- Reaksiyon puanı
- 12,796
- Puanı
- 710
Sen de mi antisisin?Türkçe'yi doğru yazamıyor kız.ne klibi yaa.
![]()
Sen de mi antisisin?Türkçe'yi doğru yazamıyor kız.ne klibi yaa.
![]()
Iyyy yönetmenlik kim sen kim,eğer yönetmen buysa en kötü klibi izletecek millete
Habire kliplerinde ben şunu yaptım ben bunu yaptımderken sonunda yönetmenliğe de el attı![]()
Bir yönetmenlik eksikti yapmadığı![]()
On parmağında on marifet var maşallah![]()
Türkçe'yi doğru yazamıyor kız.ne klibi yaa.
![]()
Sen de doğru yazamıyorsun ona kalırsa. "Türkçeyi" denir ekle ayrılmaz.
Aleyna babayı yedirmeyiz.![]()
Esinleneceği klipten görüntülerSen de mi antisisin?![]()
Hahah işte bu harikaydı ya
Hhaha 5 yaşından büyükleri ilgilendirmiyor yanı cnmHahah işte bu harikaydı ya![]()
Bunu bile yapamaz
Bu kalitede yapamaz da esinlenmeye çalısırBunu bile yapamaz![]()
HahahHhaha 5 yaşından büyükleri ilgilendirmiyor yanı cnm![]()
![]()
![]()
bide buna hayranlarBu kalitede yapamaz da esinlenmeye çalısır![]()
![]()
![]()
5 Yaş gurubundan büyük olanların ilgilenmesi her zaman tuhaf çocukluklarına bir bakmak lazım Çocuklar Duymasın Piskoloğu gibi oda Haluğun çocukluğunu araştırıyordubide buna hayranlar![]()
Acun bile aldı partiye şu kızı artık nasıl göz boyadıysa5 Yaş gurubundan büyük olanların ilgilenmesi her zaman tuhaf çocukluklarına bir bakmak lazım Çocuklar Duymasın Piskoloğu gibi oda Haluğun çocukluğunu araştırıyordu![]()
![]()
![]()
Ben buna teklif gittiğine hiç sanmıyorum bu işlerden az çok anlarımAcun bile aldı partiye şu kızı artık nasıl göz boyadıysa![]()
Bana da öyle geliyorBen buna teklif gittiğine hiç sanmıyorum bu işlerden az çok anlarımKendisi yalvarıyor ayoll
![]()
![]()
![]()
Hele Acuna çok dil döküyordur yoksa kendiliğinden kimse bunu arayıp buraya gel demezBana da öyle geliyor![]()
Acuna üste para vermiştir belki de,beni çıkar sahneye diyeHele Acuna çok dil döküyordur yoksa kendiliğinden kimse bunu arayıp buraya gel demez
![]()
![]()
![]()
Destek olmasan da köstek olma yeterSesi harici pohpohlamam başka bişeydeBana biris antilik yaparsa o zaman pohpohlarım. Başka bişey bekleme benden
![]()
Ben zaten Tilkiciydim yeni olmadım.
Ekip o kadar büyük ki kimlerin olduğunu unutuyorum artık, sıralı tam liste lazımBen zaten Tilkiciydim yeni olmadım.![]()
Yazalım. Rahmetli @XanTier de en büyük Tilkicilerdendi.Ekip o kadar büyük ki kimlerin olduğunu unutuyorum artık, sıralı tam liste lazım![]()
O da ekibin kurucularındandı zaten, mezarından çıkıp aramıza dönmesini temenni ediyoruzYazalım. Rahmetli @XanTier de en büyük Tilkicilerdendi.![]()