Netflix Altered Carbon 1.Sezon Yorumları

zaman gelecek zaman güya ama olaylar günümüzden pek farklı değil icraat aynı mesela şimdi lüks bir arabaya atlayıp kız avına çıkmak nasılsa ordada uçan bir ufoya atlayıp kız kovalıyorsun

ayrıca sigara o zamanda yasak mantığa bak sen? oysa yüzyıllar sonra yasakların değil teknolojiyle birlikte zararlı etkilerinin yokedilmesi gerekmezmiydi

sen istediğin bedene girebiliyorsun ama sigara yasak! ya ciğerelerin mahfolursa
)

godless dizisinden bahsetmiştim size ama sonra vazgeçtim onu ben tek başıma izleyeceğim
senle @Forumdash a hitap etmiyor western konusu

pazartesi başka bir dizi buluruz

Sigara da aynı he ama fark ettin mi gelişim yok
Şimdi üflemeli makinalı sigaralar var

Geleceği çekmek sıkıntılı işte herkesin hayal gücü farklı

Holder'ın rolü nasıl sence oynaya bilmiş mi?

Jessica başlayana kadar araya sıkıştırırım sorun yok ben de
Sen yoksa dayanamayp başladın mı

İşte Polis rolü filan bu şekilde gitsin iyi gibi tercih zaten bir önceki projesinden robot mu ne olmuştu buna benzer roller buluyor
@destere
holderi burdada sevmedim nefret ettim
killingde sarah sayesinde bu camış oğlana katlanıyorduk burda hiç çekilmiyor

Robocop evet

Aaa @destere soruma cvp vermedi
Anlat bakalım nedne sevdin bu diziyi
Var sende bir şey
neden sevdiğimi her bölüm daha iyi anlayacaksın
burda miriam var burda beğenmediğim ama daha sonra içini beğendiğim kristin var ilerde içi açılacak bir rei var yani varda var

Yalan

Hem bunlar izlemez diyip hemen başladın mı? Hatta güne bile sözleştiğimiz halde?
valla dayanamadım
western temalı dizilere rastlamak çok zor adeta samanlıkta iğne arıyoruz buluncada daldım öyle bu gece dördüncü bölümde biter beşe kürek sallarız

Seside çok kalın ve puslu
Sigara içiyor baya sanırım
@Forumdash
sen bir soru sormuşsın konuyu anlatırken bu kova eski çinlinin yerine geçenmidir diye aynı soruyu @Çiğdem- de sormuştu
evet bu kova camışı eski çinlinin ta kendisi 250 yıl sonra daha bir camış beden bulmuş kendine

valla dayanamadım
western temalı dizilere rastlamak çok zor adeta samanlıkta iğne arıyoruz buluncada daldım öyle bu gece dördüncü bölümde biter beşe kürek sallarız
İyi de sözleşmiştik forumdan cıkmadan
Sen günde kaç bölüm dizi izliyorsun böyle? Bildiğin bir dizi bitirmişsin:/ @Çiğdem-

Heh Allah razı olsun cevapladın
Bu son 2 gündür daha iyi bi oldun sen hayret

Sen günde kaç bölüm dizi izliyorsun böyle? Bildiğin bir dizi bitirmişsin:/ @Çiğdem-
bugün boş zamanım çoktu dibine kadar değerlendireyim dedim
her zaman böyle olmuyor ama bu dizi tabiki pazartesiye kadar çoktan bitmiş olur

Heh Allah razı olsun cevapladın
Bu son 2 gündür daha iyi bi oldun sen hayret

bugün ilk kez geç saati beklemeden foruma girme imkanım oldu ama forum çok ağır yine? bir mesaj yazmak için bile çok büyük bir efor harcamak lazım
demin yukarda yazdığım mesajda bekledi bekledi kaydedilmeden kayboldu
) tekrar aynı mesajı yazacak enerjiyi kendimde göremiyorum bakalım bu mesaj nereye uçacak

foruma girdiğime pişman oldum en iyisi standart saatimi beklemek ben çıkıyorum

bugün boş zamanım çoktu dibine kadar değerlendireyim dedim
her zaman böyle olmuyor ama bu dizi tabiki pazartesiye kadar çoktan bitmiş olur

Sabah bakmişsin şimdi gördüm postu
Belki ilerde hit olacaktı Casa de papel gibi ne biliyorsun
Sonuçta Netflix dizisiydi. AMC'deki gibi olmazdi. (o dziyi hatırladın mı? bitirmişmiydin?)

Sabah bakmişsin şimdi gördüm postu
Belki ilerde hit olacaktı Casa de papel gibi ne biliyorsun
Sonuçta Netflix dizisiydi. AMC'deki gibi olmazdi. (o dziyi hatırladın mı? bitirmişmiydin?)
senin o mesaja cevapta verdim ama mesajı görmemişsin tabi

evet bahsettiğin wheels Hell on Wheels ve harika bir diziydi ve beni yalnız bıraktı tüm forum tüm sezonları tek başıma izlemiştim
Godless dizisindede aynı şey başıma gelecek diye aslında birazda o yüzden toplu izlemekten vazgeçtim kendi yağımda kavrulacapğım western dizilerinde

@Harunnn60 hainide AMC deki tüm dizilere merak saldığı halde hell on wheels i izlememişti
westernin bu kadar dışlandığı bir forumu ateşe vermek lazım
ama önce tabiki hogatham @Çiğdem- i forumdan çıkardıktan sonra yakacağım

bu arada goodless muhteşem gidiyor çatlayın patlayın

Ben de onu dedim @Çiğdem- e sen yokken ben vardım diye
Harunnn60 bana alınmaz, ilgisizliğimi başıma kakmaz diye

İşte Polis rolü filan bu şekilde gitsin iyi gibi tercih zaten bir önceki projesinden robot mu ne olmuştu buna benzer roller buluyor
@destere
Nereye kakmıyor ayoll oğlan bir soyunup forumda koşmadığı kaldı benle ilgilenmiyor @Forumdash @destere diye sayıklıyor hergün