Aynenaynen bende belirlemedim ama sara baya iyi![]()
Nihalde kazandı
Yarışma yeni yeni açılmaya başlıyor bence
Son düzenleme:
Aynenaynen bende belirlemedim ama sara baya iyi![]()
Uyarlama diyoruz ona. Uyarlandığı saklı değil çünkü.Survivor çakma değil mi?![]()
Ben bilmem Valla. Uyarlama olunca yine kopyalamış diyorlar, yenisini yaratınca da uyarlamadan kopya diyorlar. Daha ne yapsınlar?Uyarlama diyoruz ona. Uyarlandığı saklı değil çünkü.![]()
Uyarlama uyarlamadır. Ben kopya demem.Ben bilmem Valla. Uyarlama olunca yine kopyalamış diyorlar, yenisini yaratınca da uyarlamadan kopya diyorlar. Daha ne yapsınlar?
Türk yapımı olamaz mı böyle bir yarışma?![]()
Bak mesela Turabi o kadar hareket yaptı kimse cast demedi ama Celali gören cast diyor. Farkları ne? Gönüllüler de bir nevi cast çünkü hepsini Acun seçiyor. Hepsinin altından bir şey çıkıyor. Gönüllülerin hepsi ünlü oluyor neredeyse.Uyarlama uyarlamadır. Ben kopya demem.Bu yarışma yeni değil ama bu bildiğin Survivor'ın çakması. Üstelik doğal da değil. Çok itici geldi bana.
Olabilir ancak illa bir Türk yapımını tebrik etmemi istiyorsan bu Joker'dir. Ya da Ben Bilme Eşim Bilir'dir. Bak mesela Show'da "uyarlama" başlığı altında ona benzer bir şey yayınlamışlardı. Beğenildi mi? Hayır.
Turabi cast değil, çünkü ünlü bir gönüllü. Ekranda "renk" versinler diye seçiliyorlar. Bu da çok normal bir şey çünkü reyting diye bir gerçek var. Farkları şu: yarışmacıların hepsi fabrikadan çıkmış gibi elleri yüzleri düzgün. Oğlanların hepsi kaslı. Kızların hepsi Twitter kızı. Ki bunlar cast olmasalar dahi bu özellikleriyle seçildikleri çok açık. Bu da bana itici geliyor. Koysalardı bir Sahra bakalım o kızların arasına.Bak mesela Turabi o kadar hareket yaptı kimse cast demedi ama Celali gören cast diyor. Farkları ne? Gönüllüler de bir nevi cast çünkü hepsini Acun seçiyor. Hepsinin altından bir şey çıkıyor. Gönüllülerin hepsi ünlü oluyor neredeyse.
Ama kendi yapım programlarınız çok aşağılanıyor. Ben Bilmem Eşim Bilir orjinal de ne oluyor? Senelerdir cast damgası yiyor herkes tarafından.
Program bence de bir Survivor değil ama izlenesi bir program. Eğer dokunulmazlık falan deseydiler herkes iyice Survivor kopyası diyecekti.
Ben Survivor ile bir benzerlik göremedim. Hangi tarafları benziyor mesela?
Bana bir Survivor havası vermedi dediğim gibi.Turabi cast değil, çünkü ünlü bir gönüllü. Ekranda "renk" versinler diye seçiliyorlar. Bu da çok normal bir şey çünkü reyting diye bir gerçek var. Farkları şu: yarışmacıların hepsi fabrikadan çıkmış gibi elleri yüzleri düzgün. Oğlanların hepsi kaslı. Kızların hepsi Twitter kızı. Ki bunlar cast olmasalar dahi bu özellikleriyle seçildikleri çok açık. Bu da bana itici geliyor. Koysalardı bir Sahra bakalım o kızların arasına.
Bbeb bana cast gibi gelmiyor. Gelene de bir şey diyemem. Herkesin gözlemi kendine.
Çoğu şey benziyor. Gerçekten bulamadın mı benzerlik?Çekimler, müzikler, oyunlar, kişileri yazdıkları kağıtlar, tekne kullanmaları, efektler... Yani çok şey var. Bu benim fikrim, ki bu fikrin doğru olduğunu düşünüyorum.
Neden?@RevaN kendinle çelisiyorsun bence)
Anıl İlter çok sempatik fakat heyecan vermiyorBitti. Fena değildi. Kalite yok sorun orada.
Anıl`ı bende seviyorum ama o yönden zayıf ki heyecan verse de pek bir şey değişmez.Anıl İlter çok sempatik fakat heyecan vermiyor
Çoğu kişi sunumdan şikayetçiAnıl`ı bende seviyorum ama o yönden zayıf ki heyecan verse de pek bir şey değişmez.