Son bölümde heycan doruktaydı Kalitemiz yarın akşam belli olurGerçi çakmada olsa sizi idare ediyor reyting olarak ama kalitenizi düşürüyor
Son bölümde heycan doruktaydı Kalitemiz yarın akşam belli olurGerçi çakmada olsa sizi idare ediyor reyting olarak ama kalitenizi düşürüyor
Reyting önemli değil çakma dizi yapmak size yakışmıyorSon bölümde heycan doruktaydı Kalitemiz yarın akşam belli olur
Çakma etiketini kabul etmiyorum Çünkü diziyi ilk biz yaptık (içerde)Reyting önemli değil çakma dizi yapmak size yakışmıyor
Tamam be yarın ilk bölümünü izlerim senin dediğin dizinin tabi unutmazsam
verilen sözleri asla unutmam bu mesajın takipçisi olacağım @Çiğdem- de şahit olsun
Ben şahidim eskici yarın 1.bölüm yorumuyla gelecek@Çiğdem- için dedim ben onu aslında sonuçta Çukur izleyen birisi
İzleyecem merak etmeyinBen şahidim eskici yarın 1.bölüm yorumuyla gelecek
Onun yorumuna göre fikir sahibi oluruz hem , bir kurban seçmiş olduk
Şu soygunun 2.sezonunu bitirir hemen sana yetişiriz hatta geçerizdeİzleyecem merak etmeyin
Sen hangi diziden bahsediyorsun şu anŞu soygunun 2.sezonunu bitirir hemen sana yetişiriz hatta geçerizde
Şuan konuda oldumuz dizi 1.sayfada çıplak oğlanlı bir afişi varSen hangi diziden bahsediyorsun şu an
Soygun dizisini diyorum o bu muŞuan konuda oldumuz dizi 1.sayfada çıplak oğlanlı bir afişi var
Aaa bu dizinin konusunda dediğin için olabilirmi ayollSoygun dizisini diyorum o bu mu
Yani benim izleyeceğim dizi bu değil sen bunu izleyeceğimi mi sanıyorsun yani onu soruyorum diğer İspanyol dizisini izleyeceğim ilk onun için söz vermiştim çünkü @destere yeAaa bu dizinin konusunda dediğin için olabilirmi ayoll
Burada konusunca öyle sandım evet Ama soygun dizisine bakman daha iyi olur 1.sezonu bitirdik ve @Forumdash @destere benim onayımdan geçti diziYani benim izleyeceğim dizi bu değil sen bunu izleyeceğimi mi sanıyorsun yani onu soruyorum diğer İspanyol dizisini izleyeceğim ilk onun için söz vermiştim çünkü @destere ye
Umarım @destere de öyle sanmamıştır sonra laf yapmasın bana yarın papel dizisinin ilk bölümünü izlerim bakalım nasılmışBurada konusunca öyle sandım evet Ama soygun dizisine bakman daha iyi olur 1.sezonu bitirdik ve @Forumdash @destere benim onayımdan geçti dizi
Ben yanlış anlamam ile meşhurum ama bu dizinin konusunda diyorsunki yarın 1.bölüme bakacam @destere Falcımı başka dizi oldunu nerden bilsin Oda öyle anladıysa buna bakacan sözün sözUmarım @destere de öyle sanmamıştır sonra laf yapmasın bana yarın papel dizisinin ilk bölümünü izlerim bakalım nasılmış
O öyle anlamamıştır ya çünkü biliyor ilk o dizi için izleyecem dediğimi ve bu konuda açıldı dizi izleme muhabbeti o yüzden burda söyledim bugün de o dizi için söz verdimBen yanlış anlamam ile meşhurum ama bu dizinin konusunda diyorsunki yarın 1.bölüme bakacam @destere Falcımı başka dizi oldunu nerden bilsin Oda öyle anladıysa buna bakacan sözün söz
Onu izle zaten evet İspanyol dizi ilk defa izledim ama soygun konusu bence herkesin ilgisini çeker her bölüme nerdeyse yaymışlar konuyuO öyle anlamamıştır ya çünkü biliyor ilk o dizi için izleyecem dediğimi ve bu konuda açıldı dizi izleme muhabbeti o yüzden burda söyledim bugün de o dizi için söz verdim
Tamam onu izleyeceğim sonradan bu diziye çevirmeyin muhabbetiOnu izle zaten evet İspanyol dizi ilk defa izledim ama soygun konusu bence herkesin ilgisini çeker her bölüme nerdeyse yaymışlar konuyu
Yorumunu oradan yap hemen sağ köşede üstten ikinci sırada Gelipte burada yapmaTamam onu izleyeceğim sonradan bu diziye çevirmeyin muhabbeti
Bugun İçerde - Çukur karşilaştırması yaptık Yani seviceksin Bu mesajı sonra gel alıntılaUmarım @destere de öyle sanmamıştır sonra laf yapmasın bana yarın papel dizisinin ilk bölümünü izlerim bakalım nasılmış
Ben yanlış anlamam ile meşhurum ama bu dizinin konusunda diyorsunki yarın 1.bölüme bakacam @destere Falcımı başka dizi oldunu nerden bilsin Oda öyle anladıysa buna bakacan sözün söz
hogatha yanlış anlamış bu seferO öyle anlamamıştır ya çünkü biliyor ilk o dizi için izleyecem dediğimi ve bu konuda açıldı dizi izleme muhabbeti o yüzden burda söyledim bugün de o dizi için söz verdim