Aleyna Tilki, Reşit Olmaya Hazırlanıyor!

Öyle bir ülke mi varmış :A Varsa öyle bir ülke buradan oranın vatandaşlarına sesleniyorum. Öyle herhangi bir tilkiye tapmayın Aleyna Tilki'ye tapın :bhr:

Sincap kazanıyordur ne olacak :A

2 senedir 2 şarkıyı zor çıkardı :A ne yani o kadar parayı 2 şarkı dinlemeye mi gideceskiniz :A Açın evde dinleyin epi topu 8-10 dakika :F @Çiğdem-

Bunları dinleme ye mi gidiceksniz :A youtube da varmış zaten :A birde tilki kızın doğum gününde ücretsiz olacağına para toplamasına yardım edeceksiniz :A :A @Çiğdem-

Bu söylediklerin @Çiğdem- i tam olarak tatmin etmez, tilki kız avlama kulübü olarak hiçbir şeyini beğenmemeniz gerekiyor sesi iyi dedin diye sana bir oklava vurabilir :A

Sana da oklava gelecek :A

@Çiğdem- hiçbir şeyini beğenmiyor onun :A :A

Haa yok ben öyle biri değilim niye @Çiğdem- e yaranmaya çalışayım :A Mustim'in yeni şarkısı favorim günde 10 kere en az dinlemeyince uyuyamıyorum :A
Aaa Sesi canlı olarak tam anlamıyla kurbağa gibi vıraklıyor :A :A :A

Altın Kelebekte rezil oldu hasta bahanesi uydurdu ama O Ses Yılbaşı performansıda ayrı bir rezillikti sanırım yine hastaydı :A Sen Olsan Bariyi programlarda canlı söyleyemiyor şarkı kayıtında kızın sesini %95 bilgisiyar ile değiştirmişler canlı sesiyle alakası yok :A

Oklava Mustim Avatarından olayı @gözlemci kurtuldu ama @eskici e onun yerinede geçiricez
u075.gif
u075.gif
u075.gif

Altın Kelebekte rezil oldu hasta bahanesi uydurdu ama O Ses Yılbaşı performansıda ayrı bir rezillikti sanırım yine hastaydı :A Sen Olsan Bariyi programlarda canlı söyleyemiyor şarkı kayıtında kızın sesini %95 bilgisiyar ile değiştirmişler canlı sesiyle alakası yok :A

Oklava Mustim Avatarından olayı @gözlemci kurtuldu ama @eskici e onun yerinede geçiricez
u075.gif
u075.gif
u075.gif
Ben ne yaptım şimdi ya :A :A

Tilki Kız avlama kulübündesin @MasacRE- bile kulübün amacını daha iyi biliyor :A Kurbağa gibi vıraklıyor diyeceksiniz :A :A :A

@gözlemci senden daha fazla pot kırmış ama Mustim avatarı oklava vuramam :A
Ben biliyordum zaten @gözlemci önce seni kızdıracak şeyler söyledi sonda da Musti'yi överek kurtulmaya çalıştı birde inkar ediyordu ama başarmış bunu :A :A

u075.gif
u075.gif
u075.gif
Şuanda kendimi Surivorda dokunulmazlık oyununu kazanmış gibi hissettim :Z:Z @eskici