Spor Alex de Souza

Alex bence şu andaki büyük takımlarda oynayabilir o zeka var

Son düzenleme:
hagi fazla mı abartılmış bi futbolcu sen hakketen futboldan anlamıyosun.

hagi vikipedi yaz oku bakalım abartılmış mı?
İlk cümleyi bence kurmamalıydın.Kimse kimsenin bir şeylerden anlama seviyesine "sen anlıyorsun,sen anlamıyorsun" gibi yaklaşımda bulunamaz.Bulunmamalı!Hakaret içeriyor gibi geldi bana.
Vikipediye gelince Favori sözlük bölümündeyiz takas bir uyandırayım dedim.Yani burada forum üyeleri kendi görüşlerini belirtiyor sadece.Kaynaklar kimsenin fikrini ilgilendirmez bu bölümde. "Aa vikipedi hagiyi tepesine çıkartmış bende hemen çıkartmalıyım" denebilir mi? Hayır.Sen petibörlü çay seviyorsun, sana tadı çok güzel geliyor diye herkes sevmek zorunda mıdır? Hayır.Bunu veya benzeri bir şeyi kimseye dayatamazsın.Ne petibörlü çayı sev diyebilirsin ne de bunun tadı çok güzel bunu kabul et diyebilirsin.Kimsenin böyle bir şey yapmaya hakkı yok.
Fenerbahçe'li değilim.Taraftarlarından dolayı bir antipatim var.Ama şimdi Alex Alex Alex...

Ben tartışmayı uzatmak istemiyorum
Hagi Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı futbolcudur.Kendi görüşüm

Ben tartışmayı uzatmak istemiyorum
Hagi Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı futbolcudur.Kendi görüşüm
Zaten herkes sadece kendi görüşünü belirtmeli.Karşındakinin görüşünü beğenmiyorsun veya katılmıyorsun diye tırnak çıkartmanın bir anlamı yok.Forumda ki tartışmalara girmemeye çok özen göstersem de bayağı bir sinirlendim, dayanamdım of.

Futbol,Futbol,Futbol...

Kişilik değil,kişilk değil,kişilik değil...

kişilik kişilik kişilik...

hayatta en hakiki hurşit kişiliktir desem espriyi beğenmeyeceksiniz demiyeyim
)

ama karakteri oturmamış devamlı maçlarda itiraz eden bencilliği ön planda tutan, başkasına saygısı olmayan, kendine yapılınca isyan edip başkasına haksızlık yapılınca kuzu kesilen futbolcu... hangi yönüyle insanlara örnek olabilirki ayakları iyi çalışıyor diyemi.. o zaman at yarışında koşturan beygirler futbolculardan daha yetenekli ve daha kaliteli...

Sen Fenerbahçeli ol bence.Galatasaraylı falan olamazsın bu sözlerden sonra heralde

Allah insanları hayvanlardan ayırsın diye akıl vermiş
Yetenğiyle pas atıyor yada kaleye şut atıp golü kazandırıyor

tamam Allah insanları hayvanlardan ayrılsın diye akıl vermiş ama o aklı kötüye kullandıkları takdirde hayvanlardan bile tehlikeli olurlar insanların yaptığı zalimliğin hiçbirini hayvanlar yapamaz aklı iyiye kullanırsalar farkları ortaya çıkar.. hagi yetenekliydi süper pasları vardı golleri vardı ona zaten itiraz etmiyoruzki ama her maçta hakemin burnunun dibinde biterdi.. haklı olsun veya haksız olsun ortalığı yatıştırmak bir yana seyirciyi ayaklandırırdı bu güzel bir davranışmı bu belki fanatik cimbom seyircisine hoş gelir ama karşı seyirciyide kışkırtan bir davranıştır aynı şekilde bizim emre yetenekli fakat kalitesiz bir oyuncu hagi gibi ikisi arasında fark göremiyorum..

İnsanları hayvanlardan ayıran akıl olduğu bilinse de yanlıştır.Hayvanlardan farkımız benliktir,fikirdir.Bunu bir kitapla destelemek isterdim ama konuyu dağıtmayalım.Konu neydi? He Alex.oğlu ile olan fotoğraflarını sevdiğim adam

Sen Fenerbahçeli ol bence.Galatasaraylı falan olamazsın bu sözlerden sonra heralde

Ben Beşiktaş'lıyım arkadaşım.Bu yönümü tanımak istemezsiniz
Sırf sinirleniyorum diye futbolla alakamı kestim

Hagi tartışmaların içine çok girmiyordu bildiğim kadarıyla
Uefa Finalinde yediği kırmızı kart bile hakemden kaynaklandı

@Southern Tamam sende haklısın.Birşey demiyorum sana zaten.

Hagi tartışmaların içine çok girmiyordu bildiğim kadarıyla
Uefa Finalinde yediği kırmızı kart bile hakemden kaynaklandı

hagi ile başlayıp hakan şükürün beyaz boğazlı kazağı ve soğuktan kızarmış burnuyla devam eden, zamanla sabri, arda gibi 2. nesil kuşaklara sıçramış bir ekoldür. aleyhte her pozisyonda start verildi koşu başladı tarzı hakeme doğru koşarak, hakemin çevresini sarmalayarak, gerek yalvararak, gerekse hakemi iterek kakarak uygulanır. zamanında hagi'nin hakem erol ersoy'a tükürmesiyle tavan yapmıştır. şu ara bu ekolü en iyi temsil eden kişi tartışmasız ümit karan'dır..

not: bu ekşi sözlükten bir yorum bana ait değil

Biz futbolculuk kıyaslıyoruz destere

Yazmayayım diyorum kendi kendime sakin ol diyorum ama bu yazılanları gördükten sonra susamıyor insan
ALEX FENERBAHÇE İÇİN EFSANE OLMUŞ BİR İSİM GELDİĞİ GÜNDEN BUGÜNE TAKIMA VERDİĞİ KATKI ORTADA İLERLEYEN YAŞINA RAĞMEN HALA FENERBAHÇE İÇİN ÇALIŞAN ANTREMANLARDAN KAÇMAYAN HATTA DİĞER FUTBOLCULARDAN DAHA ÇOK ÇALIŞAN VE HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKAN BİR FUTBOLCU EFENDİ KİŞİLİĞİDE CABASI buna rağmen hala gsli arkadaşlar gelip bize kendi görüşlerini ispatlamaya kendi görüşlerini kabul ettirmeye çalışıyorlar.Ben kendi adıma konuşayım gs'den nefret ediyorum o yüzden onunla özdeşleşmiş futbolcularda beni zerre ilgilendirmiyor yok efendim büyük takımlarda oynamışda uefa kupasını kazandırmışda BANANE,BİZE NE!! o yüzden bu sayfaya gelip ALEX hakkında ileri geri konuşmak çok anlamsız çünkü sizin düşünceleriniz bizi zerre ilgilendirmiyor kendiniz çalıp kendiniz söylüyorsunuz heee birde sayfayı işgal ediyorsunuz hepsi bu

bende fenerden nefret ediyorum dream avrupada olsun nerde olursa olsun fenerin rakibini tutarım.ya şimdi lan yazsak bile ceza alıyoruz ondan bişey yazamıyom ama şunu söylüyorum [/B][/SIZE][/COLOR]HAGİ TÜRKİYE NİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK FUTBOLCUSUDUR.bunu fenerlilerde kabul etmiştir.okulda öğretmenlere sorardım fenerli hocalar bile gülerdi alex kim diye hagi nin yanında dalga geçerlerdi hagi dünya futbol tarihinin en büyük oyuncularından biridir karpatların maradonası 94 dünya kupasının yıldızı real de barça da oynamış muhteşem yetenek süper zeka.kariyeri boyuncu birçok büyük takımdan birçok teklif almıştır.futbolu bıraktığını açıkladığında inter hagi ye resmi teklif yapmış futbola geri dönmesini istemiştir ama hagi reddetmiştir.alex sadece türkiye de bişeyler yapmaya çalışan sıradan bi futbolcu avrupa da ismini bile bilmezler hagi ise galatasaray a gelip avrupa şampiyonu yapıp 4 sene üstüste şampiyon yaptı takımı HAGİ alexten ÇOK DAHA BÜYÜK Bİ YILDIZDIR.

Son düzenleme:

Aynen bende hep gsnin rakiplerini desdeklerim sırf gs değil fb dışındaki tüm takımların rakibini tutarım fb dışında hiçbir kulüp yok gözümde gelelim asıl konuya hala anlamıyorsun yada anlamamakda ısrar ediyorsun son kez yazıyorum

BİZE NE HAGİ'DEN BİZİM İÇİN ALEX ÖTESİ YOK.....

şimdi istediğin kadar yazmaya devam edebilirsin

kendinizi kandırırsınız anca
buna çekememezlikte diyebiliriz