'Alev Alev' Ne Zaman Yayınlanacak? | Show TV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah keşke ben de öyle olsam ama ne yazık ki dizi izlemeye ya vaktim olmuyor ya da ben değerlendiremiyorum vaktimi. :F

Ben bir kısmını izledim kavgalı olan kısımdan başlıyordu herhalde ve baya iyiydi bölüm bitene kadar izledim. :F
Aslında en güzel vaktini sen değerlendiriyorsun dizi izlemeyerek. :A

VPN ile izlemeyi keşfettiğimden beri TV'den izlemeyi bıraktım, pandeminin de etkisi var tabi. YouTube'da istediğin gibi kontrol edebiliyorsun.
Ben bölüm olarak izlemiyorum sahne daha mantıkli geliyor bu arada kontrol yönünden bence de çok mantıklı.

Bu arada iyi geceler ben devam edemeyeceğim devam edersem de uyanamayacağım. :F

Ben bölüm olarak izlemiyorum sahne daha mantıkli geliyor bu arada kontrol yönünden bence de çok mantıklı.

Bu arada iyi geceler ben devam edemeyeceğim devam edersem de uyanamayacağım. :F
Sahne sahne izleyince kopukluk olduğu için pek sevmiyorum o yöntemi. :A

İyi geceler. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Bence günü zorlasın Perşembeye koysun Show şansı olur bence,

• Olmamış
Reactions: Gerekli24
Ama o zaman kanallarda boş gün yoktu ve mecburiyetten yayınlanmıştı. Show reyting kaygısı yüzünden Ramo'nun gününü değiştirmişken ve elinde boş günler varken hele ki son reytinglerden sonra dizi koymaz gibi geliyor. Bence Güldür Güldür salı olur ve diziler diğer günleri aralarında kapışır gibi geliyor. :A
Güldür Güldür yüzde 90 perşembe olur gibime geliyor. Geçen sene de denemişti. Çok kötü almamıştı. Çarşamba Alev Alev salı Şeref Sözü gelir

Beklenen gün, bence 14 Ekim'e yetiştirilmeli. 'Sadakatsiz' erken açılış yapıyor ve daha da yükselmeden yayına sürmeleri lazım, kitleleri benzer olabilir çünkü. Çarşamba akşamı da karışacak yakında. :X

Sadakatsiz'i de izleyecektim o gün şimdi ne olacak ?

İlk hamleyi Sadakatsiz yaptığı için ben onu TV'den takip edeceğim büyük ihtimalle. Tanıtım merak uyandırmıştı çünkü.
Evet ben de öyle düşünüyorum ama alev alev'de iyi fragman verirse ona da kayabilirim tv'de. Şimdilik her şey dizinin vereceği fragmana bağlı benim için. 😂🤣😁

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Çarşamba günleri Şeref Sözü yayınlanacağı için kilit. :)

• Harika
Reactions: serhatt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...