Netflix Altered Carbon 1.Sezon Yorumları

Tamam be yarın ilk bölümünü izlerim senin dediğin dizinin tabi unutmazsam :A :A

verilen sözleri asla unutmam:) bu mesajın takipçisi olacağım @Çiğdem- de şahit olsun :)

Bu nasıl bir soru😱 Duymamiş olalım:T: @Çiğdem- @destere

Çarşambaya hazır ol :A Biz ilk sezonu bitirdik bile. 2.sezon kısa :A

@Çiğdem- için dedim ben onu aslında sonuçta Çukur izleyen birisi :A :A
Ben şahidim eskici yarın 1.bölüm yorumuyla gelecek :A

Onun yorumuna göre fikir sahibi oluruz hem , bir kurban seçmiş olduk :A

Yani benim izleyeceğim dizi bu değil sen bunu izleyeceğimi mi sanıyorsun yani onu soruyorum diğer İspanyol dizisini izleyeceğim ilk onun için söz vermiştim çünkü @destere ye :A :A
Burada konusunca öyle sandım evet :F Ama soygun dizisine bakman daha iyi olur 1.sezonu bitirdik ve @Forumdash @destere benim onayımdan geçti dizi :A :A :A

Umarım @destere de öyle sanmamıştır sonra laf yapmasın bana :F yarın papel dizisinin ilk bölümünü izlerim bakalım nasılmış :A :A
Ben yanlış anlamam ile meşhurum ama bu dizinin konusunda diyorsunki yarın 1.bölüme bakacam :A @destere Falcımı başka dizi oldunu nerden bilsin :A Oda öyle anladıysa buna bakacan sözün söz :A :A :A

Ben yanlış anlamam ile meşhurum ama bu dizinin konusunda diyorsunki yarın 1.bölüme bakacam :A @destere Falcımı başka dizi oldunu nerden bilsin :A Oda öyle anladıysa buna bakacan sözün söz :A :A :A
O öyle anlamamıştır ya çünkü biliyor ilk o dizi için izleyecem dediğimi ve bu konuda açıldı dizi izleme muhabbeti o yüzden burda söyledim bugün de o dizi için söz verdim :A :A

O öyle anlamamıştır ya çünkü biliyor ilk o dizi için izleyecem dediğimi ve bu konuda açıldı dizi izleme muhabbeti o yüzden burda söyledim bugün de o dizi için söz verdim :A :A
Onu izle zaten evet :A İspanyol dizi ilk defa izledim ama soygun konusu bence herkesin ilgisini çeker her bölüme nerdeyse yaymışlar konuyu :A

hogatha yanlış anlamış bu sefer :)
ben la casa de papel dizisine başla demiştim, bu diziden bahsetmedim :)