demek istediğim ben hem yakışıklıyım ama ondan da güzelim,yani o ne kadar güzelse bende o kadar güzelim anlataBİLdim mi arkadaşımSana yakışıklı derim tabiki
demek istediğim ben hem yakışıklıyım ama ondan da güzelim,yani o ne kadar güzelse bende o kadar güzelim anlataBİLdim mi arkadaşımSana yakışıklı derim tabiki
Takımımız git gide güçleniyor
Ben zaten @Doğu nundu galiba,onun bir profil güncelemesinde Aleyna'yı sevdiğimi söylemiştim. Yani ben hep vardım zaten
Bu dünya starının ayak sesleridir Çıraklık dönemine denk geldiğimiz için çok şanslıyız
Onlarda hatalarını anlayacak
oooo nihayet Doğu beyden bir mesajımıza cevap geldi Gülme haricindede işlevi varmışBu dünya starının ayak sesleridir Çıraklık dönemine denk geldiğimiz için çok şanslıyız
Anladım.demek istediğim ben hem yakışıklıyım ama ondan da güzelim,yani o ne kadar güzelse bende o kadar güzelim anlataBİLdim mi arkadaşım
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM hepimizi inşallahAnladım.
Allah sahibine bağışlasın seni ozaman güzel oğlan
Sende hem övüp hem gömmüşsünDün gece Fizy'de canlı verilmiş konser. Bilseydim izledim Kendi şarkısı kuklayı beğenmedim. Umarım ona klip çekip de kariyerine zarar vermez
Britney Spears ve Lady Gaga taklidi gördüm biraz Hadise'nin Beyonce'u taklit etmesi gibi aşırı kokutmuş İlerde psikolojik sorunu olup saçını kazırsa şaşirmam @Çiğdem-
Konuna kalp attım bu kez Çünkü erinmeseydim dün gece ben acıcaktım konuyu
Ben Aleyna'nın kişiliğini tasvip etmiyorum.Ses ve performansını seviyorum o yuzden Bakayım bildirimlereSende hem övüp hem gömmüşsün
Seni bir yere daha etiketledim.
Ahirim Sensin'i iyi yorumlamış.
Onada bak
Aynı kafadayız ozamanBen Aleyna'nın kişiliğini tasvip etmiyorum.Ses ve performansını seviyorum o yuzden Bakayım bildirimlere
Sesi olduktan sonra gerisi önemli değil benim içinAynı kafadayız ozaman
Bende sesini beğeniyorum