- Reaksiyon puanı
- 11,948
- Puanı
- 710
Sen de mi antisisin?Türkçe'yi doğru yazamıyor kız. ne klibi yaa.
Sen de mi antisisin?Türkçe'yi doğru yazamıyor kız. ne klibi yaa.
Iyyy yönetmenlik kim sen kim,eğer yönetmen buysa en kötü klibi izletecek millete
Habire kliplerinde ben şunu yaptım ben bunu yaptımderken sonunda yönetmenliğe de el attı
Bir yönetmenlik eksikti yapmadığı
On parmağında on marifet var maşallah
Türkçe'yi doğru yazamıyor kız. ne klibi yaa.
Sen de doğru yazamıyorsun ona kalırsa. "Türkçeyi" denir ekle ayrılmaz.
Aleyna babayı yedirmeyiz.
Esinleneceği klipten görüntüler @S.G.A.T.Sen de mi antisisin?
Hahah işte bu harikaydı ya
Hhaha 5 yaşından büyükleri ilgilendirmiyor yanı cnmHahah işte bu harikaydı ya
Bunu bile yapamaz
Bu kalitede yapamaz da esinlenmeye çalısırBunu bile yapamaz
HahahHhaha 5 yaşından büyükleri ilgilendirmiyor yanı cnm
bide buna hayranlarBu kalitede yapamaz da esinlenmeye çalısır
5 Yaş gurubundan büyük olanların ilgilenmesi her zaman tuhaf çocukluklarına bir bakmak lazım Çocuklar Duymasın Piskoloğu gibi oda Haluğun çocukluğunu araştırıyordubide buna hayranlar
Acun bile aldı partiye şu kızı artık nasıl göz boyadıysa5 Yaş gurubundan büyük olanların ilgilenmesi her zaman tuhaf çocukluklarına bir bakmak lazım Çocuklar Duymasın Piskoloğu gibi oda Haluğun çocukluğunu araştırıyordu
Ben buna teklif gittiğine hiç sanmıyorum bu işlerden az çok anlarım Kendisi yalvarıyor ayollAcun bile aldı partiye şu kızı artık nasıl göz boyadıysa
Bana da öyle geliyorBen buna teklif gittiğine hiç sanmıyorum bu işlerden az çok anlarım Kendisi yalvarıyor ayoll
Hele Acuna çok dil döküyordur yoksa kendiliğinden kimse bunu arayıp buraya gel demezBana da öyle geliyor
Acuna üste para vermiştir belki de,beni çıkar sahneye diyeHele Acuna çok dil döküyordur yoksa kendiliğinden kimse bunu arayıp buraya gel demez
Destek olmasan da köstek olma yeterSesi harici pohpohlamam başka bişeyde Bana biris antilik yaparsa o zaman pohpohlarım. Başka bişey bekleme benden
Ben zaten Tilkiciydim yeni olmadım.Kardeşin @mrt-06 da bize katıldı, giderek büyüyoruz Senin mesajına da olmamış atmış oh olsun
Ekip o kadar büyük ki kimlerin olduğunu unutuyorum artık, sıralı tam liste lazımBen zaten Tilkiciydim yeni olmadım.
Yazalım. Rahmetli @XanTier de en büyük Tilkicilerdendi.Ekip o kadar büyük ki kimlerin olduğunu unutuyorum artık, sıralı tam liste lazım
O da ekibin kurucularındandı zaten, mezarından çıkıp aramıza dönmesini temenni ediyoruzYazalım. Rahmetli @XanTier de en büyük Tilkicilerdendi.