Starz American Gods - 1. Sezon Yorumları

bu dizi de sezon finalinde başrolü yuvarlak cismin içine kapatılan dizi neydi adı unuttum onun gibi anlaşılmaz bir dizi :F @Çiğdem @Forumdash
Hangi diziden bahsediyorsun :A Birkaç yazı okuyarak hikayeyi iyice oturttum ben de kafamda yoksa dediğine hak veriyorum. :A
Hayır da sadece dizinin mantiğini hatırlıyorum diğer herşeyi unuttum:F Başlamiş mi bu da? Starz sezonu actı galiba(b) Outlander'ı mı da izlim bi ara.

Sen başladın mı?

O dizi iptal edilmiş :A
Logionu diyor @pompy ın yabancı versionu yazıyordu sankı diziyi kütük @MasacRE bile anlamıyordu :F :F :F

@Çiğdem bunu da izlesin madem Legion’a benziyor bu da beyin yakan cinsten :A
Başlamaz ki:X Çünkü @destere yok başlasa bile valla anlamayacak sonra abicim noldu diyecek.Hiiiiç uğraşamam ona anlatmakla. Müstakbeli burda olsaydı hem diziye hemen başlar hem de ona anlatırdı :A

Aileye senden bahsettiyse demek :A
Para verdikleri halde yine askere gidiyorlarmıs bu erkekleri devlet iyi yoluyor vlla :F Verdikleri parada dudak uçurtadan türden yanı git bedava yap ayoll sonucta 1 ay orada alısan insan 6-7 ay yine yapar 15 milyar vermek için askere gidilirmi :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Para verdikleri halde yine askere gidiyorlarmıs bu erkekleri devlet iyi yoluyor vlla :F Verdikleri parada dudak uçurtadan türden yanı git bedava yap ayoll sonucta 1 ay orada alısan insan 6-7 ay yine yapar 15 milyar vermek için askere gidilirmi ?A:A
Abowww şimdiden başladın adamın para hesabını yapmaya:F

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem