bu taş o pespayeye bakmaz
Tilki Kızın eline tutan birine ben olsam yüz vermezdimSen hiç güzel değilsin, kurtaramıyorsun bacım.
bu taş o pespayeye bakmaz
Tilki Kızın eline tutan birine ben olsam yüz vermezdimSen hiç güzel değilsin, kurtaramıyorsun bacım.
Benim bi itirazım yok,yiğitte tamam derse oluruz biz
Herkes beni istiyor zaten. @S.G.A.T. ve @XanTier belli etmeden yürüyor bana. @Çiğdem- ve @destere naz yaparak yürüyor, @Ahmed ve @Thequeer da koşuyor bana. Hangisine yetişeceğime şaşaırdım, şimdi de @Billy Kane ve @MasacRE- çıktı.
Dünden beri biriken bir süru bildirim var. Sonra sakin kafayla konuyu okurum
yetismek kelimesini baska bisi okudum o ka isim sayingHerkes beni istiyor zaten. @S.G.A.T. ve @XanTier belli etmeden yürüyor bana. @Çiğdem- ve @destere naz yaparak yürüyor, @Ahmed ve @Thequeer da koşuyor bana. Hangisine yetişeceğime şaşaırdım, şimdi de @Billy Kane ve @MasacRE- çıktı.
Baya etiket olmuş bakınca, bu demek ki baya hayranım var. Ben hepsine yeterim.
Sen hepsini bi kenara bırak hepsi çürük onların direk bana koşHerkes beni istiyor zaten. @S.G.A.T. ve @XanTier belli etmeden yürüyor bana. @Çiğdem- ve @destere naz yaparak yürüyor, @Ahmed ve @Thequeer da koşuyor bana. Hangisine yetişeceğime şaşaırdım, şimdi de @Billy Kane ve @MasacRE- çıktı.
Hepside işsiz güçsüz Avukat hanımı bulmuşlar oyüzden senin peşindeler @xemrexxxx @ThequeerHerkes beni istiyor zaten. @S.G.A.T. ve @XanTier belli etmeden yürüyor bana. @Çiğdem- ve @destere naz yaparak yürüyor, @Ahmed ve @Thequeer da koşuyor bana. Hangisine yetişeceğime şaşaırdım, şimdi de @Billy Kane ve @MasacRE- çıktı.
Iyy sevmem bu çocugu.
Kiz o zaman Sundan taktir kendine ne olur nolmaz @Çiğdem- @destere @MasacRE- @S.G.A.T. @Harunnn60 @Ahmed @Thequeer @YıldırıM @serhatt @MasacRE- @XanTier @Dosi @xBUGRAxHerkes beni istiyor zaten. @S.G.A.T. ve @XanTier belli etmeden yürüyor bana. @Çiğdem- ve @destere naz yaparak yürüyor, @Ahmed ve @Thequeer da koşuyor bana. Hangisine yetişeceğime şaşaırdım, şimdi de @Billy Kane ve @MasacRE- çıktı.
2 kız napacaz ayoll benle hiç olmaz @xemrexxxOnların için de sende varsın, kendine laf söyletme bari.
Yalanladı bacım ya hala çirkin Emrah’la
Sende hepimize göster ama elletme hep @AhmedHerkes beni istiyor zaten. @S.G.A.T. ve @XanTier belli etmeden yürüyor bana. @Çiğdem- ve @destere naz yaparak yürüyor, @Ahmed ve @Thequeer da koşuyor bana. Hangisine yetişeceğime şaşaırdım, şimdi de @Billy Kane ve @MasacRE- çıktı.
Ay kanka biz 2mizde evliyiz artık, namusumuzla evimizin adamı olacağız.Sende hepimize göster ama elletme hep @Ahmed
Kanka seninki Kadir gecesinde doğmuş zaten seni kaptığına göre ölse bırakmazAy kanka biz 2mizde evliyiz artık, namusumuzla evimizin adamı olacağız.
Bakma Yiğitolara, hep baştan çıkartıyor bizi ama tık yok.s.s