AMC Dizilerinde İlginç Durum

haklısın ama ,
ben o kadar kirletiğini düşünmüyorum , KVP adam öldürülüyor , polat bir sürü adam öldürdü buda büyük bir günah ve sözü @xemrexxx bırakıyorum :D
Sen emreyle takilirsan daha çok gerçekleri goremezsin soylim sana :D Kurtlar Vadisinde en azindan devletin bekasi için ülkenin geleceği için adam öldürüyorlar my ne ? Dedelerimizin Dünyaya rezil etmekten başka birşey değil koskoca Padişahi harem agasi yaptilar

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

Sen emreyle takilirsan daha çok gerçekleri goremezsin soylim sana :D Kurtlar Vadisinde en azindan devletin bekasi için ülkenin geleceği için adam öldürüyorlar my ne ? Dedelerimizin Dünyaya rezil etmekten başka birşey değil koskoca Padişahi harem agasi yaptilar

yani birşey diyemeyeceğim :) , ama MY bir dizi bir belgesel değil , ayrıca
game o thrones , spartacus bu dizilerde baya baya cinsellik sahneleri var , ama amerika rezil olmuyor , yani 2014 yılındayız bu tür şeyleri bıakabiliriz :D

yani birşey diyemeyeceğim :) , ama MY bir dizi bir belgesel değil , ayrıca
game o thrones , spartacus bu dizilerde baya baya cinsellik sahneleri var , ama amerika rezil olmuyor , yani 2014 yılındayız bu tür şeyleri bıakabiliriz :D
Madem Padisahin hayatini konu aliyorlar o halde çizgiyi bozmadan konu alsinlar. Osmanli Padisahini spartacus gibi dizilerle neden bir tutuyorsun ki karsilastirman hata :D