Şimdi birşey söylemek gerek bu konuda ama söylemeyeceğim
Şimdi birşey söylemek gerek bu konuda ama söylemeyeceğim
Ben de onu destekliyorum bu konuda ama abartmaya gerek yok tabiŞimdi birşey söylemek gerek bu konuda ama söylemeyeceğim@Çiğdem- i destekliyorum bu konuda
Tabi bana uyduğu sürece
![]()
Aynen oklava moklava bana göre şeyler zaten ben gözlemeciyim biliyorsundurBen de onu destekliyorum bu konuda ama abartmaya gerek yok tabi![]()
Ama kafaya oklava yemek ayrı bir durumAynen oklava moklava bana göre şeyler zaten ben gözlemeciyim biliyorsundurO yüzden korkmaya gerek yok
![]()
İşte ben kıvrak hareketlerimle oklava kafama gelmeden alıp yufka açmaya girişiyorumAma kafaya oklava yemek ayrı bir durum![]()
![]()
Sen baya ustalaşmışsın o zaman bu işteİşte ben kıvrak hareketlerimle oklava kafama gelmeden alıp yufka açmaya girişiyorum![]()
![]()
Öyle bir ülke mi varmışVarsa öyle bir ülke buradan oranın vatandaşlarına sesleniyorum. Öyle herhangi bir tilkiye tapmayın Aleyna Tilki'ye tapın
![]()
Sincap kazanıyordur ne olacak![]()
2 senedir 2 şarkıyı zor çıkardıne yani o kadar parayı 2 şarkı dinlemeye mi gideceskiniz
Açın evde dinleyin epi topu 8-10 dakika
@Çiğdem-
Bunları dinleme ye mi gidiceksnizyoutube da varmış zaten
birde tilki kızın doğum gününde ücretsiz olacağına para toplamasına yardım edeceksiniz
![]()
@Çiğdem-
Bu söylediklerin @Çiğdem- i tam olarak tatmin etmez, tilki kız avlama kulübü olarak hiçbir şeyini beğenmemeniz gerekiyor sesi iyi dedin diye sana bir oklava vurabilir
Sana da oklava gelecek![]()
Aaa Sesi canlı olarak tam anlamıyla kurbağa gibi vıraklıyorHaa yok ben öyle biri değilim niye @Çiğdem- e yaranmaya çalışayımMustim'in yeni şarkısı favorim günde 10 kere en az dinlemeyince uyuyamıyorum
![]()
Ben ne yaptım şimdi yaAaa Sesi canlı olarak tam anlamıyla kurbağa gibi vıraklıyor![]()
![]()
Altın Kelebekte rezil oldu hasta bahanesi uydurdu ama O Ses Yılbaşı performansıda ayrı bir rezillikti sanırım yine hastaydıSen Olsan Bariyi programlarda canlı söyleyemiyor şarkı kayıtında kızın sesini %95 bilgisiyar ile değiştirmişler canlı sesiyle alakası yok
Oklava Mustim Avatarından olayı @gözlemci kurtuldu ama @eskici e onun yerinede geçiricez![]()
![]()
![]()
Ben biliyordum zaten @gözlemci önce seni kızdıracak şeyler söyledi sonda da Musti'yi överek kurtulmaya çalıştı birde inkar ediyordu ama başarmış bunu
Ben en azından dürüst davranıyorum beni de affetmen lazımÖvgüsüde kurtaramazdı ama @gözlemci Avatarı tüm günahlarını sildirdi günah defterinden benim gözümde![]()
Bundan sonra daha olmasın bizde 2.şans varBen en azından dürüst davranıyorum beni de affetmen lazım![]()
![]()
Ben ne zaman kafama oklava yedim hatırlamıyorumBundan sonra daha olmasın bizde 2.şans varNasılsa kafana oklavayıda yedin
![]()
87.Mesajta sende destere gibi bunadın ayollBen ne zaman kafama oklava yedim hatırlamıyorum![]()
Orda daha vurmamıştın korkutuyorsun diye anladım ben87.Mesajta sende destere gibi bunadın ayoll![]()
![]()
![]()
Hahah Sen anlayamadan olup bitti aşı gibiOrda daha vurmamıştın korkutuyorsun diye anladım ben![]()
![]()
Hissetmedim zaten böyle olacaksa sorun yokHahah Sen anlayamadan olup bitti aşı gibi![]()
![]()
![]()
Şuanda kendimi Surivorda dokunulmazlık oyununu kazanmış gibi hissettimAaa Sesi canlı olarak tam anlamıyla kurbağa gibi vıraklıyor![]()
![]()
Altın Kelebekte rezil oldu hasta bahanesi uydurdu ama O Ses Yılbaşı performansıda ayrı bir rezillikti sanırım yine hastaydıSen Olsan Bariyi programlarda canlı söyleyemiyor şarkı kayıtında kızın sesini %95 bilgisiyar ile değiştirmişler canlı sesiyle alakası yok
Oklava Mustim Avatarından olayı @gözlemci kurtuldu ama @eskici e onun yerinede geçiricez![]()
![]()
![]()
Sen hile yaptın ama