Öyle tabi ki
İki sapık birbirini bulmuş nasıl da onaylıyorlar...Konulu film seven playboy mu oluyor yani?Playboy olsak ihtiyaç bile duymayız böyle şeylere dimi @MasacRE
Öyle tabi ki
İki sapık birbirini bulmuş nasıl da onaylıyorlar...Konulu film seven playboy mu oluyor yani?Playboy olsak ihtiyaç bile duymayız böyle şeylere dimi @MasacRE
İki sapık birbirini bulmuş nasıl da onaylıyorlar...
Hiç sorma bizim gibi iki muazzam Enes dururken Leşku'ya inanan da ne bileyim...Aynen öyle adaşım, zaten kim inanır biz iki beyefendilik timsali adam dururken bu Sapıkku'ya...@MasacRE
İki iftiracı leş de birbirini sıvarken hiç haklı görünmüyor buradan bakınca
Aaah ah temizliğin kitabı be kardeşim...Kalbimiz temiz be kardeşim...
İki iftiracı leş de birbirini sıvarken hiç haklı görünmüyor buradan bakınca
İftira alakası yok
Hep de iftira derler zaten ama gerçeği hepimiz gördük ve gün yüzüne çıkarttık... Artık bunun dönüşü yok...İftira alakası yok
Migrosta satılıyor.Geçenlerde bir yazı okudum ve alkolsüz biranın içinde de çok az da olsa alkol olduğu söyleniyordu (0.1 falan).
Aynı ben…Tam da keyifli bir hale gelmişti kaçma dur...
Kıza mı sarkar ?Olmaz olmaz, bundan hayır gelmez daha... Mesela kız babası olsan bana kızını gönül rahatlığıyla verebilirsin, ama Leşku'ya mümkün mü...
Yeni derken ?@xdragxx yeni olduğu için biraz dissleri olsun istiyorum
@xdragxx demişken adında bol miktarda 'x' olandan korkacaksın.
Bak bak x'li şeylerden bahsederken nasıl da pis pis sırıtıyorBir de bana sapık der leş herif
Beni de gömün bende x li sitelerde takılıyorum.
Güzel değil zaten. Bira gibi tadı ama boş öyleBurada İsviçre Migrosunda alkol satmıyorlar. Alkolsüz satmaya baṣladılar. Ama onda da var bence.
boşa masrafGüzel değil zaten. Bira gibi tadı ama boş öyle
Boşa masraf zaten. Genelde ilk baslayacak olanlar niyeti olanlar dener genelde kadındır. İçince birde basım dönüyor deyip başını sırtına yaslayabilirboşa masraf
Boşa masraf zaten. Genelde ilk baslayacak olanlar niyeti olanlar dener genelde kadındır. İçince birde basım dönüyor deyip başını sırtına yaslayabilir
İlk kez denediyse olur ya. İlk içtiğini hatırla sen nasılsınAlkolsüz bira ile baṣını yaslayacaksa sorun yok.
İlk kez denediyse olur ya. İlk içtiğini hatırla sen nasılsın
Kızla döner (döner 5 lira filandi o zaman)yerken yani sonrası evde başbaşa film izlemeye gitmeden önce döneri sonuna kadar bitirmezdik. Ortamda da kimse sonunu yemezdi ilginç durum niye yemezdik acaba o anı yaşarken ki heyecandan olabilir
Çok tiksinmistim hatta kustum yani birde bira harici vodkada içmiştim ama o bir yudum çok azdı kimsede karıştırma demedi sonra birbirine girdi herşey ve keyfini yaşayamıyorsun öyle olunca
Adrenalin yedirmez o kesin. Bende öyleydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?