Spor Ali Koç

Sütişte bir şeye şahit oldum istediği başkan adayı farklı Siyasetten birisini istiyorlar @xdragxx

Maç konusunu açmayarak (yoğundum Allah istemedi demek ki) 12.adam ve senin belki de forumda daha uzun süre kalmanızı sağladım. 😅

Maç konusunu açmayarak (yoğundum Allah istemedi demek ki) 12.adam ve senin belki de forumda daha uzun süre kalmanızı sağladım. 😅
Zaten seçim olacak benim korkum var kongre üyelerinin istediği kişi burada adı anılmaz kişi ismi burada yasak @TenTen

Geçen sene elinize tarihi fırsat geçmişti. Napoliden Osimheni Galatasaray değil siz kiralasaydınız geçen sene şampiyondunuz.
Ama siz ne yaptınız Dzeko var En Nesyri var Cenk var diyip uğraşmadınız bile.
O Osimhen Galatasarayı şampiyon yaptı. Neyse seneye yok en azından dedik bu kez de bonservisle aldılar. 2-3 sene daha şampiyonluk gelmez geçmiş olsun...
4 sene üst üste marşını 5 sene olarak güncelleyeceksin belki de 6 yazıklar olsun sana.

Yasadışı olaylamı transfer yaparım Fenerbahçe yaparsa bu hemen operasyona döner üstü kapanmaz @xdragxx

Ben iki defans sistemi ile oynadım 2-0-1 taktiği ile oynadım kaleci kırmızı kart gördüğünde 2-1-1 taktiğiydi kaptan değiştirdi 3-0-1 @xdragxx