Aleyna Tilki'den Sürpriz!

Kardeşin @mrt-06 da bize katıldı, giderek büyüyoruz :Z Senin mesajına da olmamış atmış oh olsun :Z :A

@Çiğdem- papaz mı ne oldu demişti klise falan diyordu. İşi çok herhalde günah çıkarıyorsa. :A
Aaa siz Tilki Kıza Tapanlar Kulubusunuz biz de Tilki Kızı Avlama Kulubu :A :A :A

Bence bizimkisi daha mantıklı bir de acaba Tilkiye tapan yada önem veren ülke varmıydı sizi oraya gönderebiliriz Tilki Kızla birlikte :A :A :A @Forumdash

Ayy insanlara oruçlarını açtırmamış aç şekilde çalışmaya devam demiş :A Makyaj konusunda kavga çıkarmış ağlayanlar olmuş dünya para verseler daha bunla çalışmayız demiş çalışanların hepsi :A :A :A

5:30 da bakabilirsiniz :A :A :A
@xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @sokak sanati @Yiğitt @MasacRE- @S.G.A.T. @turkuazz @serhatt
Bunu izledim. Durum güncelmesinde paylaşacaktım bende:F los angelsa gitmiş. Orada başka klip çeker sonra burda ben çektim der :A

Bu arada klibin yönetmenliğini yapıp bazı açıklamalarda yapmış yapmış olduğu açıklamada yönetmenlerin tepkisini çekince düzeltme yapmaya çalışmış:A:A:A:F:F
Mış, miş, muş, müş. Ya bu gereksiz insanı kaynak olarak gösterdin ya ben ne diyeyim sana Çiğdem :A
Umarım silinir gider piyasadan :A
Kütük bey hala savunuyor aslında bunu aç bırakıcaksın @MasacRE- :A :A :A