Yoo Mucize Doktor'dan devam ben.Malum diziyi bırakırsın buna başlarız artık.
Yoo Mucize Doktor'dan devam ben.Malum diziyi bırakırsın buna başlarız artık.
Yoo Mucize Doktor'dan devam ben.Menajerimi Ara'yı ortak izliyoruz zaten.
Queen D dışında aşırı ilgimi çeken bir taraf yok sorry.
Mucize Doktor çökmüş zaten hala ne diye izliyorsun?Queen D dışında aşırı ilgimi çeken bir taraf yok sorry.Daha az dizim olsa bakardım da maalesef..
2. sezona gitmesine rağmen 8 reytingle hala günün en çok izlenen dizisi ve yurt dışı satışları da oldukça yüksek çökme buysa Allah herkese nasip etsin.Mucize Doktor çökmüş zaten hala ne diye izliyorsun?
Bence de 2-3 haftaya gideceğini düşünüyorum.Geçen hafta yükseldi diye sevinmiştir kanal, ama sevinci kursağında kalır gelecek hafta.Final yok denildi, ama en geç Kasım ortası gider.
Kadın daha iyi reytinglerle kapanışı yapacak demiştim sana hatırlıyor musun, söylediğim şey olacak yine.2. sezona gitmesine rağmen 8 reytingle hala günün en çok izlenen dizisi ve yurt dışı satışları da oldukça yüksek çökme buysa Allah herkese nasip etsin.
Korona yüzünden ara veren tüm dizilerin reytingi düştü MD düşmüş haliyle bile hala 8 almayı başarıyor ve daha da yükselebilir.Kadın daha iyi reytinglerle kapanışı yapacak demiştim sana hatırlıyor musun, söylediğim şey olacak yine.Alev Alev MD'nin oranlarını daha da aşağıya çekecek ve sen izlemediğin için pişman olacaksın.
20 reytingden nerelere, diziye acıdım.Korona yüzünden ara veren tüm dizilerin reytingi düştü MD düşmüş haliyle bile hala 8 almayı başarıyor ve daha da yükselebilir.Aşağı çekse bile en kötü 5-6 almaya devam eder bu da devamı için gayet yeter.
Kadın gibi 3 sezon boş alanda at koşturmadığı için kıyaslamak yersiz.20 reytingden nerelere, diziye acıdım.
3 sezon boyunca o Salı hiç boşalmadı, hepsi Kadın'a yenilerek reyting kurbanı oldu. Misal UTC, Fatihi ve adını unuttuğum birçok dizi.Kadın gibi 3 sezon boş alanda at koşturmadığı için kıyaslamak yersiz.
Hepsi o dizinin ilk dönemlerinde biten işler 2. sezonun ikinci yarısı ve 3. sezonda doğru düzgün rakip yoktu bile. Yani sahte başarı diyoruz buna.3 sezon boyunca o Salı hiç boşalmadı, hepsi Kadın'a yenilerek reyting kurbanı oldu. Misal UTC, Fatihi ve adını unuttuğum birçok dizi.
Tamam.Hepsi o dizinin ilk dönemlerinde biten işler 2. sezonun ikinci yarısı ve 3. sezonda doğru düzgün rakip yoktu bile. Yani sahte başarı diyoruz buna.
Senin hekim de çöktü 20 bölümde. Tutunaccak dalın kalmadı yine seviniyorum.
Yoo Kırmızı Oda, Mucize Doktor, Menajerimi Ara, Masumlar Apartmanı derken birçok dalım var çatla.Senin hekim de çöktü 20 bölümde. Tutunaccak dalın kalmadı yine seviniyorum.
Hekimoğlu yanacaktı yoksa fena haldeEvet, iyi oldu.En azından Perşembe günü de iki dizim olmuş oldu. Salı günü olsaydı 4 diziye devam edecektim.
Bende bırakmam vallaYoo Mucize Doktor'dan devam ben.Menajerimi Ara'yı ortak izliyoruz zaten.
Hekimoğlu da keşke gün değiştirse Cumartesi'ye geçse.Hekimoğlu yanacaktı yoksa fena halde
İnşallah yaa geçer mi senceHekimoğlu da keşke gün değiştirse Cumartesi'ye geçse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?