aynen ben başta sunucuyu beğenmiştim , ama sonra içim bayıldı resmenAlp Kırşanın sunumunu hiç beğenmiyordum zaten bu adamı görünce Alp`in daha iyi sunduğunu anladım![]()
aynen ben başta sunucuyu beğenmiştim , ama sonra içim bayıldı resmenAlp Kırşanın sunumunu hiç beğenmiyordum zaten bu adamı görünce Alp`in daha iyi sunduğunu anladım![]()
Yayından kaldırılıraynen ben başta sunucuyu beğenmiştim , ama sonra içim bayıldı resmen![]()
şimdiden sahrayı özledimYayından kaldırılırAcunun yarışmaları ve yarışmacıları çok doğal.Onun için seviyoruz survivoru
Akını bile özledim ben
valla ende özledim , o bu kadar antipatik değildiAkını bile özledim beno bile daha iyiydi
![]()
Bully melununu da özledim ya keşke şimdi burda olsaydı
denizde yüzüyordur kesinBully melununu da özledim ya keşke şimdi burda olsaydı![]()
Neyse bu konu 30 u geçmeyecek dedim fazla konuşmayalımdenizde yüzüyordur kesinmoderatörde oldu
![]()
evet haklısın , bu konu kalsın buradaNeyse bu konu 30 u geçmeyecek dedim fazla konuşmayalım![]()
İdare edicezİLK İNCELEMEM
aslının kötü bir taklidi, aslı zaten bir acun pazarlaması survivor. kazanan yok bu yarışmada, reyting hazretlerine kurban gidecek yaz dizisi kalitesi(sizliği)nde bir yarışma ki, kızlara karşı erkeklerin yarı?tırılması bile saçmalık oyunlarda. erkeklere bakıyorsun hepsi ajansların body manyağı, kızlara bakıyorsun ajans güzelleri.
alp kırşan bana acayip itici bir tip gelirdi bu sunucu onuda geçti.
,
survivor neree, bu nere.
ceza oyununun cezası da bi harika. bi hafta denize giremeyip, güneşlenememek. içim ürperdi
@sokak sanati @Bully @ABAY_06 @Maskeli Fedai @eskici @Yiğitt
@RevaN @china_shangai @Mr.At
Öyleymişneresi büyük beğeni topladı![]()
tabii özlersin, onun kadar açık sözlü, merve kadar olmasada da oyunlarda iyi olan biri mi vardı bu sene ??
Ben ilk günden beri izlicem dedim hiçbir zaman izlemem demedim.daha önce survivor izlemem dedin bir anda izlemeye başladın , bu yarışma başlamadan öncede izlemem diyordun , şimdi izledin hatta yarışmanın belli yerlerini övdün
aynen bende senin gibi düşünüyorumçoğu cast
İlk anları çok sıkıcıydı zatenBiraz baktım sarmadı beni pek izlemedim![]()
İzlemem büyük ihtimalle kızlar erkekler olması olmamış hiç heycan pek olmazİlk anları çok sıkıcıydı zaten
Herkes şikayetçi olmuş sıkıcı falan diye sonları güzeldi ama![]()
EZGİ ve SARA puan aldı ben 10-0 biter dedim 10-5 olduİzlemem büyük ihtimalle kızlar erkekler olması olmamış hiç heycan pek olmaz
Bilmiyorum valla bu savaş sarışın olandı demi sanada benzio broEZGİ ve SARA puan aldı ben 10-0 biter dedim 10-5 oldu
Favorim kızlar her zaman mazlumun yanındayım survıvordada gönüllüleri tutuyordum
SAVAŞ ve EZGİ<3
Sen izlemiycenmi şimdiBilmiyorum valla bu savaş sarışın olandı demi sanada benzio bro![]()
Yok bro izlemem denk gelirsem göza tarım o kadar yoksa Survivor gibi izlememSen izlemiycenmi şimdi![]()