Seninle güzellik anlayışlarımiz farklı desene ona güzel diyosan bana ne dersin bilmem ben ondan güzelim çünkü2 senedir gündemden düşmüyor.
Güzellik desen var, ses desen fazlasıyla var. Her tarzı söylüyor ee daha ne olsun
Seninle güzellik anlayışlarımiz farklı desene ona güzel diyosan bana ne dersin bilmem ben ondan güzelim çünkü2 senedir gündemden düşmüyor.
Güzellik desen var, ses desen fazlasıyla var. Her tarzı söylüyor ee daha ne olsun
Hele bir dene de kim kimi taşlayıp kovalıyor görAaa şunun tipine bakın ayoll daha başlangıç der gibi Taşlayıp yurt dışına kovalarız yakında bence @eskici @turkuazz @MasacRE- @S.G.A.T. @Harunnn60 @kerem @serhatt @Forumdash
Aaa görürsün siz de peşinden tapanalr kulubu oalrak gidersiniz artıkHele bir dene de kim kimi taşlayıp kovalıyor gör
Kovalayamazsınız starımızı ama kendisi giderse elbet izinden gidip takip ederiz onu, yolun yolumuzdur Aleyna babaAaa görürsün siz de peşinden tapanalr kulubu oalrak gidersiniz artık
Gönüllü olarak varım diyorumAaa şunun tipine bakın ayoll daha başlangıç der gibi Taşlayıp yurt dışına kovalarız yakında bence @eskici @turkuazz @MasacRE- @S.G.A.T. @Harunnn60 @kerem @serhatt @Forumdash
Gönüllü olarak varım diyorum
Aaa @kerem de sevmiyor demek giderek kulubumuz güçleniyor @serhatt da sevmiyordurKovalayamazsınız starımızı ama kendisi giderse elbet izinden gidip takip ederiz onu, yolun yolumuzdur Aleyna baba
Bu kızın seveni varmıdır .s
Sana yakışıklı derim tabikiSeninle güzellik anlayışlarımiz farklı desene ona güzel diyosan bana ne dersin bilmem ben ondan güzelim çünkü
Yok onlar da destekliyor gelince kendileri de söyler zaten beni yüzüstü bırakmaz sıvacı yoldaşlarımSıvacı ekibinden en fazla seni görüyorum desteklerken yatutarsa dreamy de son zamanlarda dikkatimi çekiyor Aleyna hayranlıkları
@XanTier yok ortalıkta. Sadece Aleyna haberleri açacam diyordu. Bende ona bir ara Aleyna haberleri öneriyordum. Şimdi malzeme çok ama kendisi yokYok onlar da destekliyor gelince kendileri de söyler zaten beni yüzüstü bırakmaz sıvacı yoldaşlarım
Allah korusun, 3 kere tahtaya vur@MasacRE- gibiler var onları gördükçe sakın tilki kız sevme kerem yoksa böyle olursun Allah korusun
Hahha Aaa genelde ecünnülr ile anlaşamadıklarımda bile tilki kız konusunda anlasıyoruzAllah korusun, 3 kere tahtaya vur
Benim sınıfımdaki afrikan kız o sen olsan bari diye bağırıyorHahha Aaa genelde ecünnülr ile anlaşamadıklarımda bile tilki kız konusunda anlasıyoruz
Bir de yarı dünya starıymış Alamanyada tanıyan var mı bunu
Aaa sınıfını değiştir hemen yarın başvuru et @MasacRE- İle akraba olabilirlerBenim sınıfımdaki afrikan kız o sen olsan bari diye bağırıyor