@Yiğitt in cinsiyeti biraz karışık daha kendisi bile karar veremiyor Birgün erkek diğer gün kız Birgün ablam oluyor diğer gün benle evlenmek istiyor @xemrexxxYiğitin cinsiyeti soruma
yaaaa dalgayı bırak çiğdemcim doğru dürüst bi cevap ver şekerim@Yiğitt in cinsiyeti biraz karışık daha kendisi bile karar veremiyor Birgün erkek diğer gün kız Birgün ablam oluyor diğer gün benle evlenmek istiyor @xemrexxx
@Harunnn60
Memnunum halimden.@Yiğitt in cinsiyeti biraz karışık daha kendisi bile karar veremiyor Birgün erkek diğer gün kız Birgün ablam oluyor diğer gün benle evlenmek istiyor @xemrexxx
@Harunnn60
Bayanım tabi ki.yaaaa dalgayı bırak çiğdemcim doğru dürüst bi cevap ver şekerim
şuan elimde bi silah olsa kafama sıkardım,ben seni erkek sanıyordum yaMemnunum halimden.
Bayanım tabi ki.
şuan kafam yerinde değil BÜYÜK Bİ ŞOK YAŞIYORUM hayata karşı olan inancım yerle bir oldu
@Yiğitt in neyini erkek sanıyordun ki , paylaştığı İbo fotolarını görmüyormuydun neydi o kız bir favori foton vardın @Yiğittşuan kafam yerinde değil BÜYÜK Bİ ŞOK YAŞIYORUM hayata karşı olan inancım yerle bir oldu
hayır erkekte olabilir ben çağatayın fotosunu koydum kadınmı oluyorum gerikafalı seni
yiğitin hayalimdeki hali şu UTCdeki serhanın gençlik hali gibi bişeydi yani hafif kirli sakallı falan
Sende Ayşe çıkarsan şaşırmam @Yiğitthayır erkekte olabilir ben çağatayın fotosunu koydum kadınmı oluyorum gerikafalı seni
yiğitin hayalimdeki hali şu UTCdeki serhanın gençlik hali gibi bişeydi yani hafif kirli sakallı falan