Aleyna Tilki yeminle Tilki gibi kız nereden nasıl para gelecek diye 40 Tilki düşünüyor kafasında
Aleyna Tilki yeminle Tilki gibi kız nereden nasıl para gelecek diye 40 Tilki düşünüyor kafasında
Aleyna'mız dediyse bir bildiği vardır, sen karışma![]()
Zaten bu tür konuşmaları ile gündemde kaldı diğerleri gibi susup sadece şarkısını sunsa şuan sıradan bir şarkıcı olucaktıAleyna Tilki yeminle Tilki gibi kız nereden nasıl para gelecek diye 40 Tilki düşünüyor kafasında![]()
Geçen dediğin gibi haberde gördüm Tilki kızımız çocuk yapmak istiyormuşZaten bu tür konuşmaları ile gündemde kaldı diğerleri gibi susup sadece şarkısını sunsa şuan sıradan bir şarkıcı olucaktı![]()
![]()
![]()
Aaa o çocuk olayını şu yüzden dedim 16 yaşındayken Cevapsız Çınlama döneminde anne olacam diye bir sürü açıklaması vardıGeçen dediğin gibi haberde gördüm Tilki kızımız çocuk yapmak istiyormuşAma tepki gösteren yok, bunu başkası söyleseydi evlenme yaşı 16 mı diye twitterda olay olurdu
![]()
![]()
Aman boşver biz kafamızı vurmayacağımız için rahatızAaa o çocuk olayını şu yüzden dedim 16 yaşındayken Cevapsız Çınlama döneminde anne olacam diye bir sürü açıklaması vardı18 den sonra bilemiyorum vlla @S.G.A.T. lar çok kafasını duvara vuracak daha yaş bahaneleride kalmayacak
![]()
![]()
![]()
Bu kız zaten 5 yıl içinde büyük bir halt yer ve Türkiyeden dışlanır yanı Yurt dışında büyük İhtimalle hayatını sürdürür kurtuluruzAman boşver biz kafamızı vurmayacağımız için rahatızZaten sen hiç kafanı vurmazsın çocuk değil evlilik bile düşünmüyorsun
![]()
bende öyle zaten
![]()
Sende o gün artık evinde büyük bir kutlama verirsinBu kız zaten 5 yıl içinde büyük bir halt yer ve Türkiyeden dışlanır yanı Yurt dışında büyük İhtimalle hayatını sürdürür kurtuluruz![]()
![]()
![]()
Bu kız zaten 5 yıl içinde büyük bir halt yer ve Türkiyeden dışlanır yanı Yurt dışında büyük İhtimalle hayatını sürdürür kurtuluruz![]()
![]()
![]()
Bu kızı ancak sen durdurursun bir şeyler yapman lazım16 yaşında barlardan gece kulüplerinden zor kurtardılar iptal ederiz projelerini diyip
Şimdi neler yapmaz bende bilmiyorum ama bu savunanları görücem , evlenmeden mutlaka bebek doğurur bu kız bu yazım burada dursun![]()
![]()
![]()
Bu kızı ancak sen durdurursun bir şeyler yapman lazım![]()
![]()
Hahah Aaa merak etmeyin Türkiyeden şutlamadan ölmeyecem bu kızıSende o gün artık evinde büyük bir kutlama verirsineee bizleri de davet edersin bir zahmet
![]()
![]()
Ava giderken avlanma diyim amannHahah Aaa merak etmeyin Türkiyeden şutlamadan ölmeyecem bu kızı![]()
Sizleride Tilki Kız avlama kulübü olarak baş davetlim olucaksınız![]()
![]()
![]()
O günleri görebilecek miyiz bakalımHahah Aaa merak etmeyin Türkiyeden şutlamadan ölmeyecem bu kızı![]()
Sizleride Tilki Kız avlama kulübü olarak baş davetlim olucaksınız![]()
![]()
![]()
O günleri görebilecek miyiz bakalım![]()
![]()
Bakalım bu hikayenin sonun da kim kazanacakAva giderken avlanma diyim amann![]()
Sonuçta karşındaki tilki, sana ne tilkiler oynarda saf gibi ortada kalırsın
![]()
Sincaplar kazanmalıBakalım bu hikayenin sonun da kim kazanacak![]()
![]()
![]()
Aaa inş cnmSincaplar kazanmalı![]()
![]()
Senin fındıklar onu devirmeye yeter mi acabaAaa inş cnmEn azından benim avantajım var ağaca çıkar kafasına fındık atarım
![]()
![]()
![]()
En azından bana ulaşamazSenin fındıklar onu devirmeye yeter mi acaba![]()
![]()
Demek o da ağaca çıkabiliyor o zaman işin zorEn azından bana ulaşamaz
Ama hikayemizde ağaca o çıkmış her yerde torpilli![]()
![]()
![]()
Ünlü diye her yer de torpilliDemek o da ağaca çıkabiliyor o zaman işin zor![]()
![]()