Alev Alev Bitiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lawrence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lawrence

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1
Puanı
147
ATV'de Bir Dizi Daha Veda Ediyor !

Evet arkadaşlar tv dünyasında yaprak dökümü devam ediyor yine

Son Kurban ise :

Atv'de yayınlanan Alev Alev dizisi oldu.

Cüneyt Arkın , Gülşen Bubikoğlu , Tarık Akan 1984 yapımı Alev Alev filminden yola çıkılarak ekranlara uyarlanan dizi ekranlara veda ediyor.

Reytinglerde ise ilk başlarda iyi başlamamasına rağmen dizi yavaş yavaş artmaya başlamıştı.

Fakat yapımcı Türker İnanoğlu bitirmeye karar verdi.

Kendimce fazlalık olan bir diziydi bu tür daha çok var ekranlardan kalkması Türk dizi sektörü açısından daha kaliteli dizilerde yapılabilir.

NOT: Dizi birkaç bölüm sonra final yapacak.

dizi-1211939-350x178.jpg

Son düzenleme:
ATV'nin bu sezon büyük umutlarla başlayan Alev Alev reyting canavarına yenildi.

Başrollerini Rojda Demirer,Berk Oktay,Hande Soral ve İlker İnanoğlu'nun paylaştığı dizi 1984 yılında beyazperdede oynayan aynı adlı filmin ekran uyarlamasıydı.Düşük reytinglerle sezona başlayan dizi haftalar geçtikçe seyircisini artırmıştı.Fakat son bölümlerinde yeniden düşüşe geçmesiyle ATV dizinin ekran macerasını sonlandırmaya karar verdi.

Özel Haber

530600_495935213771278_792148691_n.jpg

Saçma olmuş bitmesi.Aldığı reytingler atv yi idare ediyordu ve bence bitmesi gereken o kadar dizi varken bunun bitirilmesi yanlış hamle.

destere bırer birer kurban almaya devam ediyor :))))

iyi olmuş iyi...Kalite ayrı bişey reyting alması başka birşey.Kaliteli işler olsun ekranlarda iyi dalga geçildi Alev Alev ile...Tozlu Yollar doldurur onun yerini hemde ilk bölümden...CMTS olursa Tozlu Yollar Nihat için bi bakıcam...

Dizinin senaryosu çok hızlı ilerliyordu.Karmaşık olmaya başladı.Bitmesi iyi oldu bence...

Furkan bu duruma üzülecektir.Ayrıca hafta sonuna onun yerine ne getirirler bence de merak konusu.

Türker İnanoğlu kendi isteğiyle bitirmiş diziyi. ATV'nin hafta sonunu nasıl dolduracağını merak ediyorum. :)

Türk dizi sektörü açısından daha kaliteli dizilerde yapılabilir.

Şu laftan Arka Sokaklari Akasya Durağını zamanında bitirseydi diye içimden geçirmedim değil...Adamın aradiği kalite değil reytingdi...Bence ortak bi kararla bitirdiler...

türker inanoğlu değilde eşi gülşen bibikoğlu bitirmiştir diziyi :)))) fılımle dizi koptu gidiyordu. filmi resmen harcadı dizi.gülsen bıbıkoğluda bu ne ya! benim oynadığım karakteri pavyona bile düşürdüler demistir :)))))

Son düzenleme:
Heralde krem cumartesi pt 1e tozlu yollar pazar pt 1de yayınlanır yada tam tersi

Şu an Alev Alev izliyorum alev bırak pavyonu bildiğin O....olmuş çıkmış :F:F Haftaya biter inş...

Zaten çok fazla ilerleyemezlerdi, senaryo tıkanacak zaten bir yerde. Tadında bırakmaları çok daha iyi olacaktır. :)

cillop gibi diziydi bitirenleri Allaha havale ediyorum .. cumartesi izlenecek tek bişeydi ?:)

konuda kaç bölüm daha devam edeceği ne zaman sona erceği ile ilgili açıklama yok hem lawrence ın konusunda hemde özgürün konusunda tarih bulamadım

ümranı arasam daha fazla bilgi edinirmiyim acaba :))

cillop gibi diziydi bitirenleri Allaha havale ediyorum .. cumartesi izlenecek tek bişeydi ?:)

konuda kaç bölüm daha devam edeceği ne zaman sona erceği ile ilgili açıklama yok hem lawrence ın konusunda hemde özgürün konusunda tarih bulamadım

ümranı arasam daha fazla bilgi edinirmiyim acaba :))
Ara hacı geri dönerse senindir dönmezse zaten başkasının olmuştur :X:X