Starz American Gods - 1. Sezon Yorumları

evet %3 dizisiydi demiştim gaga hatırlar diye onun listesi var :) bixdeki gibi sadece hafızaya yazmıyor :)
ben %3 dizisinin ilk sezonunu tümden bitirdim harikaydı yarım falan bırakmadım yani yorum yapmayı unutmuş olabilirim sadece :)
Diziler konusunda hafızam iyidir. :A

Bryan Fuller hatrına izliyorum diziyi. Gayet sıkıcıydı ilk 3 bölüm. 4.bölümle ortaya bişeyler çıkmaya başladı o da beyin yakan cinstendi.

Sanırım tam bitiren yok? @destere @OzaN @MasacRE-

Beklentin 3.bölüm sonuyla ateşleniyor 4.bölümle başlıyordu neden bıraktın ki(b)

Senden umudum yoktu zaten :A Hannibal'ı bile kötüleyip gitmiştin ama en az 1 bölüm bekliyordum :A
Bende 3. bölüm sonunda da beklenti oluşmamış demek ki :A 3 bölüm zor izledim zaten hiç sarmadı yani :D

Sezonu bitirdim

Final bölümü guzeldi. Ama diziyi tüketmek, sindirmek çok zor.
Oyuculuklardan ölü kız ve habire bi yerinden altın çıkaran adamı sevdim. İkisinin mceraları çok olmalı gayet guzel izlettiriyor. Bu arada o adam OITNB oynayan p**rcu gardiyanmış:A

7/10

Sezonu bitirdim

Final bölümü guzeldi. Ama diziyi tüketmek, sindirmek çok zor.
Oyuculuklardan ölü kız ve habire bi yerinden altın çıkaran adamı sevdim. İkisinin mceraları çok olmalı gayet guzel izlettiriyor. Bu arada o adam OITNB oynayan p**rcu gardiyanmış:A

7/10
Bu sıkıcı diziyi nasıl izledin :F

Hayır da sadece dizinin mantiğini hatırlıyorum diğer herşeyi unuttum:F Başlamiş mi bu da? Starz sezonu actı galiba(b) Outlander'ı mı da izlim bi ara.

Sen başladın mı?

O dizi iptal edilmiş :A
İzlemedim şu aralar hiçbir diziye bağlanamama sorunu yaşıyorum da. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Beraber izleyelim haber verirsin başladığında dedecim :A Veya izleyecek misin :F

Edit: 3. sezon onayını şimdiden almış... 😱
Evet izlicem ama yaza doğru izlerim bitince. Zor bi dizi, şuan bile ilk sezonu unuttum. Peşpeşe izleyince hem izlemek daha kolaylaşiyor :X

• Güldürdün
Reactions: dreamy