
Ne pis insanlar ya.

Daha da aklımda bir şeyler varda üşendim şimdi.

8.5

@destere Çok pişman olacaksın başlamadığın için.

kendi dizilerimde gerilerdeyim
) yeni maceralara atılamıyorum malesef

2x1

Allah'ım sana geliyorum tövbe estağfurullah. 😱 Yeminle psikolojim bozuldu.
Bu nasıl manyak bir dizi loo. 😱

2. sezondan başla dediler başladım zaten her sezon hikaye başka. Dizide normal bir insan yok.

@sokak sanati @Harunnn60 @Çiğdem- @destere

En iyi 2.sezon muş doğru karar vermişsin.

Bana hediye geline 5.sezondan başlayayım dedim.
Çok değişik sahneler var dimi. Bende izlerken çok şaşırıyorum yani.
Anladım seni.