Show Alev Alev - Dizi Yorumları

Aman Allah'ım insanlar bölüm boyunca canını dişine takan Demet Evgar'ı beğenmeyebiliyor bu nasıl tuhaflık.
Dilan'ı istediğiniz kadar övün kimse o kızın yetenekli olduğunu iddia etmeyecek sıktınız artık.

Reactions: Carpe Diem
Çok normal değil mi beğenilmesi.
Kadının performansı muhteşem.
Asıl garip olan senin beğenmemen.
Daha önce bir projede izledin mi?
Evet garip olan benim beğenmemem de sanırım baştan beri kendisine karşı kırılmayacak bir ön yargım var...

Bizim Hikaye'den sıkıldığım dönem Avlu'yu açıp izliyordum orada da sevememiştim kendisini. Daha önce Emret Komutanım'da da oynamış sanırım, o dönem o diziyi izlediğimde canlandırdığı karakteri de sevmiyordum.

Avlu gibi bir işte bile beğenmemek. 😱 Kadın resmen döktürüyordu o dizide. Sen bir de Aile Arasında filmini izle orada da komediyi o kadar güzel oynamış ki asla hiçbir rolde sırıtmıyor Demet Evgar, şahane bir oyuncu.

İlginç geldi bu ön yargın.
Hele bir de Demet’i beğenmeyip Dilan’ı beğenmen daha ilginç.

Bir anda yorumunu görünce şaşırdım.
Hoş geldin.

Reactions: blacklion
Aile Arasında filmini hiç izlemedim, orada oynadığını da bilmiyordum. Ama müsait olduğum bir zaman bakarım.

Dilan'ı normalde sevmiyordum ama pandemi de TKY, YTB ve YKA'yı izleyince fikrim değişti.
Daha önce Bodrum Masalı'nda da izlemiştim, sevmiştim orada fazla olmasa da.

Reactions: Özgür
TKY’de bile beğendiysen durum vahim.
Oradaki performansı çok kötüydü ya ilk deneyimi olduğu için. Şimdi az da olsa gelişme var ama hala kötü geliyor bana.

Reactions: Emre Ozansoy
Ay hayatım boşver yani ne yoruyorsun kendini.
Normalde herkesin zevklerine saygı duyarım ama Demet Evgar'ı beğenmemek ayrı bir seviye gerçekten. Zaten sosyal medyada kimin performansına övgüler yağdığı, kiminkine yağmadığı ortada.

Emre inanmıyorum sana yaa
o kadar zaman berker için dilan için beklerken diziyi izlememek?

Reactions: Emre Ozansoy
Maçlar bitti geri sarıp izlemeye başlıyorum.

Diziyi beğendim mi beğenmedim mi anlayamadım
Yangın sahnesi çok iyiydi ama devamını pek beğenmedim gibi yavaş aktı. Dizide eksik bir şeyler vardı. Daha iyi uyarlanabilirdi sanki. Senaryo olarak orijinalinin ilk bölümüne paralel gitmişler ve bence yanlış yapmışlar çünkü dizinin ana konusu 2.bölümde anlaşılıyordu. İlk bölümde hikayeyi net bir şekilde anlatamamak, dijital bir dizi için bu bir sorun değil ama tv dizisi için bir sorun bence. Bölümün sonu da izleyiciyi 2.bölüme çekecek cinsten değildi.
Ben izlemeye devam edeceğim ama dizinin kaderi bakımından endişeliyim biraz.

Ben bayıldım diziye inşallah reytingleri iyi gelir
Mucize Doktor kusura bakma aşko seni aldatıyorum Alev Alev ile
Ama ikinizi de seviyorum

Normalde Ali ve Çiçek bu kadar erken karşılaşmıyordu ama burada 2. bölümden karşı karşıya gelmişler al sana farklılık.
@Dosi

Reactions: Dosi
Uzun lafın kısası Demet Evgar hiç bir rolde sırıtmıyor avluyu sevmedim hiç ama kısa partlarını izlerdim orada çok başarılı buldum. aile arasında da harika buldum.

Reactions: Özgür
.
Normalde Ali ve Çiçek bu kadar erken karşılaşmıyordu ama burada 2. bölümden karşı karşıya gelmişler al sana farklılık.
@Dosi
Bir saat Ali kim diye bakındım, Kim kimdir konusunda gördüm

Fragman ne öyle, gözlerim kanadı

An itibari ile diziden soğudum
fragman ve bir kaç kısa video yetecek bana.
Dilan Çiçek Deniz'in partneri hiç iyi durmuyor

bu kadar erken karşılaşma mı olur be
kesin tanımayacak ama orjinalde kocasının sözleri bambaşkaydı, sevginin gücü vardı
@Özgür daha orjlnali bitirmedi ve bu sahneyi daha izleyemeden uyarlamada izleyecek

Reactions: Özgür and Aserat
Çukurova izleyen biri için fazla iddialı eleştiriler.

Bölüm nasıldı @Özgür @Aserat ? Orjlnali ile bire bir gitti mi?
Hikaye bire birdi ya yangından sonra her şey aynıydı tabi ufak farklılıklar var ama güzeldi beğendim ben. Yangın sahnesi harika çekilmişti.

Karşılaşmayı mı diyorsun. 😱

Reactions: Angelica and Dosi