Nerede o liseli fotonSaç rengi bambaşka birisi yapıyor cidden insanı özellikle kadınlarıEskiden çok sık boyardım ama saçları çok yıpratıyor 😕 Ama benide baya değiştiriyor bir boya altı üstü
Nerede o liseli fotonSaç rengi bambaşka birisi yapıyor cidden insanı özellikle kadınlarıEskiden çok sık boyardım ama saçları çok yıpratıyor 😕 Ama benide baya değiştiriyor bir boya altı üstü
@mrt-06 kadar kafana taş düşsün ayollNerede o liseli fotonİkisini yan yana koyup evrimi kanıtlayalımBak yeni halini övdüm işte ama o halini övmemi bekleme benden ben dürüst bir insanım @mrt-06 gibi yalandan yağ çekemem
Evrim geçirmişsin güzelleşmişsin diyorum daha ne yapayım ya size de hiç bir şey beğendiremiyoruz
Yani eskiye oranla sen kendine çeki düzen vermişsin , ama bu oğlan daha da kötüye gidiyorbile derken?
Ben seni överken senin ettiğin lafa bak. Ben Aleyna'ma geri dönüyorumYani eskiye oranla sen kendine çeki düzen vermişsin , ama bu oğlan daha da kötüye gidiyor
Ben objektif adamım ne görüyorsam oYani eskiye oranla sen kendine çeki düzen vermişsin , ama bu oğlan daha da kötüye gidiyor
Hahaha bende @MasacRE- a karşı seni övüyorum işte ayoll örnek al diyorumBen seni överken senin ettiğin lafa bak. Ben Aleyna'ma geri dönüyorum
O nasıl övmek? Kütükten iyisin dedin hepi topu
Ben de seni övmüştüm o mesajda ama size yaranamıyoruz
Ya bırak bu kız milletine yaranılmaz yaO nasıl övmek? Kütükten iyisin dedin hepi topu
Ben de seni övmüştüm o mesajda ama size yaranamıyoruzİstiyorsunuz ki her haliniz güzel diyelim ama yok öyle bir şey
Hahaha aa sende haklısın @XanTier Kütükten iyi olmak pek başarı olmuyor haklısınO nasıl övmek? Kütükten iyisin dedin hepi topu
Ya bırak bu kız milletine yaranılmaz yaBen de evrim geçirmişsin ne kadar güzelleşmişsin diyorum bana kütük diyor@Çiğdem-
Haklısın MasacRe- ağzından zorla iltifat aldık şuna bak
@MasacRE- kütük @XanTier M** peki ben neyim merak ettim.
Boşver ablacım senin güzelliğini çekemiyor belli ki
Sen deyince anladım.Hhahah aa sende tam ortalığı düzeltmeme az kalmışken M i hatırlatıyorsun cnm
İşte bu yüzden yılanımHhahah aa sende tam ortalığı düzeltmeme az kalmışken M i hatırlatıyorsun cnm
Onu bi tek Çiğdem'den duyuyodum ya, ondan anlamadım. Sen de demeye başladın demek artıkÜzülüyorsun diye yıldızlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?