Son bölümde heycan doruktaydıGerçi çakmada olsa sizi idare ediyor reyting olarak ama kalitenizi düşürüyor![]()
Son bölümde heycan doruktaydıGerçi çakmada olsa sizi idare ediyor reyting olarak ama kalitenizi düşürüyor![]()
Reyting önemli değil çakma dizi yapmak size yakışmıyorSon bölümde heycan doruktaydıKalitemiz yarın akşam belli olur
![]()
Çakma etiketini kabul etmiyorumReyting önemli değil çakma dizi yapmak size yakışmıyor![]()
Tamam be yarın ilk bölümünü izlerim senin dediğin dizinin tabi unutmazsam![]()
![]()
Ben şahidim eskici yarın 1.bölüm yorumuyla gelecek
İzleyecem merak etmeyinBen şahidim eskici yarın 1.bölüm yorumuyla gelecek
Onun yorumuna göre fikir sahibi oluruz hem , bir kurban seçmiş olduk![]()
Şu soygunun 2.sezonunu bitirir hemen sana yetişiriz hatta geçerizdeİzleyecem merak etmeyin![]()
Sen hangi diziden bahsediyorsun şu anŞu soygunun 2.sezonunu bitirir hemen sana yetişiriz hatta geçerizde![]()
Şuan konuda oldumuz dizi 1.sayfada çıplak oğlanlı bir afişi varSen hangi diziden bahsediyorsun şu an![]()
Soygun dizisini diyorum o bu muŞuan konuda oldumuz dizi 1.sayfada çıplak oğlanlı bir afişi var![]()
Aaa bu dizinin konusunda dediğin için olabilirmi ayollSoygun dizisini diyorum o bu mu![]()
Yani benim izleyeceğim dizi bu değil sen bunu izleyeceğimi mi sanıyorsun yani onu soruyorum diğer İspanyol dizisini izleyeceğim ilk onun için söz vermiştim çünkü @destere yeAaa bu dizinin konusunda dediğin için olabilirmi ayoll![]()
![]()
![]()
Burada konusunca öyle sandım evetYani benim izleyeceğim dizi bu değil sen bunu izleyeceğimi mi sanıyorsun yani onu soruyorum diğer İspanyol dizisini izleyeceğim ilk onun için söz vermiştim çünkü @destere ye![]()
![]()
Umarım @destere de öyle sanmamıştır sonra laf yapmasın banaBurada konusunca öyle sandım evetAma soygun dizisine bakman daha iyi olur 1.sezonu bitirdik ve @Forumdash @destere benim onayımdan geçti dizi
![]()
![]()
![]()
Ben yanlış anlamam ile meşhurum ama bu dizinin konusunda diyorsunki yarın 1.bölüme bakacamUmarım @destere de öyle sanmamıştır sonra laf yapmasın banayarın papel dizisinin ilk bölümünü izlerim bakalım nasılmış
![]()
![]()
O öyle anlamamıştır ya çünkü biliyor ilk o dizi için izleyecem dediğimi ve bu konuda açıldı dizi izleme muhabbeti o yüzden burda söyledim bugün de o dizi için söz verdimBen yanlış anlamam ile meşhurum ama bu dizinin konusunda diyorsunki yarın 1.bölüme bakacam@destere Falcımı başka dizi oldunu nerden bilsin
Oda öyle anladıysa buna bakacan sözün söz
![]()
![]()
![]()
Onu izle zaten evetO öyle anlamamıştır ya çünkü biliyor ilk o dizi için izleyecem dediğimi ve bu konuda açıldı dizi izleme muhabbeti o yüzden burda söyledim bugün de o dizi için söz verdim![]()
![]()
Tamam onu izleyeceğim sonradan bu diziye çevirmeyin muhabbetiOnu izle zaten evetİspanyol dizi ilk defa izledim ama soygun konusu bence herkesin ilgisini çeker her bölüme nerdeyse yaymışlar konuyu
![]()
Yorumunu oradan yap hemen sağ köşede üstten ikinci sıradaTamam onu izleyeceğim sonradan bu diziye çevirmeyin muhabbeti![]()
![]()
Bugun İçerde - Çukur karşilaştırması yaptıkUmarım @destere de öyle sanmamıştır sonra laf yapmasın banayarın papel dizisinin ilk bölümünü izlerim bakalım nasılmış
![]()
![]()
Ben yanlış anlamam ile meşhurum ama bu dizinin konusunda diyorsunki yarın 1.bölüme bakacam@destere Falcımı başka dizi oldunu nerden bilsin
Oda öyle anladıysa buna bakacan sözün söz
![]()
![]()
![]()
hogatha yanlış anlamış bu seferO öyle anlamamıştır ya çünkü biliyor ilk o dizi için izleyecem dediğimi ve bu konuda açıldı dizi izleme muhabbeti o yüzden burda söyledim bugün de o dizi için söz verdim![]()
![]()