Evet. Otobüs duraklarında afişini gördüm.Perşembe olduğuna emin miyiz cidden?
Ben Salı bekliyordum nedense...Haber doğru zaten, perşembe bekliyordum ben de.
Normalde bende izleyecektim abla orijinalini ama dönem işi olduğu için bakmadım.
Fragmanda gördüğüm kadarıyla iyi iş çıkarmışlar, ama bakalım.Ben şimdi ilk bölümü izledim emre konuda bahsedilen yangını etkileyici yapmış bakalım bizimkiler nasıl gösterecekler
Fragmanda gördüğüm kadarıyla iyi iş çıkarmışlar, ama bakalım.
Büyük ihtimalle tarihli tanıtım gelir bu akşam Menajerimi Ara da olduğu gibi.
Hekimoğlu da Kerem Çatay'ın dizisi ikisi birbirini etkiliyor bence bu da bir etki olabilir. Menajerimi Ara gün değişikliği ve Alev Alev günü içinİşte etkisi yokmuş. Yok Alev Alev’in Salı yayınlanacağını öğrendiğimizden beri gün değiştireceğini düşünüyordum falan diyordun ya gayet doğru anladım.
15 üstü reyting alan dizi ne hale geldi.ss
Ağzını hayra aç uğursuz. .ssBu arada yine şimdi aklıma geldi Analar ve Anneler de 22 Ekim Perşembe başlamıştı. İlk bölümde çok iyi reyting alıp niyeyse devamını getirememişti umarım kaderi ona benzemez.
Yarın tarihli tanıtım yayınlanır bence. 1 hafta kala günü duyuracak gibi. Şeref Sözü’nü de geçen Perşembe duyurmuştu.Şeref Sözü'nün tekrarına bakıyorum da dizinin yayın tarihini duyurmak yerine hala daha yakında yazıyorlar. Cuma anca duyururlar gibi.
Umarım... Eğer PT'de duyururlarsa saçma olur. Şeref Sözü var yine. Yeni dizinin ilk bölümünde duyurmak daha mantıklı gibi. Ama ben nedense Cuma günü duyuracaklarını düşünüyorum, bölüme 6 gün kala.Yarın tarihli tanıtım yayınlanır bence. 1 hafta kala günü duyuracak gibi. Şeref Sözü’nü de geçen Perşembe duyurmuştu.
Evet, iyi oldu. En azından Perşembe günü de iki dizim olmuş oldu. Salı günü olsaydı 4 diziye devam edecektim.Oh çok iyi oldu.
Geçen hafta yükseldi diye sevinmiştir kanal, ama sevinci kursağında kalır gelecek hafta. Final yok denildi, ama en geç Kasım ortası gider.İddialı bir dizi Perşembe günü iyi gidecektir ama Yeni Hayat'ta ekranlardan gidecektir.
Malum diziyi bırakırsın buna başlarız artık.