Yaptığı Skandalların sayısı kaç oldu
Yaptığı Skandalların sayısı kaç oldu
Bencede canım
Şu yanında kı arap kim kliptemi oynatıcakmışOlur ben razıyım![]()
![]()
Gomis. Bizim golcümüzŞu yanında kı arap kim kliptemi oynatıcakmış![]()
![]()
![]()
Maçcı yanı klipten kare sandım bir an araplar falanGomis. Bizim golcümüz
![]()
Bak bunaMaçcı yanı klipten kare sandım bir an araplar falan![]()
![]()
![]()
Koskoca adam utanmıyor muBak bunaBu videodan sonra adamın her golünden sonra stadda Sen Olsan Bari çalındı. Aleyna baba da onun için klip çekimlerini yarıda bırakıp bizim Gs şampiyonluk kutlamalarına katıldı, bu foto da oradan
Adam gol kralı oldu beKoskoca adam utanmıyor mu![]()
![]()
Takımdan atın bence zaten maçcıya benzemiyor Tilki Kızın danscılarına benziyor
![]()
![]()
![]()
Türkiyede yapıyorlar bunu ama ben hiç hörüp etmiyorum uzaydamı oynuyorlarAdam gol kralı oldu beHatta rekor kırdı Türkiye'de bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcu oldu
Aleyna babanın şarkıları güç verdi ona
![]()
Hörüp ne kız 😱 Umarım harf hatasıdır, yoksa yeni bir Giresunca örneği miTürkiyede yapıyorlar bunu ama ben hiç hörüp etmiyorum uzaydamı oynuyorlar![]()
![]()
![]()
G ile H yan yana half hatası olmuş Giresunca değil bu seferHörüp ne kız 😱 Umarım harf hatasıdır, yoksa yeni bir Giresunca örneği miUzayda yapmıyorlar ayrıca, senin futbolla alakan yetmiyor bunları görmeye
![]()
Başkası yazınca ilk harf hatası ararım ama söz konusu sen olunca aklıma ilk Giresunca geliyorG ile H yan yana half hatası olmuş Giresunca değil bu sefer![]()
![]()
Sanırım sizin takımdan tanıdığım kimse yok nasıl büyük takımsanız artık![]()
Fenerden bile 1 tane tanıyorum King Kong kalecileri 1 tane 1 tanedir siz den hiç yok![]()
![]()
![]()
Arapları doldurmuşsunuz sanırımBaşkası yazınca ilk harf hatası ararım ama söz konusu sen olunca aklıma ilk Giresunca geliyor
Bizim futbolcuları tanımaman da senin sorunun banane![]()
Araplar futbolu iyi oynuyorArapları doldurmuşsunuz sanırım![]()
![]()
![]()
Beşiktaşımızınkıler hep beyaz rengi gibiAraplar futbolu iyi oynuyor![]()
Gomisle fotoğrafı Yaptığı tek doğru AleynanınGomis. Bizim golcümüz
![]()
Irkçı mısın senBeşiktaşımızınkıler hep beyaz rengi gibi![]()