@Çiğdem- papaz mı ne oldu demişti klise falan diyordu. İşi çok herhalde günah çıkarıyorsa.O da ekibin kurucularındandı zaten, mezarından çıkıp aramıza dönmesini temenni ediyoruz
@Çiğdem- papaz mı ne oldu demişti klise falan diyordu. İşi çok herhalde günah çıkarıyorsa.O da ekibin kurucularındandı zaten, mezarından çıkıp aramıza dönmesini temenni ediyoruz
Köstekcilik miDestek olmasan da köstek olma yeter
Aaa siz Tilki Kıza Tapanlar Kulubusunuz biz de Tilki Kızı Avlama Kulubu@Çiğdem- papaz mı ne oldu demişti klise falan diyordu. İşi çok herhalde günah çıkarıyorsa.
Her taraftan Aleynamızı linç kurbanı etmeye çalışıyorlar. Algı operasyonlarına gelmeyin. ssAyy insanlara oruçlarını açtırmamış aç şekilde çalışmaya devam demişMakyaj konusunda kavga çıkarmış ağlayanlar olmuş dünya para verseler daha bunla çalışmayız demiş çalışanların hepsi
5:30 da bakabilirsiniz
@xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @sokak sanati @Yiğitt @MasacRE- @S.G.A.T. @turkuazz @serhatt
Gelir gelmez heyecanla bunu mu paylaştın.Ayy insanlara oruçlarını açtırmamış aç şekilde çalışmaya devam demişMakyaj konusunda kavga çıkarmış ağlayanlar olmuş dünya para verseler daha bunla çalışmayız demiş çalışanların hepsi
@xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @sokak sanati @Yiğitt @MasacRE- @S.G.A.T. @turkuazz @serhatt
Gelir gelmez heyecanla bunu mu paylaştın.
Hhahah Aaa bu konuda da rezil olmasına sevindim . Daha çalışmayacaklarmış bunlaHer taraftan Aleynamızı linç kurbanı etmeye çalışıyorlar. Algı operasyonlarına gelmeyin. ss
Kendini ne sanıyor acaba hadsizzAyy insanlara oruçlarını açtırmamış aç şekilde çalışmaya devam demişMakyaj konusunda kavga çıkarmış ağlayanlar olmuş dünya para verseler daha bunla çalışmayız demiş çalışanların hepsi
Bunu izledim. Durum güncelmesinde paylaşacaktım bendeAyy insanlara oruçlarını açtırmamış aç şekilde çalışmaya devam demişMakyaj konusunda kavga çıkarmış ağlayanlar olmuş dünya para verseler daha bunla çalışmayız demiş çalışanların hepsi
Bunu izledim. Durum güncelmesinde paylaşacaktım bendelos angelsa gitmiş. Orada başka klip çeker sonra burda ben çektim der
Kölelik sisteminde bile bu acımasızlık yokturKendini ne sanıyor acaba hadsizz
Nasıl ya oruçlarınımı actırmamışAyy insanlara oruçlarını açtırmamış aç şekilde çalışmaya devam demişMakyaj konusunda kavga çıkarmış ağlayanlar olmuş dünya para verseler daha bunla çalışmayız demiş çalışanların hepsi
Kölesi yapmış insanlarıNasıl ya oruçlarınımı actırmamış
Bununla çalışanlarda kafa yok ki suç onlardaKölelik sisteminde bile bu acımasızlık yoktur
Bu kadarı da pes artık bu nasıl bir düşüncedir yaKölesi yapmış insanlarıDaha onla çalısmayız demişler
Bu kadarı da pes artık bu nasıl bir düşüncedir ya
Erdoğandan hamle bekliyorum nasıl Okanı yok etti aynı şekilde Tilki Kızıda yok etmeliBununla çalışanlarda kafa yok ki suç onlarda
Umarım silinir gider piyasadanErdoğandan hamle bekliyorum nasıl Okanı yok etti aynı şekilde Tilki Kızıda yok etmeliOruç açtırmamak buna kesinlikle Erdoğan müdahale etmeli@mrt-06 @xemrexxx @Forumdash @MasacRE- @S.G.A.T.
Mış, miş, muş, müş. Ya bu gereksiz insanı kaynak olarak gösterdin ya ben ne diyeyim sana ÇiğdemAyy insanlara oruçlarını açtırmamış aç şekilde çalışmaya devam demişMakyaj konusunda kavga çıkarmış ağlayanlar olmuş dünya para verseler daha bunla çalışmayız demiş çalışanların hepsi
Bu arada klibin yönetmenliğini yapıp bazı açıklamalarda yapmış yapmış olduğu açıklamada yönetmenlerin tepkisini çekince düzeltme yapmaya çalışmışErdoğandan hamle bekliyorum nasıl Okanı yok etti aynı şekilde Tilki Kızıda yok etmeliOruç açtırmamak buna kesinlikle Erdoğan müdahale etmeli@mrt-06 @xemrexxx @Forumdash @MasacRE- @S.G.A.T.
Bu arada klibin yönetmenliğini yapıp bazı açıklamalarda yapmış yapmış olduğu açıklamada yönetmenlerin tepkisini çekince düzeltme yapmaya çalışmış
Mış, miş, muş, müş. Ya bu gereksiz insanı kaynak olarak gösterdin ya ben ne diyeyim sana Çiğdem
Kütük bey hala savunuyor aslında bunu aç bırakıcaksın @MasacRE-Umarım silinir gider piyasadan
Prenses beni klibinde çalıştırsın ben aç kalmaya razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?