İlk cümleyi bence kurmamalıydın.Kimse kimsenin bir şeylerden anlama seviyesine "sen anlıyorsun,sen anlamıyorsun" gibi yaklaşımda bulunamaz.Bulunmamalı!Hakaret içeriyor gibi geldi bana.hagi fazla mı abartılmış bi futbolcu sen hakketen futboldan anlamıyosun.
hagi vikipedi yaz oku bakalım abartılmış mı?
Zaten herkes sadece kendi görüşünü belirtmeli.Karşındakinin görüşünü beğenmiyorsun veya katılmıyorsun diye tırnak çıkartmanın bir anlamı yok.Forumda ki tartışmalara girmemeye çok özen göstersem de bayağı bir sinirlendim, dayanamdım of.Ben tartışmayı uzatmak istemiyorumHagi Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı futbolcudur.Kendi görüşüm
Futbol,Futbol,Futbol...
Kişilik değil,kişilk değil,kişilik değil...
Zaten herkes sadece kendi görüşünü belirtmeli.Karşındakinin görüşünü beğenmiyorsun veya katılmıyorsun diye tırnak çıkartmanın bir anlamı yok.Forumda ki tartışmalara girmemeye çok özen göstersem de bayağı bir sinirlendim, dayanamdım of.
kişilik kişilik kişilik...
hayatta en hakiki hurşit kişiliktir desem espriyi beğenmeyeceksiniz demiyeyim)
ama karakteri oturmamış devamlı maçlarda itiraz eden bencilliği ön planda tutan, başkasına saygısı olmayan, kendine yapılınca isyan edip başkasına haksızlık yapılınca kuzu kesilen futbolcu... hangi yönüyle insanlara örnek olabilirki ayakları iyi çalışıyor diyemi.. o zaman at yarışında koşturan beygirler futbolculardan daha yetenekli ve daha kaliteli...
Allah insanları hayvanlardan ayırsın diye akıl vermişYetenğiyle pas atıyor yada kaleye şut atıp golü kazandırıyor
İnsanları hayvanlardan ayıran akıl olduğu bilinse de yanlıştır.Hayvanlardan farkımız benliktir,fikirdir.Bunu bir kitapla destelemek isterdim ama konuyu dağıtmayalım.Konu neydi? He Alex.oğlu ile olan fotoğraflarını sevdiğim adam
Allah insanları hayvanlardan ayırsın diye akıl vermişYetenğiyle pas atıyor yada kaleye şut atıp golü kazandırıyor
Sen Fenerbahçeli ol bence.Galatasaraylı falan olamazsın bu sözlerden sonra heralde
tamam Allah insanları hayvanlardan ayırsın diye akıl vermiş ama o aklı kötüye kullandıkları takdirde hayvanlardan bile tehlikeli olurlar insanların yaptığı zalimliğin hiçbirini hayvanlar yapamaz aklı iyiye kullanırsalar farkları ortaya çıkar.. hagi yetenekliydi süper pasları vardı golleri vardı ona zaten itiraz etmiyoruzki ama her maçta hakemin burnunun dibinde biterdi.. haklı olsun veya haksız olsun ortalığı yatıştırmak bir yana seyirciyi ayaklandırırdı bu güzel bir davranışmı bu belki fanatik cimbom seyircisine hoş gelir ama karşı seyirciyide kışkırtan bir davranıştır aynı şekilde bizim emre yetenekli fakat kalitesiz bir oyuncu hagi gibi ikisi arasında fark göremiyorum..
Hagi tartışmaların içine çok girmiyordu bildiğim kadarıylaUefa Finalinde yediği kırmızı kart bile hakemden kaynaklandı
Biz futbolculuk kıyaslıyoruz destere
bende fenerden nefret ediyorum dream avrupada olsun nerde olursa olsun fenerin rakibini tutarım.ya şimdi lan yazsak bile ceza alıyoruz ondan bişey yazamıyom ama şunu söylüyorum HAGİ TÜRKİYE NİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK FUTBOLCUSUDUR.bunu fenerlilerde kabul etmiştir.okulda öğretmenlere sorardım fenerli hocalar bile gülerdi alex kim diye hagi nin yanında dalga geçerlerdi hagi dünya futbol tarihinin en büyük oyuncularından biridir karpatların maradonası 94 dünya kupasının yıldızı real de barça da oynamış muhteşem yetenek süper zeka.kariyeri boyuncu birçok büyük takımdan birçok teklif almıştır.futbolu bıraktığını açıkladığında inter hagi ye resmi teklif yapmış futbola geri dönmesini istemiştir ama hagi reddetmiştir.alex sadece türkiye de bişeyler yapmaya çalışan sıradan bi futbolcu avrupa da ismini bile bilmezler hagi ise galatasaray a gelip avrupa şampiyonu yapıp 4 sene üstüste şampiyon yaptı takımı HAGİ alexten ÇOK DAHA BÜYÜK Bİ YILDIZDIR.
Ben Fenerliyim ve kabul etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?