Kanal D Altınsoylar - Dizi Yorumları

10 numara dizi olmus :D yarenim müthisti yine:bhr: geceninin kraliçesindeki yaliyi kullaniyor O3 yine fark- i meryoşum :A

10 numara dizi olmus :D yarenim müthisti yine:bhr: geceninin kraliçesindeki yaliyi kullaniyor O3 yine fark- i meryoşum :A
Ben Aşk Laftan Anlamaz'ı izlersin diye düşünmüştüm şaşırttın. Sürekli izler misin bari? :A

Ayy bu Kalbimdeki Deniz de 2 saat 27 dakikadır yayında :D reklamsız. :A yarın Totalde 6,5 alırız :A
Çüş artık. 😱

Gerçi bu kararı bu sezon aldım, daha önceden ikisini birden idare ederdim. Yoksa geçen sene Poyraz Karayel'in 3 saat 10 dakikalık sezon finalinde kafayı yiyebilirdim. :A

Ben Aşk Laftan Anlamaz'ı izlersin diye düşünmüştüm şaşırttın. Sürekli izler misin? :A

Çüş artık. 😱

Gerçi bu kararı bu sezon aldım, daha önceden ikisini birden idare ederdim. Yoksa geçen sene Poyraz Karayel'in 3 saat 10 dakikalık sezon finalinde kafayı yiyebilirdim. :A
Bi düşünmem lazim :F

Ben Aşk Laftan Anlamaz'ı izlersin diye düşünmüştüm şaşırttın. Sürekli izler misin bari? :A

Çüş artık. 😱

Herhalde biter şimdi bizim dizimizde zirveye ambargo koymaya geliyoruz :A

İlk görüşte aile , sanki tımarhaneee ! Gerçekten bu dizi için kertenkeleyi bıraktığıma deydi nice bölümlere şahane kadro şahame ekip aras aydın ve ayça ayşin turan da yakıştı ! Ben bir 3.cülüğü oynayacağını düşünüyorum açıkcası ve ab yınalır

Metrobüste sürekli reklamlarını görüyorduk artık başladığını göre görmeyeceğiz bundan sonra. :Z

Diziyi izledim her şey bir bölümde bu kadar karmaşık hale gelirdi ancak izleyici kazanmak için diziden soğuttular resmen belki 2.bölüme bakarım ama belki..

İlk görüşte aile , sanki tımarhaneee ! Gerçekten bu dizi için kertenkeleyi bıraktığıma deydi nice bölümlere şahane kadro şahame ekip aras aydın ve ayça ayşin turan da yakıştı ! Ben bir 3.cülüğü oynayacağını düşünüyorum açıkcası ve ab yınalır

Diziyi izledim her şey bir bölümde bu kadar karmaşık hale gelirdi ancak izleyici kazanmak için diziden soğuttular resmen belki 2.bölüme bakarım ama belki..
bu diziye ve edho ya oy vermeyi unutmayın :D
https://fav10.net/forum/threads/ff-en-İyi-oyuncu-yarışması-5-kasım.262557/

1 saatlik kısmı izledim. Açıkçası pek sarmadı beni. Koştukları sahneler çok tatlı ve güzeldi ama aile içine girince sıkıldım. Hayırlısı olsun seyircisi bol olsun diyelim. Kadro hatrına tutmasını isterim ama benim pek tarzım değil.