AMC Dizilerinde İlginç Durum

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
thewomenofamc.png

AMC Kanalının son zamanlarda yaptığı ,Mad Men, Breaking Bad, The Walking Dead, The Killing gibi dizilerle
popülerlik yakalayan , erkek başrol oyuncuları da bu işlerinde başarılı olup dizide popüler olup sevildiler ,

Gelin görün ki bu iş kadın başrol oyunculara yaramadı , kadın başrol karakterleri dizilerinde popüler oldular ama tek farkla , dizilerin fanları tarafından sevilmediler ,AMC dizilerinde bu durumun yaşanması son zamanlarda dikkat çekti
İşte dizinin fanları tarafından sevilmeyen kadın başrol oyuncuları

4455051a8c8de1d3b1bd3d31e18aa205.jpg

4-The Killing-
Sürekli bol kazaklar giymesi özellikle kadın ölümlerinin katilini bulma konusunda saplantılı olması
Fanları tarafından The Killing'in soğuk nevale kahramanı ilan edilmesine yol açtı.

f65a1c222c3df1cc7914d5af3c2f2e5f.jpg

3-Mad Men -
Dizi ile iyi bir çıkış yakalayan Elisabeth Moss ne yazık ki fanları tarafından sevilmeyenler arasında
Jon Hamm dizinin kadın fanları tarafından oldukça sevilmesi , Elisabeth Moss baya zora sokuyor

c3f18960db637f8eb909cc3fc2b4260f.jpg

2-The Walking Dead -
Sarah Wayne Calliesin canlandırdığı Lori karakteride fanlar tarafından sevilmemekte
Kocasını en yakın arkadaşıyla aldatması fanları kızdırdı , 3.sezon da bu tepkiler bir nebze düştü

da268d34c63b5629ea29fb8efdb2b9e9.jpg

1-Breaking Bad
Vede listenin en sevilmeyen kadın karakterine geldik Anna Gunn canlandırdığı
Skyler White Karekteri izleyiciyi kanser edebilecek cinsden bir tür
Fanlar Walter White kanser olmasının sebebini Skyler karakterine bağlıyorlar

Sizinde katıldıklarınız var mı ? Yoksa Fanlar bu işi abartıyorlar mı ?
@takas, @Yakamoz-Asi, @XanTier, @darksaal, @mrt-06, @xBUGRAx, @GreatOttoman, @Polat Şaşmaz, @SERHAT3456, @sürgünüm, @denizz19, @xemrexxx, @EnveR, @Forumdash, @gundix123, @Bully, @KayıpSehir, @OzaN, @legolas9900, @Harunnn60, @ABAY_06, @berenist, @*Dream*, @utawleee, @primavera @xemrexxx
, @Arslan Bey, @muffin @otomatikportakal, @cevaa, @anilkoldas,

Harunnn60 - Özel Haber

Son düzenleme:
Hepsine katılıyorum hepsini izlemiş olan biri olarak(Mad Men ilk 11 bölüm) Diğerleri tam gaz devam ettim:F

Mad Men'deki kadını seviyorum ben sorun bende mi acaba ilk sezondayım belki ondandır. (Spoiler vermesin kimse. :D)
Bende ilk 11 bölüm izledim bana da itici geliyor. Hele seksi olma cabalari cabasi:X

Elisabeth Moss işi zor :D

en kötüsü hangisi ? :D
Ayrım yapamam hepsi eşit derece:F:F Birini seçsem öbürüne ayıp olur ama haberdeki içerikler çok doğru tam gıcık olma sebeplerim:F

Bende ilk 11 bölüm izledim bana da itici geliyor. Hele seksi olma cabalari cabasi:X

Ayrım yapamam hepsi eşit derece:F:F Birini seçsem öbürüne ayıp olur ama haberdeki içerikler çok doğru tam gıcık olma sebeplerim:F
bende ayrı yapmayı sevmiyorum :D
lori yi çok severim ama bazen doğruya doğru yanlışa yanlış demek lazım :)

Sarah Wayne'ye gösterilen tepki türk dizilerinede oluyor.
The Killing'de de haklılar.

Sarah Linden karakteri bu listede zorlama olmuş biraz ama diğerlerine katılırım. :D Bir kere kadının davaları çözmeye kafayı takması polisiye bir dizide nasıl sorun olabilir ki amaç zaten davaların peşinde koşmak. Ama özellikle bir numara herkesi ekran başında kanser etti ona katılıyorum. :D

Sarah Linden karakteri bu listede zorlama olmuş biraz ama diğerlerine katılırım. :D Bir kere kadının davaları çözmeye kafayı takması polisiye bir dizide nasıl sorun olabilir ki amaç zaten davaların peşinde koşmak. Ama özellikle bir numara herkesi ekran başında kanser etti ona katılıyorum. :D
bende seviyorum ama , araştırmalarıma göre sevilmiyor malesef , özellikle hep kazak giymesi , sakin tavırları , seyircilerin sinirini bozmuş :D

@destere @Çiğdem- sizde bu dizilerden bir kaçını izlediğiniz için sizede soruyorum ? :):D