Netflix Altered Carbon 1.Sezon Yorumları

Bende 4.Bölümdeyim şuan ayınıyız onları boş ver sen yetişene kadar 2 bölüm daha izliyorlar

Uzak çekimi vardı onu paylaşsaydın ya

@destere ile @Forumdash yine pancar motoru gibi izliyorlar
Biz senle izleyelim en iyisi

@destere @Forumdash
Hahaha hala 2.bölümün mü 3.bölümün mü ne yorumunu yapcan
Bİ de yon @masacre- yi engelliyorsun

1x6. Bölüm

bu bölüm güzeldi kafes dövüşleri falan bayağı heyecan bastı

kristin in cillop gibi yepyeni bir eli oldu

hastanede sgk lıların bekleşmesi paralıların içeri dalışı falan gelecektede durumların değişmediğini gösteriyor

eski takesi kovaya ait vucuda sakallı vatandaş girdi? nerdeyse kafes dövüşünde hem kovayı hemde kristini dağıtacaktı?, neyseki son anda kovanın kayıp kızkardeşi ninja olarak daldı arenaya
bir, üç, beş, 50 derken doğradıda doğradı kıza helal olsun
onun yanında başoğlan kova kalas olarak kalır

gölge adam leung ve zenci kırması hemingway ilginç karakterler ama dizide neyin nesidir bunlar amaçları nedir tam çözemedim

son olarak bancroft un eşcinsel oğluna kızıp kendi kopyasını sopayla dağıttığı sahnede güzeldi

Uzak çekimi vardı onu paylaşsaydın ya

Hahaha hala 2.bölümün mü 3.bölümün mü ne yorumunu yapcan
Bİ de yon @masacre- yi engelliyorsun
çok açıktı onu spoiler bile kabul etmezdi

@destere ile @Forumdash yine pancar motoru gibi izliyorlar
Biz senle izleyelim en iyisi

@destere @Forumdash
hızlan biraz bize yetişmen lazım
kendimizi tutamıyoruz yokuş aşağı fren tutmuyor

Bancroft'un aniden hastalanmasını anladın mı? Gerizekalı mı o adam neden öyle bişey yaptı

Bancroft'un aniden hastalanmasını anladın mı? Gerizekalı mı o adam neden öyle bişey yaptı
cüzzamlıların arasında dolaşmasını demiyormusun ?
halkla içiçe girebildiğini anlatmaya çalışıyordu sanırım nasıl olsa yedek sürüyle vücudu var onlardan biriyle değişir hastalıklı bedeni

Evet onu diyorum. Takashiye niye bi fok olmadı? Çok saçma ve gereksizdi.

Evet onu diyorum. Takashiye niye bi fok olmadı? Çok saçma ve gereksizdi.
takesi yi girerken kapıda görevli uyardı kimseyle el teması kurma diye içeri gidikten sonrada bancroft uyardı hastalardan uzak dur diye yani temas etmeyince hastalık kapmıyor

o sahne lazımmıydı lazım değildi bencede
zaten bana kalsa bir çok sahne gereksiz

hmmm Bancorf da mı ellemedi Takeshiyi?
Neyse kaldı 4 bölüm
Bu hızlı tükendi

hmmm Bancorf da mı ellemedi Takeshiyi?
Neyse kaldı 4 bölüm
Bu hızlı tükendi
Ben 4.Bölümü bugün izlemedim @Harunnn60 Yetişiyorum dedi onu bekledim yarın devam edecem

1x7. Bölüm

harika bir bölümdü bu dizide ilk defa harikayı bu bölümde kullanıyorum
@Forumdash @Çiğdem- @MasacRE- @Harunnn60 sıkın dişinizi yedinci bölümde işler yoluna giriyor gibi

yeni kova eski japon kovaya göre kalas kalıyor bunu anladım
bu bölümde japon kova ile kızkardeşi işi götürdüğü için daha bir hoş oldu özellikle aksiyonik sahnelerde eski kova daha başarılı

kızkardeş rei kovanın imdadına yetişti ama aslında hainin biriymiş gül gibi quell in patlamasına sebep olmuş

eskiden geçen sahneler bayağı aydınlatıcı oldu
quell diğer adıyla nadia uzun yaşama yol açan bellek hafızanın mucidiymiş ama bu uzun yaşamın tüm insanlara değilde sadece zenginler için işe yaradığını anlayınca kendi icadını yok etmek için elçilerden oluşan bir gurup kurmuş rei ile kova kardeşlerde bu gurubun üyesiymiş taaki hain kızkardeş quell e ihanet edene kadar

bundan sonraki kovanın amacınıda çözmüş olduk asıl amacı uzun yaşam formülünü yokedip insan ömrünü 100 yıl ile sabitlemek bakalım bu işi kova ne zaman başaracak

Harikanı bende atayım şimiden izleyince okurum cnm

S01 - B07-08

Geçmişe gittik, aksiyona doyduk
@Çiğdem- @destere @MasacRE-
7.bölümde takeshi ve kız kardeşinin o gruplara nasıl katıldığini filan öğrendik. Ölümsüzlüğü bul sonra bulduğun şeyin kötü emellere alet edildiğini görünce yok etmek için başkalarını kullan!!! Oldu...O kadar zekiydin neden güçlenerek yok etmeye çalişmadın da gitmiş ezik-fakir psikolojisiyle isyan başlattın? Ellerine sağlık Rei ne güzel patlattın bombayı
Senin sayende peşpeşe 2 böüm aksiyon gördük

8.bölümde aksiyon ve drama tam gaz devam etti ve uydurmasyon bir olay çözüldü

Elliot'un karısını canlandırdı Takeshi. Hem de erkek bedenin. Kocasını gören kadın - karısını gören koca şaşkınlığı görülmeye değerdi
Poe gittikçe sevdiğim bi karakter oldu. Dizinin komedisini tamamlıyor. Allah korusun bi virusluk işi var

Bancorf'un cinayetin sırrını Takeshi kardeşinin tehdiyle bi hikayele çözmüş olduk
Güzel de oldu laan. Az daha ben bile inanıyordum

Neyse Ortega, Rei'nin derin dondorucunu buldu. İçeride haps oldu
Ve Rei tüm çıplakliğiyla, tüm benliğiyle savaşti. Tabii robocop Ortega'nın çelik kolu sayesinde kurtuldu.

Öyleydi böyleydi derken bölüm su gibi aktı. 7.bölüm beni biraz baydı ama 8.bölüm hatrına 8/10