Starz American Gods - 1. Sezon Yorumları

kaçıncı bölümdesin ben ilk bölümü izleyip devamını izleyememiştim en kısa zamanda devamını getireceğim inşallah maşallah :)

bu legion kadar karışık değil aha @MasacRE- şahit işte :) öyle dimi masacre beni yalancı çıkarma intikamım korkunç olur nasıl olsa ağaçkakanın bir sıkımlık canı var :)
hhahah aa kim izlediyse anlamadık demiş ayoll legion yetiyor bunu sende izleme :A

Bu dizi karışık galiba fragmanları filan çok değişik. :F

hiç bulaşmıyayım ben legion yetiyor vlla karısık dizi izliyorsan ona bekleriz senide :A

kaçıncı bölümdesin ben ilk bölümü izleyip devamını izleyememiştim en kısa zamanda devamını getireceğim inşallah maşallah :)

bu legion kadar karışık değil aha @MasacRE- şahit işte :) öyle dimi masacre beni yalancı çıkarma intikamım korkunç olur nasıl olsa ağaçkakanın bir sıkımlık canı var :)

Ben 3 bölümü de izledim ve benden buraya kadar. Kimseye de önermiyorum diziyi, ben yaptım bu hatayı siz yapmayın :A

Ben 3 bölümü de izledim ve benden buraya kadar. Kimseye de önermiyorum diziyi, ben yaptım bu hatayı siz yapmayın :A
iyi bu mesajdan sonra birde yüzün kızarmadan ağaçkakana oy istersin değilmi ? :) o gün geldiğinde hatırlatırım yediğin hurmaları :)

iyi bu mesajdan sonra birde yüzün kızarmadan ağaçkakana oy istersin değilmi ? :) o gün geldiğinde hatırlatırım yediğin hurmaları :)
Yahu cidden izlenecek dizi değil, boşver :A Son bölümün yarısı iki tane gayin sevişmesiyle geçti, çok izlemek istiyorsan izle yani :A @Çiğdem-

ben hatırlarım bir lady gaga gelsinde ondan yardım alayım ben ne demiştim acaba genelde sana tavsiye ettiklerimi onada tavsiye ediyorum o liste tutuyor :)
@Harunnn60 da biliyor diziyi :A 1.sezonu yayınlanmıs konusu adadamı ne yasıyormus bunlar fantastik demiştin ölüp gerimi gelmişler aslında benimde hosuma gitmişti konusu :A

Bu dizini Youtube'de ki reklamlarını görmekten çok sıkıldım ya. :( Fragmanı ezberledim artık düşünün. :F

@destere @xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @OzaN
Aynen aq Voooooor diye başlıyor rezil fragmanlar izlemeyin izletmeyin o nasıl itici fragman :F
aa bak izleyecektim bu diziyi ama emrenin ozanın masacrenin falan anlamıyoruz yorumları hevesimi kırdı :F zaten izleyipte anlamadığımız bir dizimiz var legion birde bu eklenmesin şimdi ben süpernatural gibi olucak sanıyordum :A :A :A

hhahah aa kim izlediyse anlamadık demiş ayoll legion yetiyor bunu sende izleme :A
ben hatırlarım bir lady gaga gelsinde ondan yardım alayım ben ne demiştim acaba genelde sana tavsiye ettiklerimi onada tavsiye ediyorum o liste tutuyor :)
@Harunnn60 da biliyor diziyi :A 1.sezonu yayınlanmıs konusu adadamı ne yasıyormus bunlar fantastik demiştin ölüp gerimi gelmişler aslında benimde hosuma gitmişti konusu :A
@destere @Çiğdem- acaba Çiğdem %3 dizisini mi diyorsun. Fantastik 7 yada 8 bölüm yayınlanmıştı.(b):A

@destere @Çiğdem- acaba Çiğdem %3 dizisini mi diyorsun. Fantastik 7 yada 8 bölüm yayınlanmıştı.(b):A
aaa o evet @destere ye hatılatmasaydın keşke oda izlediği diziyi nasıl bilmiyor anlatıyoruz :A
evet %3 dizisiydi demiştim gaga hatırlar diye onun listesi var :) bixdeki gibi sadece hafızaya yazmıyor :)
ben %3 dizisinin ilk sezonunu tümden bitirdim harikaydı yarım falan bırakmadım yani yorum yapmayı unutmuş olabilirim sadece :)