Netflix Altered Carbon 1.Sezon Yorumları

Tamam be yarın ilk bölümünü izlerim senin dediğin dizinin tabi unutmazsam

verilen sözleri asla unutmam
bu mesajın takipçisi olacağım @Çiğdem- de şahit olsun

Bu nasıl bir soru😱 Duymamiş olalım
@Çiğdem- @destere

Çarşambaya hazır ol
Biz ilk sezonu bitirdik bile. 2.sezon kısa

@Çiğdem- için dedim ben onu aslında sonuçta Çukur izleyen birisi
Ben şahidim eskici yarın 1.bölüm yorumuyla gelecek

Onun yorumuna göre fikir sahibi oluruz hem , bir kurban seçmiş olduk

Aaa bu dizinin konusunda dediğin için olabilirmi ayoll
Yani benim izleyeceğim dizi bu değil sen bunu izleyeceğimi mi sanıyorsun yani onu soruyorum diğer İspanyol dizisini izleyeceğim ilk onun için söz vermiştim çünkü @destere ye

Yani benim izleyeceğim dizi bu değil sen bunu izleyeceğimi mi sanıyorsun yani onu soruyorum diğer İspanyol dizisini izleyeceğim ilk onun için söz vermiştim çünkü @destere ye
Burada konusunca öyle sandım evet
Ama soygun dizisine bakman daha iyi olur 1.sezonu bitirdik ve @Forumdash @destere benim onayımdan geçti dizi

Umarım @destere de öyle sanmamıştır sonra laf yapmasın bana
yarın papel dizisinin ilk bölümünü izlerim bakalım nasılmış
Ben yanlış anlamam ile meşhurum ama bu dizinin konusunda diyorsunki yarın 1.bölüme bakacam
@destere Falcımı başka dizi oldunu nerden bilsin
Oda öyle anladıysa buna bakacan sözün söz

Ben yanlış anlamam ile meşhurum ama bu dizinin konusunda diyorsunki yarın 1.bölüme bakacam
O öyle anlamamıştır ya çünkü biliyor ilk o dizi için izleyecem dediğimi ve bu konuda açıldı dizi izleme muhabbeti o yüzden burda söyledim bugün de o dizi için söz verdim

O öyle anlamamıştır ya çünkü biliyor ilk o dizi için izleyecem dediğimi ve bu konuda açıldı dizi izleme muhabbeti o yüzden burda söyledim bugün de o dizi için söz verdim
Onu izle zaten evet
İspanyol dizi ilk defa izledim ama soygun konusu bence herkesin ilgisini çeker her bölüme nerdeyse yaymışlar konuyu

hogatha yanlış anlamış bu sefer

ben la casa de papel dizisine başla demiştim, bu diziden bahsetmedim