Al işte hemen fesatlığa başladı
senin için benden daha pisti nasıl keşfedemedinİnceledim ama kayda değer birşeye ulaşamadımHay aksi şeytan
hayır fesatlıkla alakası yok ben olayı hayra yordum ama tam çözemediğim için durumu arkadaşlardan bir destek alayım dedim
Hee tam yufka açıyordum senin etiketi görünce dayanamadım unlu elimle dokununca sonuç busenin için benden daha pisti nasıl keşfedemedinalğılarına yufka unumu kaçtı gözlemeci
hayır fesatlıkla alakası yok ben olayı hayra yordum ama tam çözemediğim için durumu arkadaşlardan bir destek alayım dedim
Ben açıkladım zaten konuyu şey diye bahsettiğimiz şey "değerlendirme" desteğe gerek yok yani dizi değerlendirmesi yapıyoruz sadecesenin için benden daha pisti nasıl keşfedemedinalğılarına yufka unumu kaçtı gözlemeci
tabi tabi öyledir kesinBen açıkladım zaten konuyu şey diye bahsettiğimiz şey "değerlendirme" desteğe gerek yok yani dizi değerlendirmesi yapıyoruz sadece
Peki halk zaten doğruyu anlayacaktır herkes senin gibi fesat düşünmeztabi tabi öyledir kesinzaten yanlış anlamadık değerlendirmeleriniz halka ulaşsın diye şeettim bende)
bir bakalım birazdan hogatha gelir nasıl anlamış olayı şahit oluruzPeki halk zaten doğruyu anlayacaktır herkes senin gibi fesat düşünmez
Hogatha bir şey anlamayıp başkalarına soracaktır bencebir bakalım birazdan hogatha gelir nasıl anlamış olayı şahit oluruz)
@destere de herkesle şey yapıyor zaten onları da biliyoruz yani
@gözlemci nin saftirik anadolu delikanlısı ayağına yatması seni aldatmasın sırf benim inadıma o yorumu yapmış
ben şahit olduklarımı halka yaymaya çalışan gariban bir halk çocuğuyum@destere de herkesle şey yapıyor zaten onları da biliyoruz yani
İçimden seni gördüğüm her an aklıma Faruk geliyor
Biz biliyoruz seni merak etme bulaştırdık bile@gözlemci nin saftirik anadolu delikanlısı ayağına yatması seni aldatmasın sırf benim inadıma o yorumu yapmışyoksa onun kafasında ne tilkiler cirit atmıştır mesajları okuyunca ?)
ben şahit olduklarımı halka yaymaya çalışan gariban bir halk çocuğuyumkendi aksiyonlarınıza beni bulaştırmayın
@Forumdash Senden başkasıyla şey yapmıyorum diye açıklama yapıyor @eskici de ikna olmaya çalısıyor , sankı Forumdashı başaksıyla yatakta basmış gibi
@eskici sonunda beklediğin an geldi hogatha gelip tüm olayları tek tek deşifre etti@Forumdash Senden başkasıyla şey yapmıyorum diye açıklama yapıyor @eskici de ikna olmaya çalısıyor , sankı Forumdashı başaksıyla yatakta basmış gibi
Hahah Aaa vlla ben ne düşünürsem pat pat söylerim ,Durum onu gösteriyor@eskici sonunda beklediğin an geldi hogatha gelip tüm olayları tek tek deşifre etti)
iyiki geldin ya demin benim olayı bilerek yanlış yöne çektiğimi söylüyorlardı
Aaa sen s abıkalısın cnmiyiki geldin ya demin benim olayı bilerek yanlış yöne çektiğimi söylüyorlardıbakalım senin açıklamandan sonra ne diyecekler yine bahaneler bulurlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?