Sen önce Aleyna'yı savundun sonra Musti'yi kullanarak yırttın bu işten nasıl haberin yoktuValla haberim olmadan olmuş![]()
![]()
Aleynayı mı savundum tövbe de taş oluruz buradaSen önce Aleyna'yı savundun sonra Musti'yi kullanarak yırttın bu işten nasıl haberin yoktu![]()
![]()
Evet sesi güzel dedin ben de aynısını dedim ama oklavayı sadece ben yedimAleynayı mı savundum tövbe de taş oluruz burada![]()
![]()
Aleynayı mı savundum tövbe de taş oluruz burada![]()
![]()
Açıkcası orada gözlemci daha çok sesine övgü dizmiş evetEvet sesi güzel dedin ben de aynısını dedim ama oklavayı sadece ben yedim![]()
![]()
Zaten hep o övdü ama sonra çakallık yapıp kurtulduAçıkcası orada gözlemci daha çok sesine övgü dizmiş evetMusti dinleyen birisi öyle kişilerin sesini sevmemeli
Ama bundan sonra kurbağa gibi vıraklıyor diyip geçecez 2.şans verdim size
![]()
Vayy be içimizde hain beslemişizz 😱😱😱😱😱😱😱😱Zaten hep o övdü ama sonra çakallık yapıp kurtuldu![]()
![]()
Sen bana yaparken iyiydi dimiVayy be içimizde hain beslemişizz 😱😱😱😱😱😱😱😱
Ben ne yapmıştım sanaSen bana yaparken iyiydi dimi![]()
![]()
Aleyna'yı ikinimiz de övdük ama kabak benim başıma patlamıştı senin yüzündenBen ne yapmıştım sanavayy hainnn
![]()
![]()
Ama ben seni suçlamadım hiçbir zaman broAleyna'yı ikinimiz de övdük ama kabak benim başıma patlamıştı senin yüzünden![]()
![]()
Ben de suçlamadım seni sadece ifşa ettimAma ben seni suçlamadım hiçbir zaman bro![]()
![]()
Bu nasıl ifşalamakBen de suçlamadım seni sadece ifşa ettim![]()
![]()
İfşaladım da ne oldu sanki yine @Çiğdem- i kandırıp oklavadan kurtulmuşsunBu nasıl ifşalamakBir tek üzerime örgüt kurup gelmediğiniz kaldı
![]()
Yok kandırmadımİfşaladım da ne oldu sanki yine @Çiğdem- i kandırıp oklavadan kurtulmuşsun![]()
![]()
Dün gece yine vurmaya niyetlendi ama kaçmış dediYok kandırmadımO mustisine vurmaya kıyamadı gerçi bana kıyamadı da Musti yi bahane etti
![]()
![]()
@Çiğdem- beni sever bana kıyamamış
Kulübümüz iyi güzelde bir türlü avlayamadık şu tilkiyi@Çiğdem- beni sever bana kıyamamışbende onu sevdiğim için Tilki kız avlama kulübüne üye oldum yoksam Aleyna'nın bana zararı yok eleştirmem de dinlemem de kendi halinde dururdu
![]()
![]()
Birde o kadar başkan seçtik seni @Çiğdem-Kulübümüz iyi güzelde bir türlü avlayamadık şu tilkiyi![]()
![]()
Oklavayla işi bitirmeye çalışıyor o yüzden olmuyor bu iş