Aleyna Tilki'nin Yeni Klibine Dair Detaylar!

kız bu arada tilki suratlı kız, mustafa mert koçla birlikteymiş @Yiğitt pek severdi bu oğlanı üzülecek şimdi :A @Ahmed @Thequeer @serhatt @Dosi @vadikızı yorumları alalım:A @MasacRE- @S.G.A.T. @XanTier @eskici @destere @Forumdash
mm_04.jpg
145b1c6859795029553975346343.jpg
Yanliş biliyorsunuz :A
fft99_mf10551230.Jpeg

Öyle bir açıklama yapmış ki; sanırsın yıllardır müzik piyasasının içerisinde. İşte tecrübesiz birinin kendini tecrübeli biri gibi göstermesi işi bitiriyor. Bu kez cover şarkı yapacak. Cover yapmak riskli iş. Yıldız Tilbe ile kıyaslama yapanlar olacak. Yine olay olacağı kesin. :)

Doğru değilmiş, kankilermiş. :A

Hayat Bazen Tatlıdırda oynuyordu galiba ilk fotosu ne öyle iğrenç göbeği var :F @Yiğitt ucuz kurtulmuş yine :A :A :A

Mustafa Mert ben varken Aleynaya mı bakacak? :A

Tatlı çocuk. :bhr: :A

bu taş o pespayeye bakmaz :A:A
kız oğlan aleynayı bırakmış nick bateman oğlana yelken açmış 😱 hep diyorum böyle meme yapanlar @Çiğdem- @vadikızı @Dosi gibi gızlar için yapmıyor diye tezim yine doğru çıktı:A
ghgfhfghgfhgfh.png

şu açıdan daha iyi yorumlarsınız bence:A @Ahmed @Thequeer @serhatt @YıldırıM @berkann :)) hogathanın yumaşatıcı etkisine maruz kalan @destere ve @MasacRE- :A
dfgfdgdfgdfg.png
71f06bb4f4d615de88f77f2e07414c10--nick-bateman-trunks.jpg

kız oğlan aleynayı bırakmış nick bateman oğlana yelken açmış 😱 hep diyorum böyle meme yapanlar @Çiğdem- @vadikızı @Dosi gibi gızlar için yapmıyor diye tezim yine doğru çıktı:A
Ekli dosyayı görüntüle 58334

şu açıdan daha iyi yorumlarsınız bence:A @Ahmed @Thequeer @serhatt @YıldırıM @berkann :)) hogathanın yumaşatıcı etkisine maruz kalan @destere ve @MasacRE- :AEkli dosyayı görüntüle 58336 Ekli dosyayı görüntüle 58335
offf sen gece gece uykumu mu açmaya çalışıyosun benim:bhr::bhr:

Ekli dosyayı görüntüle 58334

şu açıdan daha iyi yorumlarsınız bence:A @Ahmed @Thequeer @serhatt @YıldırıM @berkann :)) hogathanın yumaşatıcı etkisine maruz kalan @destere ve @MasacRE- :AEkli dosyayı görüntüle 58336 Ekli dosyayı görüntüle 58335

:F:Fanacım gene bulmuş bir haber normal arkadaşlar zaar hemende başka yere çekiyon olayı