Ne yani alkışlayayım mıDizi izlerken bilgisayar başında durmamayı tercih ediyorum.![]()
Ne yani alkışlayayım mıDizi izlerken bilgisayar başında durmamayı tercih ediyorum.![]()
Yorumuna cevap olarak söyledim ama 2 saatlik diziler karşısında başka şeylerle ilgilenmeden durabilmek de bir başarı.Ne yani alkışlayayım mı![]()
Ayy bu Kalbimdeki Deniz de 2 saat 27 dakikadır yayındaYorumuna cevap olarak söyledim ama 2 saatlik diziler karşısında başka şeylerle ilgilenmeden durabilmek de bir başarı.![]()
Ben Aşk Laftan Anlamaz'ı izlersin diye düşünmüştüm şaşırttın. Sürekli izler misin bari?10 numara dizi olmusyarenim müthisti yine
geceninin kraliçesindeki yaliyi kullaniyor O3 yine fark- i meryoşum
![]()
Çüş artık. 😱Ayy bu Kalbimdeki Deniz de 2 saat 27 dakikadır yayındareklamsız.
yarın Totalde 6,5 alırız
![]()
Bi düşünmem lazimBen Aşk Laftan Anlamaz'ı izlersin diye düşünmüştüm şaşırttın. Sürekli izler misin?
Çüş artık. 😱
Gerçi bu kararı bu sezon aldım, daha önceden ikisini birden idare ederdim. Yoksa geçen sene Poyraz Karayel'in 3 saat 10 dakikalık sezon finalinde kafayı yiyebilirdim.![]()
Herhalde biter şimdi bizim dizimizde zirveye ambargo koymaya geliyoruzBen Aşk Laftan Anlamaz'ı izlersin diye düşünmüştüm şaşırttın. Sürekli izler misin bari?
Çüş artık. 😱
Gerçi bu kararı bu sezon aldım, daha önceden ikisini birden idare ederdim. Yoksa geçen sene Poyraz Karayel'in 3 saat 10 dakikalık sezon finalinde kafayı yiyebilirdim.![]()
İzle bence. Sonuçta 00.00'da biten dizi yerine 22.00'de sona ereni tercih etmek daha mantıklı.Bi düşünmem lazim![]()
O klişe dizinizi bilemem ama buna da bir bak bence.Herhalde biter şimdi bizim dizimizde zirveye ambargo koymaya geliyoruz![]()
Tatli intikam düsük gidrse iki haftaya yolculanir hemen 22 demeİzle bence. Sonuçta 00.00'da biten dizi yerine 22.00'de sona ereni tercih etmek daha mantıklı.![]()
Ayy neresi klişe çok iyi dizi ve bittiİzle bence. Sonuçta 00.00'da biten dizi yerine 22.00'de sona ereni tercih etmek daha mantıklı.
O klişe dizinizi bilemem ama buna da bir bak bence.![]()
Metrobüste sürekli reklamlarını görüyorduk artık başladığını göre görmeyeceğiz bundan sonra.![]()
Hiçç sorma hiç bir bu dizi birde @denizz19 'un bi dizisi vardır aman aman.ayy yerimm sevindiği şeye bakk kıyamam çokmu sıkılmıştın bu durumdan ablam
İlk görüşte aile , sanki tımarhaneee ! Gerçekten bu dizi için kertenkeleyi bıraktığıma deydi nice bölümlere şahane kadro şahame ekip aras aydın ve ayça ayşin turan da yakıştı ! Ben bir 3.cülüğü oynayacağını düşünüyorum açıkcası ve ab yınalır
bu diziye ve edho ya oy vermeyi unutmayınDiziyi izledim her şey bir bölümde bu kadar karmaşık hale gelirdi ancak izleyici kazanmak için diziden soğuttular resmen belki 2.bölüme bakarım ama belki..