biliyorsun cnm ben bayan oyuncuları genelde sevmiyorum zaten hep erkek oyuncular favorim oluyor benim ve genelde kötü erkek karakterler
biliyorsun cnm ben bayan oyuncuları genelde sevmiyorum zaten hep erkek oyuncular favorim oluyor benim ve genelde kötü erkek karakterler
biliyorumbiliyorsun cnm ben bayan oyuncuları genelde sevmiyorum zaten hep erkek oyuncular favorim oluyor benim ve genelde kötü erkek karakterler![]()
evet bu listeden sadece walking dead izledim o kadına bende sinir oluyordum 🙂🙂biliyorumsen listede galiba the walking dead izledin galiba ?
![]()
elisabeth moss u bende seviyorum üstteki çoğu şeye katılmıyorum , hepside sevilesi şeylerdiMad Men'deki kadını seviyorum ben sorun bende mi acaba ilk sezondayım belki ondandır. (Spoiler vermesin kimse.)
the killing izlemedim fikrim yok
olabilirelisabeth moss u bende seviyorum üstteki çoğu şeye katılmıyorum , hepside sevilesi şeylerdibu araştırmada denekler @Çiğdem- gibi kendi hemcinslerini kıskanan kadınlardan oluşmuştur kesinlikle
![]()
twd deki sarahın nesi vardı suçu yoktu kadının bence.... kocası triplere girip yıldızları sayıyordu kafadan sıyrıktı kadında sorun yoktuolabilirbu benim görüşüm değil zaten , araştırmamım görüşü , kendi düşüncelerime yer vermedim
elisabeth moss genellikle kadınlar sevmiyor , anlarsın![]()
inan bende sarahı çok seviyorum ve sonuna kadar destekledim ama sen bir gez tüm forumları nedense kimse sevmiyor kadınıtwd deki sarahın nesi vardı suçu yoktu kadının bence.... kocası triplere girip yıldızları sayıyordu kafadan sıyrıktı kadında sorun yoktu
mad men deki kate moss bayanların esamesinin okunmadığı bir dönemin reklam sektöründe bir kadının başarılı yükselişini anlatan bir karakteri oynuyor orda...ordaki her erkek karakter gibi kötü ve iyi yönleri olan bir kadın karakteri oynuyor .. john hamm her bölümde üç kadınla yatarken iyi oluyor kadınları rahatsız etmiyor bu durum? kate moss bir erkek buluncamı kötü oldu! bu kadınlar tuhaf ya insan kendi türüne bu kadarmı düşman olur
bir tek bunlardan breaking bad deki kadının biraz kıl bir tip olduğuna katılıyorum)
ben bu kadını twd de değil , prison break de sevmiştiminan bende sarahı çok seviyorum ve sonuna kadar destekledim ama sen bir gez tüm forumları nedense kimse sevmiyor kadını
![]()
bu kadın sevilmez mi ya
mad man dizisini izlemedim ama haklsındır
evt ama dizinin ilk başlarında maggie yoktu , bu vardıben bu kadını twd de değil , prison break de sevmiştim) çünkü twd de bu kadından daha çok sevilecek maggy vardı
)
zaten dizinin ilk başlarında hayat yoktuevt ama dizinin ilk başlarında maggie yoktu , bu vardı![]()
maggie senin olsun pes ediyorumzaten dizinin ilk başlarında hayat yoktuhayat maggie ile başladı
)
maggie senin olsun pes ediyorumlori yeter bana
![]()
hiç sorma ya , birde gereksiz trip atıyor kıza , öyle bir kız buluşsun trip atılır mı hiç ?benim olsun da işim zor benimyumurta kafalı japon çekirdeği kapmış kızı ?
aynen , bizim ülkemizde de abartanlar varFanlar acayip abartmisSonuçta oyuncular ne rol veriliyorsa onlari yapiyorlar
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Aynen öyle malesefaynen , bizim ülkemizde de abartanlar var![]()
mesela polat alemdarAynen öyle malesef
işte adalet yok dünyada adalet olsa japon çekirdeğine değil kız bana düşerdi bende trip atmak şöyle dursun sabahtan akşama kadar takla atardımhiç sorma ya , birde gereksiz trip atıyor kıza , öyle bir kız buluşsun trip atılır mı hiç ?![]()
Polat Alemdar'a ozenenler çoluk çocuk ya gec onlari senmesela polat alemdar![]()
haklısın ama ,Polat Alemdar'a ozenenler çoluk çocuk ya gec onlari senAsil sorun muhteşem yuzyil gibi bir dizinin ecdadimizin adini kirletmesi ve o diziyi izleyenler