'Alev Alev'in Yayın Tarihi Belli Oldu! | Show TV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Perşembe olduğuna emin miyiz cidden?

Sabırsızlıkla bekliyorum. Gün seçimi çok iyi olmuş. Uzun zamandır Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova ya alternatif bir dizi koymuyordu hiç bir kanal. Her iki diziden de seyirci çalacağını düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
İşte etkisi yokmuş. :A Yok Alev Alev’in Salı yayınlanacağını öğrendiğimizden beri gün değiştireceğini düşünüyordum falan diyordun ya gayet doğru anladım. :A

15 üstü reyting alan dizi ne hale geldi.ss
Hekimoğlu da Kerem Çatay'ın dizisi ikisi birbirini etkiliyor bence bu da bir etki olabilir. Menajerimi Ara gün değişikliği ve Alev Alev günü için

Bu arada yine şimdi aklıma geldi Analar ve Anneler de 22 Ekim Perşembe başlamıştı. İlk bölümde çok iyi reyting alıp niyeyse devamını getirememişti umarım kaderi ona benzemez. :(

Şeref Sözü'nün tekrarına bakıyorum da dizinin yayın tarihini duyurmak yerine hala daha yakında yazıyorlar. Cuma anca duyururlar gibi. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Yarın tarihli tanıtım yayınlanır bence. :A 1 hafta kala günü duyuracak gibi. :A Şeref Sözü’nü de geçen Perşembe duyurmuştu. :A
Umarım... :A Eğer PT'de duyururlarsa saçma olur. Şeref Sözü var yine. Yeni dizinin ilk bölümünde duyurmak daha mantıklı gibi. Ama ben nedense Cuma günü duyuracaklarını düşünüyorum, bölüme 6 gün kala. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Funny (4).jpeg

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...