yok ben adıyla sanıyla ELİ MAŞALI SERHAT bizim varoşta böyle derler bana
Yanliş biliyorsunuz
O zaten varidir biz göstermelik iliskiden bahsediyozYanliş biliyorsunuz
Doğru değilmiş, kankilermiş.
Hayat Bazen Tatlıdırda oynuyordu galiba ilk fotosu ne öyle iğrenç göbeği var@Yiğitt ucuz kurtulmuş yine
Mustafa Mert ben varken Aleynaya mı bakacak?
Tatlı çocuk.
kız oğlan aleynayı bırakmış nick bateman oğlana yelken açmış 😱 hep diyorum böyle meme yapanlar @Çiğdem- @vadikızı @Dosi gibi gızlar için yapmıyor diye tezim yine doğru çıktıbu taş o pespayeye bakmaz
offf sen gece gece uykumu mu açmaya çalışıyosun benimkız oğlan aleynayı bırakmış nick bateman oğlana yelken açmış 😱 hep diyorum böyle meme yapanlar @Çiğdem- @vadikızı @Dosi gibi gızlar için yapmıyor diye tezim yine doğru çıktı
Ekli dosyayı görüntüle 58334
şu açıdan daha iyi yorumlarsınız bence@Ahmed @Thequeer @serhatt @YıldırıM @berkann) hogathanın yumaşatıcı etkisine maruz kalan @destere ve @MasacRE-Ekli dosyayı görüntüle 58336 Ekli dosyayı görüntüle 58335
kız oğlan aleynayı bırakmış nick bateman oğlana yelken açmış 😱 hep diyorum böyle meme yapanlar @Çiğdem- @vadikızı @Dosi gibi gızlar için yapmıyor diye tezim yine doğru çıktı
Ekli dosyayı görüntüle 58334
şu açıdan daha iyi yorumlarsınız bence@Ahmed @Thequeer @serhatt @YıldırıM @berkann) hogathanın yumaşatıcı etkisine maruz kalan @destere ve @MasacRE-Ekli dosyayı görüntüle 58336 Ekli dosyayı görüntüle 58335
offf sen gece gece uykumu mu açmaya çalışıyosun benim
Bu gece de uykunuz kacti dimianacım gene bulmuş bir haber normal arkadaşlar zaar hemende başka yere çekiyon olayı
bu resimlerden sonra kaçmaması anormal olurduBu gece de uykunuz kacti dimi
Bu gece de uykunuz kacti dimi
Neler görucen ruyalarinda Allah bilirHe valla artık sabahın ilk ışıklarına kadar uyumam artık
Neler görucen ruyalarinda Allah bilir
Ne is in var gizDe get işine ya işi gücü bırakıp birde bu heriflerimi düşünecem
Ne is in var giz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?