'Alev Alev'in Yayın Tarihi Belli Oldu! | Show TV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo Mucize Doktor'dan devam ben. :Z Menajerimi Ara'yı ortak izliyoruz zaten. :A
Kudret-%C3%96ld%C3%BC-M%C3%BC.jpg

• Güldürdün
Reactions: Aserat
2. sezona gitmesine rağmen 8 reytingle hala günün en çok izlenen dizisi ve yurt dışı satışları da oldukça yüksek çökme buysa Allah herkese nasip etsin. :A
Kadın daha iyi reytinglerle kapanışı yapacak demiştim sana hatırlıyor musun, söylediğim şey olacak yine. :Z Alev Alev MD'nin oranlarını daha da aşağıya çekecek ve sen izlemediğin için pişman olacaksın. :A

Kadın daha iyi reytinglerle kapanışı yapacak demiştim sana hatırlıyor musun, söylediğim şey olacak yine. :Z Alev Alev MD'nin oranlarını daha da aşağıya çekecek ve sen izlemediğin için pişman olacaksın. :A
Korona yüzünden ara veren tüm dizilerin reytingi düştü MD düşmüş haliyle bile hala 8 almayı başarıyor ve daha da yükselebilir. :A Aşağı çekse bile en kötü 5-6 almaya devam eder bu da devamı için gayet yeter. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Korona yüzünden ara veren tüm dizilerin reytingi düştü MD düşmüş haliyle bile hala 8 almayı başarıyor ve daha da yükselebilir. :A Aşağı çekse bile en kötü 5-6 almaya devam eder bu da devamı için gayet yeter. :A
20 reytingden nerelere, diziye acıdım. :(

Kadın gibi 3 sezon boş alanda at koşturmadığı için kıyaslamak yersiz. :A
3 sezon boyunca o Salı hiç boşalmadı, hepsi Kadın'a yenilerek reyting kurbanı oldu. Misal UTC, Fatihi ve adını unuttuğum birçok dizi. :A

3 sezon boyunca o Salı hiç boşalmadı, hepsi Kadın'a yenilerek reyting kurbanı oldu. Misal UTC, Fatihi ve adını unuttuğum birçok dizi. :A
Hepsi o dizinin ilk dönemlerinde biten işler 2. sezonun ikinci yarısı ve 3. sezonda doğru düzgün rakip yoktu bile. Yani sahte başarı diyoruz buna. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961