Netflix Altered Carbon 1.Sezon Yorumları

S01 - B03-04

2 bölümde güzeldi.
Bancorf katilini bulmak için davet düzenledi. Tabi katile dair tabi ki bi ipin ucu yoktu
Neyse tuhaf olan şey;Bencorf'un kızı annesinin vucuduna girip milletle iş pişiriyor
Ne kadar saçma şey. Babasının vucuduna da birini sokup iş mi pişiriyor.Ne sapık kız

Lezzie'yi ararken fahişe karı Takeshi'yi ispiyonlamiş. Takeshi'yi bayıltıp kaçırdılar. Sonra sorgulamak için sanal ortamda bi ton işkence yapıldı. Sonra perdeyi yırttı filan. Tekrar uyandıktan sonra gayet güzelce kontrolu eline aldı. Ortamın annesini ağlattı. Pembe çantasını da yanında götürdü

Polis kadının ninesini erkek bedenine koyması güzeldi. Eğlenceliydi. Takeshi'nin bedeni de meğerse bunun eski sevgilisiymiş
Peki Rayker denen elemanın çipi nolmuş? Kim parçalamiş? Heralde 5.bölümde anlatır polis ablamız...

8/10

ne kadar anlayışsızsın hogatha

orda adam kadını ikna etmek için yalan söyledi
yoksa kadın kaybolan kız hakkında bildiklerini anlatmayacaktı başından savacaktı senin camışı

Kaçtan beri izliyor
Foruma 9da mı ne geldim mesajını gördüm adam hala gelip yorum yapmadı
Yok haftasonu izlicem ben, programı bozmam
filmi izledim öff süper bir filmdi hala filmin yorğunluğunu üstümden atamadım

Aaa o filmi izleyemedim ben yaa bu gece bu dizinin 3.bölümüne bakacam
Filme bakarız sonra @Forumdash ile

1x3. Bölüm

idare eder bir bölümdü geleceği izlerken öyle burda noldu burayı anlamadım gibi kaygım yok izleyip izleyip geçiyorum zaten ayrıntılarda o kadar önemli değil

camış oğlan kova kendine zenci vernonu yardımcı olarak tuttu, vernonun kızı sanal otel kılbıyık tarafından ağırlanıyor o kızı tekrar hayata döndürecekler sanırım

sanal dövüş arenası güzeldi kristin salağı silahla ortamın içine etmese nerdeyse camıştan kurtulacaktık

miriam ın kızı naomi anasının kılığıyla dolaşıp anasının fantazilerini yaşarken camış kova tarafından basıldı

1x4. Bölüm

bu bölüm daha bir güzeldi özellikle sanal işkence sahnesini sevdim

başoğlan kovayı kaçırdılar damdan dama uçurdular
suyuna pilav pişireceklerdiki son anda yine kurtuldu ne yazıkki
sanal işkence yöntemleri harikaydı pişirme, oyma, kesme vücuda kertenkele sokmaktan ibaret işkence yöntemlerinden oluşan menü, bayağı bir kastı bizim camışı

kristinin ninesini dövmeli gorilin vücuduna yerleştirdiği sahne güzeldi

öyle bir teknoloji çağında yaşamak lazımdı her türlü fantaziye açık olaylar

kristin in nenesini dövmeli gorile yerleştirmesi veya miriam ın kızının anası kılığında erkeklerle iş pişirdiği sahneler her türlü fantaziye açık sahnelerdi
) bir ara dedim şimdi bu dövmeli nene vücudun isteklerine kendini kaptırıp torununa şapabilirmi diye düşündümde neyseki öyle bişey olmadı

3.Bölüm tam size yetiştim diyorum dayanamayıp 4 dü de izlemişsiniz pancar motorları

Durgun bir bölümdü diyecektim başroldeki adam bale yaparak dövüştü sonalra doğru hareketlendi

Ama son sahnede ne iğnesi yaptılar adama napıcaklar bakalım

şimdi son sahnede heyecan doruğa çıkıyor işte buna iğne yaptılar gerisini merak edip direk dörde geçiyorsun biz öyle yaptık
iğneden sonra acaba kovaya tecavüzmü edecekler nolacak dye endişeye kapılıp dalmışım dördüncü bölüme

ve öylede oluyor senin başoğlan kova yandı

Hhahah Aaa inş bir şey olmaz adamcağıza

Şu beni kim öldürdü diyen adamı ön plana koymuyorlar onu bekliyorum ben
@Forumdash

Ahahah son sahnede toruna şaapma şeysi benimde aklıma geldi

sonuçta başka bi beden başka bi deneuim yaşamak isterdi diye düşündüm ama kadın tam bir inanç abidesi çıktı

O kim ayoll arada çıplak sarısın ecünnüler geliyor kim kimdir bilmiyorum
hanı takeshi kova üstkatta gizlice bir kapıyı açtı sonra birde ne görsün miriam başka bir erkekle oynaşıyor

oysa o kadın miriam değil miriam ın kızı naomi imiş anasının kılığına girip erkeklerle fantazi yapıyormuş
senin başoğlan camışın onun miriam olmadığını anladı sen hala anlamamaışsın hogatha

Aynen yaa diziye başlama sebebimin %45i o adam ama sahneleri çok az
Aaa anladım şimdi
Sen çocuksun diyordu oda hayır 60 küsür yaşındayım diyordu demek o kadının çocuğuymuş 😱
desterenin sapıklıkları bazen işe yarıyor anlamadım bir konuyu anladım

S01 - B05-06

2 bölüm de biraz sıkıcı geçti ama sonları harikaydı yine... Kaldı 4 bölüm artık katil ile ilgili bişeyler olsun.
Rancorf'un oğlu rancorf'u öldürmüş müş...Sonra anlıyoruz ki gay oldugu için sanırım babası bunu dişlamiş ve babasının gözüne girmek için büyük işler bağlamiş.Her ne kadar seksi ve ayeşli bir anne olsa da Mariam oğlunu savundu ve Rancorf klon bedeni paramparça etti.

İsaac ve Rancorf'un kavga ettiği arena sahibinde Takeshinin gerçek bedeni vardı. O bedene geçen bölüm polisin ninesi olan adam girdi😱

Dinci adamlar nerden ne alaka niye girdiler hiç bi fok anlamadım ama dizinin aksiyonunu tamamlıyorlar. Polis kadının kolu koptu. Ve artık biyonik kadın oldu
Polis ve takeshi kaçırıldılar areneda dövüştüler ve son anda her netflix dizisinde oldugu gibi koridor dövüşü oldu. Herkesi talan eden kim çıktı? Wowww takeshinin bacısı çıktı...

Son sahnelerin verdiği heycanlarla iki bölümede 7.5/10 şer puan vereyim.

1x5 . Bölüm

asansör sahnesi muhteşemdi

kim neymiş ne değilmiş kim kimi şapmış o kısımlar bayağı karışık ama ben bu sahneyi net anladım mesela @Forumdash @Çiğdem-

zaten @legolas9900 demişti sabret göreceksin kristinin boncuklarını diye
nihayet muradımıza erdik üstteki sahneyle

birde konuyu anlatayım aşağıda anladığım kadarıyla

kristin eskiden ryker denen camışla sevişiyormuş sonra ona tuzak kurup devreden çıkardıklarında başoğlan kova o vücüda yerleştiriliyor ama kristin için kutunun içinde kimin olduğu önemli değil nede olsa vucutla ilgileniyor kadın şimdide kovayla sevişiyor helal olsun kadına
hele birde odanın içinde sallana sallana bir gezişi vardı ki ... ama çok kısa sürdü kaliteyi sergilemesi

asansörde asyalı tarzanın kristinin hurdasını çıkarana kadar saldırmaya devam etmesi, kristinin koruyucusu sakallı amcanın kendini kristin uğruna feda edişi gözyaşlarına boğdu beni

1x2

Otelci herif insan değil, yapay zekaymış. İlk bölümde onu göstermişler miydi bilmiyorum bu bölüm fark ettim öyleysede

Kristin bir şeyler karıştırıyor bakalım ondan ne çıkacak.

Miriam şovu dediğin kadar varmış @destere bölümün en iyi sahnesiydi diyebilirim

Elliot ile Takeshi'nin aksiyonlu sahneleri de fena değildi, renk katıyor diziye dövüş sahneleri. Yalnız her bölüm birisini araştırmayla geçmez herhalde dizi, o zaman iyice rutinleşir.

@destere ile @Forumdash yine pancar motoru gibi izliyorlar
Biz senle izleyelim en iyisi

@destere @Forumdash

1x3

Miriam'ın bedeninde çocukları dolanıyormuş, ondanmış bu her erkekle şey etmesi
Laurens'in haberi var mı acaba bu durumdan?

Yer çekimsiz ortamda dövüş sahneleri de hoştu, yalnız zenginler eğlensin diye neler yaptırıyorlar insanlara

@destere ile @Forumdash yine pancar motoru gibi izliyorlar
Biz senle izleyelim en iyisi

@destere @Forumdash
3. bölüm yorumu da geldi, ben de pancar motoru taktırdım kendime yetişmem lazım onlara