Aleyna Tilki, Reşit Olmaya Hazırlanıyor!

Dediği hiç bir şey doğru değil ayoll @eskici e bir videosunu attım neymiş müdür öğrenciler içinden gel Aleyna demiş üstündeki kıyafet okulun resmi kıyafeti olacak demiş :F Aleynada 6 yaşımda okula resmi kıyafet getirdim daha napayım diyor @S.G.A.T. gibiler yaşlı başlı adamlarda dinliyor :A :A :A
Aleyna Tilki yeminle Tilki gibi kız nereden nasıl para gelecek diye 40 Tilki düşünüyor kafasında :F

Zaten bu tür konuşmaları ile gündemde kaldı diğerleri gibi susup sadece şarkısını sunsa şuan sıradan bir şarkıcı olucaktı :A :A :A
Geçen dediğin gibi haberde gördüm Tilki kızımız çocuk yapmak istiyormuş :A Ama tepki gösteren yok, bunu başkası söyleseydi evlenme yaşı 16 mı diye twitterda olay olurdu :A :A

Geçen dediğin gibi haberde gördüm Tilki kızımız çocuk yapmak istiyormuş :A Ama tepki gösteren yok, bunu başkası söyleseydi evlenme yaşı 16 mı diye twitterda olay olurdu :A :A
Aaa o çocuk olayını şu yüzden dedim 16 yaşındayken Cevapsız Çınlama döneminde anne olacam diye bir sürü açıklaması vardı :F 18 den sonra bilemiyorum vlla @S.G.A.T. lar çok kafasını duvara vuracak daha yaş bahaneleride kalmayacak :A :A :A

Aaa o çocuk olayını şu yüzden dedim 16 yaşındayken Cevapsız Çınlama döneminde anne olacam diye bir sürü açıklaması vardı :F 18 den sonra bilemiyorum vlla @S.G.A.T. lar çok kafasını duvara vuracak daha yaş bahaneleride kalmayacak :A :A :A
Aman boşver biz kafamızı vurmayacağımız için rahatız :A Zaten sen hiç kafanı vurmazsın çocuk değil evlilik bile düşünmüyorsun :A :A bende öyle zaten :A

Aman boşver biz kafamızı vurmayacağımız için rahatız :A Zaten sen hiç kafanı vurmazsın çocuk değil evlilik bile düşünmüyorsun :A :A bende öyle zaten :A
Bu kız zaten 5 yıl içinde büyük bir halt yer ve Türkiyeden dışlanır yanı Yurt dışında büyük İhtimalle hayatını sürdürür kurtuluruz :A :A :A

Bu kız zaten 5 yıl içinde büyük bir halt yer ve Türkiyeden dışlanır yanı Yurt dışında büyük İhtimalle hayatını sürdürür kurtuluruz :A :A :A
tumblr_mlwyf5g9BY1rrc8oro1_500.jpg

16 yaşında barlardan gece kulüplerinden zor kurtardılar iptal ederiz projelerini diyip :A

Şimdi neler yapmaz bende bilmiyorum ama bu savunanları görücem , evlenmeden mutlaka bebek doğurur bu kız bu yazım burada dursun :A :A :A
Bu kızı ancak sen durdurursun bir şeyler yapman lazım :A :A