yav pkk lılara söylesen onlara gönülden destek olanlara söylesen sonuna kadar katılıyorum bu konuda bende çok katıyım ama sen çok genel bakıyorsun kürt düşmanlığı çok yanlış
doğu diyorsun kürtlerden bahsediyorsun malatyada doğu malatyanında büyük çoğunluğu kürt böyle birçok yer milyonlarca kürt var unutma
sanma ki biz o bölgeleri bilmiyoruz atıp tutuyoruz bi ton arkadaşımız var o bölgeden içlerinde hainlik yapanda var vatansever olanda
Yazacak halim yok cok hastayim.Benim düsüncelerimde öyle pat diye olusmadi.Bende senin gibi düşünüyordum aslında.Ama yasananlar görulenler insani katilastiriyor.
Cümleten iyi geceler herkese.Allah a emanet.
Sadece yanlış fikirdesin diyorum ırkçılık yapma bizi pkk destekçisi ilan etme diyoruz
Sonra pkk sizi gösterip bunun propagandasını yapıyor olan bu ülkeye oluyor.
Senin yanlisin benim dogrumdur benim yanlisimda senin dogrundur.Amac vatani kurtarmak ve herkes farkli yollardan gidiyor.Milyonlarca görüş var.Her insanin ayri bir gorüşü var.Önemli olan en dogru olani bulmak degil hepsi ne dogru ne yanlis hepsinden birseyler alip ortak noktada bulusmak.Benim fikrim tamamen dogru seninki tamamen yanlis anlayisi nedeniyle ülke iki adim ileri gidemiyor.