'Alev Alev' Ne Zaman Yayınlanacak? | Show TV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse bir şey demiyorum.
Ben ŞT izlemeye kaçar.

Reactions: serhatt
Onların yokluğunda 5'i gördü ama helal olsun dediğin gibi diğer diziler damga vururken 3'ü görebiliyor.

Zaten program her şartta kendini idare ettiriyor doluluğu ve cumaya Ramo'nun alındığını hesaba katamamışım.

Reactions: Emre Ozansoy
Çatı Katı Aşk yazın boş günde 3 reyting alamazken bu dizi 2 rekortmen dizi karşısında 3 reyting aldı ve kolay kolay bırakmaz bence, yani inşAllah.
Halka'nın ardından Serkay'ın projesinin tekrar kaldırılmasını istemem.

Cuma gününe bende daha alışamadım Ramo için.

Reactions: slhttnmtl
Biz de konuşmuştuk zamanında.
Neyse iyi seyirler cnm.

Reactions: Özgür
Ama bunu biraz izledim gerçekten çok iyi olmuş bence böyle giderse gidecek olursa da finalle gider Serkan'ın da projesi yayından kalkmamış olur.

Ama artık alışmak lazım.

Konuyu sen yanlışlıkla açmadın bilgi aldığın beyefendi günü yanlış söylemiş hepsi bu canını sıkma sen

Ama bunu biraz izledim gerçekten çok iyi olmuş bence böyle giderse gidecek olursa da finalle gider Serkan'ın da projesi yayından kalkmamış olur.

Ama artık alışmak lazım.
Ben dizi başlamadan senarist değişikliği haberi görünce izlemedim hiç, ama gelen senarist tekrar gittiği için izleyeceğim bir ara bütün bölümleri.
Serkan doğru proje seçimleri yapıyor ama izleyici doğru dizi seçimi yapmıyor.

Aynen. Geçen gün TV'den takip edeyim dedim gittim Arka Sokaklar izledim.

Ben öyle şeylere hiç bakmıyorum valla karşıma çıkarsa izliyorum.

Ben 2 hafta önce biraz baktım sonra da başka bir şey izlemedim sanırım.

Ben öyle şeylere hiç bakmıyorum valla karşıma çıkarsa izliyorum.

Ben 2 hafta önce biraz baktım sonra da başka bir şey izlemedim sanırım.
Günlük takip ettiğim dizileri asla kaçırmam, saat 8'de açarım kanalı özeti bile izlerim.
Ama Ramo'ya alışamadığım için iki bölüm kaldı öyle. İnternetten devam edeceğim, ama üşeniyorum.

Fragmanları güzel duruyordu dizinin.
Ama bölümün tamamı hakkında bilgim yok.

Ah keşke ben de öyle olsam ama ne yazık ki dizi izlemeye ya vaktim olmuyor ya da ben değerlendiremiyorum vaktimi.

Ben bir kısmını izledim kavgalı olan kısımdan başlıyordu herhalde ve baya iyiydi bölüm bitene kadar izledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...