Alabora - Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bana bir Survivor havası vermedi dediğim gibi. :D

Ama Sahranın ilk zamanlarına bakın herkesle iyi anlaşıyor, zaman geçtikçe hepsi deliriyor. :D

Erkeklerin hepsi kaslı değil dikkat edersen, aksine Survivorda hepsi kaslıydı. Burda da belli ki seçilmiş kişiler. :D

Yine söylüyorum bana göre de bir Survivor olmadı olamaz da ama ben benzerlik bulamadım. Oyunlar farklı, müzikler farklı, efektler benziyor olabilir ki replay`i Acun icat etmedi çoğu yarışmada var. :D

Ama farkları benzerlikten kat kat çok. Sadece twitterda bi kişi diğerinin yazdığına bakıp hemen taşlamaya başlamış programı. Herzaman insanlarda var zaten bu taş bulayım da atayım şuraya diye. :D

Neden?
Ben program için yazılanları okumadım, kendi fikrim bu.

Kısaca doğal olmayan, çin malı bir Survivor'ımız oldu. Ama çok uzun sürmez. :D

Ben program için yazılanları okumadım, kendi fikrim bu.

Kısaca doğal olmayan, çin malı bir Survivor'ımız oldu. Ama çok uzun sürmez. :D
Ben Survivor`u heyecanla beklerdim şimdilik o heyecanı yaratmadı bende ama Survivor ile farklılıkları daha çok bu da bir gerçek. :D

Ama dediğim gibi insanlarda bir psikoloji var. 10 tane iyi huyu olup 1 tane kötü huyu olsa, 10 iyiyi görmez de o 1 kötüyü kurcalar. :D

Ben Survivor`u heyecanla beklerdim şimdilik o heyecanı yaratmadı bende ama Survivor ile farklılıkları daha çok bu da bir gerçek. :D

Ama dediğim gibi insanlarda bir psikoloji var. 10 tane iyi huyu olup 1 tane kötü huyu olsa, 10 iyiyi görmez de o 1 kötüyü kurcalar. :D
Benim için ek iyi huyu Anıl İlter. O da vinelarından falan. :D Onun dışında iyi bir şey görsem izliyor olurdum.

Benim için ek iyi huyu Anıl İlter. O da vinelarından falan. :D Onun dışında iyi bir şey görsem izliyor olurdum.
dedikoducu çocuk iyi demiş aslında. Survivor sonlara doğru çıtayı iyice yükseltti, onun ardından bu tür program beklentiyi karşılamadı.

Ama şu an Survivor`un bu sezonki ilk bölümünü açıp izlesen o kadar harikulade bir bölüm olmadığı görülür. Sonra açıldı. :D

dedikoducu çocuk iyi demiş aslında. Survivor sonlara doğru çıtayı iyice yükseltti, onun ardından bu tür program beklentiyi karşılamadı.

Ama şu an Survivor`un bu sezonki ilk bölümünü açıp izlesen o kadar harikulade bir bölüm olmadığı görülür. Sonra açıldı. :D
Sonradan açılır böyle programlar ama bana izlenebilir gelmedi. :D

Alabora ilk bölümüyle büyük beğeni topladı ! <3
Kanal D : İlginize teşekkürler notu düştü <3 :)

Celal ve Ezgi ikilisi baya konuşuldu.
Her ikiside birbirinden hırslı
Savaş ve Ufuk u başarılı bulmadım
Behçet i tam çözemedim ben.
Ümit güçlü birisine benziyor

Programı biraz izledim sonra kapattım.Kesinlikle çok yapmacık bir program.Survivor çakması oyunlar sıkıcı yarışmacılar cast ajansından Anıl İlterin sunumu vasat.Daha izleyeceğimi sanmıyorum

Bana bir Survivor havası vermedi dediğim gibi. :D

Ama Sahranın ilk zamanlarına bakın herkesle iyi anlaşıyor, zaman geçtikçe hepsi deliriyor. :D

Erkeklerin hepsi kaslı değil dikkat edersen, aksine Survivorda hepsi kaslıydı. Burda da belli ki seçilmiş kişiler. :D

Yine söylüyorum bana göre de bir Survivor olmadı olamaz da ama ben benzerlik bulamadım. Oyunlar farklı, müzikler farklı, efektler benziyor olabilir ki replay`i Acun icat etmedi çoğu yarışmada var. :D

Ama farkları benzerlikten kat kat çok. Sadece twitterda bi kişi diğerinin yazdığına bakıp hemen taşlamaya başlamış programı. Herzaman insanlarda var zaten bu taş bulayım da atayım şuraya diye. :D

Neden?
daha önce survivor izlemem dedin bir anda izlemeye başladın , bu yarışma başlamadan öncede izlemem diyordun , şimdi izledin hatta yarışmanın belli yerlerini övdün :D

Programı biraz izledim sonra kapattım.Kesinlikle çok yapmacık bir program.Survivor çakması oyunlar sıkıcı yarışmacılar cast ajansından Anıl İlterin sunumu vasat.Daha izleyeceğimi sanmıyorum
aynen bende senin gibi düşünüyorum :( çoğu cast

daha önce survivor izlemem dedin bir anda izlemeye başladın , bu yarışma başlamadan öncede izlemem diyordun , şimdi izledin hatta yarışmanın belli yerlerini övdün :D

aynen bende senin gibi düşünüyorum :( çoğu cast
Celal hiç olmamış.Turabinin hareketlerini yap demişler resmen adama

Üzgünüm @mrt-06 bu konu 30 sayfa bile olamaz :D

ama burda @Harunnn60 haklı bence yiğit açık yalan avr ortada ayrıca @cookies ede durumu açıkla bence oda öyle sanıyor çünkü seni bu arada harunn dedektif gibisin gözünden birşey kaçmıyor :F
sağol Çiğdem :) ben kırıldım açıkçası , çok gereksiz bir davranış :(

Bak Turabi direk çıktığında hemen sempatik geldi hareketleri doğaldı ama bu Celal hareketleri yapmacık :T:
aynen birde kızlar daha samimi geldi bana , sen ne düşünüyorsun ? :D

İLK İNCELEMEM :D

aslının kötü bir taklidi, aslı zaten bir acun pazarlaması survivor. kazanan yok bu yarışmada, reyting hazretlerine kurban gidecek yaz dizisi kalitesi(sizliği)nde bir yarışma ki, kızlara karşı erkeklerin yarı?tırılması bile saçmalık oyunlarda. erkeklere bakıyorsun hepsi ajansların body manyağı, kızlara bakıyorsun ajans güzelleri. :D
alp kırşan bana acayip itici bir tip gelirdi bu sunucu onuda geçti. :A

,
survivor neree, bu nere. :T

ceza oyununun cezası da bi harika. bi hafta denize giremeyip, güneşlenememek. içim ürperdi :A

@sokak sanati @Bully @ABAY_06 @Maskeli Fedai @eskici @Yiğitt
@RevaN @china_shangai @Mr.At

İLK İNCELEMEM :D

aslının kötü bir taklidi, aslı zaten bir acun pazarlaması survivor. kazanan yok bu yarışmada, reyting hazretlerine kurban gidecek yaz dizisi kalitesi(sizliği)nde bir yarışma ki, kızlara karşı erkeklerin yarı?tırılması bile saçmalık oyunlarda. erkeklere bakıyorsun hepsi ajansların body manyağı, kızlara bakıyorsun ajans güzelleri. :D
alp kırşan bana acayip itici bir tip gelirdi bu sunucu onuda geçti. :A

,survivor neree, bu nere. :T

ceza oyununun cezası da bi harika. bi hafta denize giremeyip, güneşlenememek. içim ürperdi :F

@sokak sanati @Bully @ABAY_06 @Maskeli Fedai @eskici @Yiğitt
@RevaN
Alp Kırşanın sunumunu hiç beğenmiyordum zaten bu adamı görünce Alp`in daha iyi sunduğunu anladım :(