Netflix Altered Carbon 1.Sezon Yorumları

Ohh ohh maşşllah hiç adam beklemeden devam edin

1x8. Bölüm

yine güzel bir bölümdü, sadece bazı yerleri tam çözemedik o kısımlar kalsın zaten ana konuyla alakalı değildir sanmam

rei ne şirret bişeymiş öyle kızkardeş düşman başına gölge adam denen tıfıl japon askeri rei adına çalışıyormuş birde kadına tanrı diyor

rei in tehtitleri işe yaradı bizim avanak kova gidip sahte deliller üretip bancroft olayını çözdü güya? olan esmer kadına oldu ama asıl katil sanırım miriam olabilir

kristin ile reileen arasındaki dövüş sahneleri harikaydı .. bundan sonra gidişat nereye doğru tabiki kova ile kızkardeşi reileen arasında geçecek sanırım mücadele

ve gelelim bölümün komedi kısmına
vernonun karısı ava erkek kılığıyla adamın karşısına çıkınca vernon kaçacak delik arıyordu

ve bir merak ettiğim reilen in iç dünyası vardı dizide onuda yakaladık at gibi kadınmış
ama sahnedeki aksiyon görülmeye değerdi

Bu gece gelecek yeni bölüm yorumlarım siz zaten @Forumdash ile pancar motoru gibi bitirmek üzeresiniz

Artık yakaladiğin resimleri beğenmiyorum nedense
Daha güzel anları yakalayabilirdin
Bu çok yandan olmuş

@Forumdash The Killing'te ki adma burada oynuyprmuş
Beni önceden etiketleyip bunu dediysen bir şey diyemem ama hiç bahsetmediysen bana o zaman sana darılıcam

1x9. Bölüm

sonlara doğru bölümler güzelleşmeye başladı ama hala bir çok lafı anlamadan pas geçiyorum mesela 353. madde nedir din değiştirme ne ayaktır oraları hala çözemedim ama boşver zaten o kısımlarla kimse ilgilenmiyor asıl olaya gelelim

kızkardeş rei bayağı azıttı kardeş sevgisini fazlamı abarttı nedir gidip kristin in vücuduna girmiş nerdeyse abisiyle şey yapacaktı allahtan kova anladı durumu yoksa işler GOT dizisindeki jamie ile cersei sahnesine dönecekti

kristini kurtarmak için kova diğer yancılarıyla muhteşem keşiflere imza attı önce kendini kopyaladı sonra gidip bulutlardaki seks adasına baskın yaptı tabi vernon salağıyla birlikte... kova tamda itiraf ettirmişti herşeyi rei ye son anda gölge adam leung ortaya çıkınca yine her şey karıştı... artık kristini kurtarabilecekmi? rei yi buzluğa koyacakmı? o kısımlar final bölümüne kaldı gibi

rei nin anlattıklarına göre bancroft kendine sıkmış ama ona sepep olan rei imiş
bu arada aygır ilacı bancroft u azğın öküze çevirmişti
suya atlayan sarışın kız ondan kaçıyormuş

Artık yakaladiğin resimleri beğenmiyorum nedense
Daha güzel anları yakalayabilirdin
Bu çok yandan olmuş

seni @Çiğdem- e şikayet edeceğim
ne güzel aile resimleri paylaşıyorum olmamış diyip beni kötü yola sevkediyorsun

yinede kırmayayım madem bir talep var talebi karşılamak lazım

mesela burda güzel bir sahne vardı

birde burda vernon salağı eline geçen fırsatı tepmişti bu sahnede güzeldi

Son düzenleme:
Laaa tiğin resimler yeni bölümden mi? Seni şeytana havale ediyorum
Ayrıca seni kötü yola sürüklemiyorum, içindeki cevheri karartma diyorum

Laaa tiğin resimler yeni bölümden mi? Seni şeytana havale ediyorum
Ayrıca seni kötü yola sürüklemiyorum, içindeki cevheri karartma diyorum
evet yeni bölümden

şeytanla aram iyidir aslında ama hogatha şeytanla ilişkimizi kıskanıyor

evet yeni bölümden

şeytanla aram iyidir aslında ama hogatha şeytanla ilişkimizi kıskanıyor
Arada kayış kopuyor bende bilirsin

Sen de maşallah amma oyalanıyorsun

Öyle aman aman üst düzey dizi değil ama sıkmıyorda yanı bölümde kavga sahnesi illa oluyor yeter

4.Bölüm
Başrolde olan adamın zihinde yaşadığı sahneler güzeldi . Kalbini çıkarıp kadına verdi
Uyandığında ise orada olanları öldürüp gitmeside güzel bir aksiyon sahnesiydi

5.Bölüm
Aaa şu polis kadın gebermedi gitti ayoll
O sahneler güzeldi ama keşke o adam önüne atlamasaydı ve polis kadın geberseydi
@MasacRE-

polis kadın yani kristin ilk başlarda benimde pek sevmediğim bir tipti ama gittikçe kadına karşı sempati duymaya başladım

polis kadın yani kristin ilk başlarda benimde pek sevmediğim bir tipti ama gittikçe kadına karşı sempati duymaya başladım
Hiç sempati duyulucak yönü yok vlla yorumlarda da her bölüm kadına eleştiri yorumları var

1 bölümü izledimn 2.bölümün ortalarındayım.
Biraz nefes alayım dedim