Oha ne kadar muhteşem bir hikaye örneği bu. Gerçek hayat hikayesi dimi.Ferda Merve'yi korselesin, Efe ile temasta olunca kıyameti koparsın...
Oha ne kadar muhteşem bir hikaye örneği bu. Gerçek hayat hikayesi dimi.Ferda Merve'yi korselesin, Efe ile temasta olunca kıyameti koparsın...
Aynen. Bir de Perihan da Duru'yu hastaneye götürür kontrol yaptırır.Oha ne kadar muhteşem bir hikaye örneği bu. Gerçek hayat hikayesi dimi.
Aaa ... Evet bilmiyor musun .... Hem de gerçek hayat hikayesi !...Oha ne kadar muhteşem bir hikaye örneği bu. Gerçek hayat hikayesi dimi.
As bayrakları as! Dualarımız kabul oluyor.
Ya yalnız final Demet Akbağ'sız olmaz ki.As bayrakları as! Dualarımız kabul oluyor.Perihan Emgen'in helvasını yiyeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum.
![]()
Ferda sayesinde kurtulacak gibi bir his var içimde.Ya yalnız final Demet Akbağ'sız olmaz ki.![]()
Oha, bak öyle olursa çok iyi olur.Ferda sayesinde kurtulacak gibi bir his var içimde.
Cidden manyak bu adam. Lütfen kimse şuna iş miş vermesin.
O zamanda yavaş ilerlerdi, nötrüm o konuya.@slhttnmtl videoda doğru konuştuğu kısım sadece 05.57 - 06.06 onun dışında boş yapmış.Bir de sonrasında Aras'ın replikleri.
Demet Akbağ hakkında çok saçma söylemlerde bulunmuş. Komedi oyuncusu diye dram dizisinde hiç mi oynamayacak? Ayrıca zorunluluk demiş. Kafasına silah mı dayıyorlar?O zamanda yavaş ilerlerdi, nötrüm o konuya.Diziyi doğru düzgün izlememiş valla 100 kez söyledim de Ferda'nın Fikret'le para için beraber olduğunu iddia ediyorsa arkasıyla izlemiş belli, ciddiye alamıyorum. Primin k.. olmuş.
![]()
Orada komedilerin yokuluğundan dolayı bahsetmeye çalışmış ama boş olmuş, dediğin gibi kimse silah dayamıyor ki 7 sene boyunca hiç mi komedi dizisi olmadı. Demet Akbağ demek ki etkilenmiş de kabul etmiş ve bunu Episode'da söyledi.Demet Akbağ hakkında çok saçma söylemlerde bulunmuş. Komedi oyuncusu diye dram dizisinde hiç mi oynamayacak? Ayrıca zorunluluk demiş. Kafasına silah mı dayıyorlar?
Diziyi bence de yarım yamalak izlemiş. İlişki şeması falan saçma.![]()
Bir kaç videosunu izlemiştim daha önce, şimdi bütün videolarına bakmayı düşünüyorum.Orada komedilerin yokuluğundan dolayı bahsetmeye çalışmış ama boş olmuş, dediğin gibi kimse silah dayamıyor ki 7 sene boyunca hiç mi komedi dizisi olmadı. Demet Akbağ demek ki etkilenmiş de kabul etmiş ve bunu Episode'da söyledi.
Aynen öyle, bir de primin bu kadarı. İlk bölümüyle yorum yaptığı tek dizi sanırım.![]()
Bak bak da hepsi sinir edecek neredeyse. Masumiyet için de çok uzun bir yorum yazmıştım videodaki saçmalıklarla ilgili.Bir kaç videosunu izlemiştim daha önce, şimdi bütün videolarına bakmayı düşünüyorum.![]()
Merak ettim şimdi, gidiyorum izliyorum ve geliyorum buraya.Bak bak da hepsi sinir edecek neredeyse. Masumiyet için de çok uzun bir yorum yazmıştım videodaki saçmalıklarla ilgili.Bu arada 2019-2020 sezonu için yeni diziler ve Mucize Doktor videosunu üst üste izle. Primin k.. olduğunu bir kez daha kanıtlıyor çünkü.
------
Maraşlı videosunu izleyip konudaki yorumuma da bakabilirsin.![]()
Hadi seni sakince uğurluyoruz, umarım ben gibi sinir küpü olarak geri dönmezsin.Merak ettim şimdi, gidiyorum izliyorum ve geliyorum buraya.![]()
Sevdim ben bunu ya.Hadi seni sakince uğurluyoruz, umarım ben gibi sinir küpü olarak geri dönmezsin.![]()
Git bir de Mucize Doktor videosunu izle şimdi.Sevdim ben bunu ya.