AMC Dizilerinde İlginç Durum

bende seviyorum ama , araştırmalarıma göre sevilmiyor malesef , özellikle hep kazak giymesi , sakin tavırları , seyircilerin sinirini bozmuş :D

@destere @Çiğdem- sizde bu dizilerden bir kaçını izlediğiniz için sizede soruyorum ? :):D
biliyorsun cnm ben bayan oyuncuları genelde sevmiyorum zaten hep erkek oyuncular favorim oluyor benim ve genelde kötü erkek karakterler :kiki::kiki:

Mad Men'deki kadını seviyorum ben sorun bende mi acaba ilk sezondayım belki ondandır. (Spoiler vermesin kimse. :D)
elisabeth moss u bende seviyorum üstteki çoğu şeye katılmıyorum , hepside sevilesi şeylerdi:) bu araştırmada denekler @Çiğdem- gibi kendi hemcinslerini kıskanan kadınlardan oluşmuştur kesinlikle :)

bende seviyorum ama , araştırmalarıma göre sevilmiyor malesef , özellikle hep kazak giymesi , sakin tavırları , seyircilerin sinirini bozmuş :D

@destere @Çiğdem- sizde bu dizilerden bir kaçını izlediğiniz için sizede soruyorum ? :):D
the killing izlemedim fikrim yok :)

elisabeth moss u bende seviyorum üstteki çoğu şeye katılmıyorum , hepside sevilesi şeylerdi:) bu araştırmada denekler @Çiğdem- gibi kendi hemcinslerini kıskanan kadınlardan oluşmuştur kesinlikle :)
olabilir :D bu benim görüşüm değil zaten , araştırmamım görüşü , kendi düşüncelerime yer vermedim :)
elisabeth moss genellikle kadınlar sevmiyor , anlarsın :D

olabilir :D bu benim görüşüm değil zaten , araştırmamım görüşü , kendi düşüncelerime yer vermedim :)
elisabeth moss genellikle kadınlar sevmiyor , anlarsın :D
twd deki sarahın nesi vardı suçu yoktu kadının bence.... kocası triplere girip yıldızları sayıyordu kafadan sıyrıktı kadında sorun yoktu

mad men deki kate moss bayanların esamesinin okunmadığı bir dönemin reklam sektöründe bir kadının başarılı yükselişini anlatan bir karakteri oynuyor orda...ordaki her erkek karakter gibi kötü ve iyi yönleri olan bir kadın karakteri oynuyor .. john hamm her bölümde üç kadınla yatarken iyi oluyor kadınları rahatsız etmiyor bu durum? kate moss bir erkek buluncamı kötü oldu! bu kadınlar tuhaf ya insan kendi türüne bu kadarmı düşman olur :)

bir tek bunlardan breaking bad deki kadının biraz kıl bir tip olduğuna katılıyorum :))

twd deki sarahın nesi vardı suçu yoktu kadının bence.... kocası triplere girip yıldızları sayıyordu kafadan sıyrıktı kadında sorun yoktu

mad men deki kate moss bayanların esamesinin okunmadığı bir dönemin reklam sektöründe bir kadının başarılı yükselişini anlatan bir karakteri oynuyor orda...ordaki her erkek karakter gibi kötü ve iyi yönleri olan bir kadın karakteri oynuyor .. john hamm her bölümde üç kadınla yatarken iyi oluyor kadınları rahatsız etmiyor bu durum? kate moss bir erkek buluncamı kötü oldu! bu kadınlar tuhaf ya insan kendi türüne bu kadarmı düşman olur :)

bir tek bunlardan breaking bad deki kadının biraz kıl bir tip olduğuna katılıyorum :))
inan bende sarahı çok seviyorum ve sonuna kadar destekledim ama sen bir gez tüm forumları nedense kimse sevmiyor kadını
Lori_Grimes.jpg

bu kadın sevilmez mi ya :D

mad man dizisini izlemedim ama haklsındır

inan bende sarahı çok seviyorum ve sonuna kadar destekledim ama sen bir gez tüm forumları nedense kimse sevmiyor kadını
Lori_Grimes.jpg

bu kadın sevilmez mi ya :D

mad man dizisini izlemedim ama haklsındır
ben bu kadını twd de değil , prison break de sevmiştim :)) çünkü twd de bu kadından daha çok sevilecek maggy vardı :))

Fanlar acayip abartmis :D Sonuçta oyuncular ne rol veriliyorsa onlari yapiyorlar :)

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

hiç sorma ya , birde gereksiz trip atıyor kıza , öyle bir kız buluşsun trip atılır mı hiç ? :D
işte adalet yok dünyada adalet olsa japon çekirdeğine değil kız bana düşerdi bende trip atmak şöyle dursun sabahtan akşama kadar takla atardım :)

Polat Alemdar'a ozenenler çoluk çocuk ya gec onlari sen :D Asil sorun muhteşem yuzyil gibi bir dizinin ecdadimizin adini kirletmesi ve o diziyi izleyenler

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
haklısın ama ,
ben o kadar kirletiğini düşünmüyorum , KVP adam öldürülüyor , polat bir sürü adam öldürdü buda büyük bir günah ve sözü @xemrexxx bırakıyorum :D